Læs den officielle beskrivelse

Dmad er en studie og indretningsarkitektur i Madrid (Spanien), der tilbyder en innovativ træningsplan, kurserne og masterne i Dmad School of Design er baseret på læring fra ægte tilfælde og er godkendt af Nebrija Universitetet i Madrid.

På denne måde samarbejder skolens elev udover at modtage den nødvendige teoretiske træning i projekter i vores studie, som vil lære ham at imødegå de udfordringer, som han vil finde sig på når han udøver sit erhverv som designer af interiør.

I Dmad, School og Interior Design Studio i Madrid har vi en bred vifte af kurser og master, der dækker forskellige områder: landskabspleje, vinduesdressing, management og brand image, møbler, dekoration, interiør styling, protokol og event organisation, infographics ...

Prework

For at blive designer skal du beherske mange aspekter, såsom at få forbindelse til kunden for at kende deres smag, behov og mål; få en ide og udvikle den; præsentere skitserne enten manuelt eller via computerstøttet design og færdiggør projektet med hensyn til deadlines og budget.

Dmad's undervisningsmetode er baseret på "at lære handel". Underbygget af teoretiske klasser opnås læring fra virkelige projekter. Dette er muligt takket være et præ-arbejde eller første job, hvor hver elev sætter deres viden i praksis, udvider og forstærker det.

Gennem dette system baseret på den studerendes samarbejde i de projekter, der udføres i vores studie, sikrer vi realiseringen af praksis, der antager det ideelle og nødvendige komplement i alle uddannelser som designer, udover at hjælpe vores studerende med forberedelsen af en egen portefølje.

Programmer undervist i:
Spansk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

DMAD Escuela De Diseño De Interiores Y Arquitectura

Master i Arkitektur og Indretningsdesign af Dmad i Madrid er den optimale træning for dem, der ønsker at være interiør design fagfolk. Tilliden til dette komplette trænin ... [+]

Hvad er vores metode ? Studerende deltager i virkelige projekter med en fysisk klient, således at de udover at modtage teoretiske klasser sætter deres viden i praksis. Dette er kun muligt, fordi DMAD er skole og studerede design, så vores studerende lærer håndværket designer samarbejder om vores projekter.Små grupper

Vores undervisningsmetode er nyskabende og er baseret på skræddersyet og personlig undervisning. Hvert modul undervises af specialiserede lærere i sektoren, så de kan lede den studerende i faglige aspekter ud over klasseværelserne.

Dmad er ikke bare en skole , men et sted hvor du vil finde al den nødvendige støtte til at starte din professionelle karriere i verden af design.... [-]

Spanien Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
700 timer
på universitet
Læs mere på dansk