Cela Open Institute

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Universitetet formidler Camilo José Cela officiel bachelor og kandidat i fem egne centre (fire fakulteter og Skole) og fire tilknyttede institutioner, herunder CELA OPEN Institute, alle registreret i registret over universiteter, skoler og Grader Kingdom Spanien.

Undersøgelser

Universitetet Camilo José Cela tilbyder bachelor officerer (kvalitet) og kandidatniveau (Masters og ph.d.), alle verificerede af University Rådet, godkendt af regeringen i den selvstyrende region Madrid og er registreret i registret over Universiteter, centre og Titler i Kongeriget Spanien. Tilbyder også egne undersøgelser af universitetets udvidelse og efteruddannelse.

Juridisk Person

Cela Open Institute er en enhed med sin egen særlige selvstændig juridisk person udvikler, i form af aktieselskab, hvis eneste formål er videregående uddannelser, og undergår den retlige status for disse enheder.

Autonomi

Cela Open Institute er en institution dedikeret til videregående uddannelse og forskning gennem undervisning, forskning og efteruddannelse, som bygger på princippet om universiteternes autonomi, som kommer til udtryk i den frie undervisning, forskning og studier .

Tegn

Cela Open Institute er en institution for videregående uddannelse lovmæssigt forpligtet til værdier som frihed og demokrati, og knyttet til beskyttelse og fremme af den historiske, kulturelle, sociale og videnskabelige arv og dens projektion til verden som en måde at bidrage til den økonomiske udvikling, sociale fremskridt og det internationale samarbejde.

Regeringen

Ifølge dets juridiske karakter begrænset ansvar, CELA OPEN INSTITUTE har den højeste ledelsesorgan for generalforsamlingen, og de sætter deres vedtægter.

Administration

Ledelse, repræsentation, forvaltning og administration af CELA OPEN institut og forvaltningen af ​​sine aktiver svarer til din chef, du kan udføre alle handlinger og kontrakter af enhver art, som er forbundet og kræver en enhed, medmindre de beføjelser ifølge loven er forbeholdt generalforsamlingen.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Spansk

Se Online Bachelor » Se Online Masters »

Studier