Bau Design College of Barcelona

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

PRÆSENTATION

Bau er et center, der giver højere uddannelse inden for design. Placeret i Barcelona, En af de førende byer i inden for design, er BAU ligger i et industriområde på over 6.000 m2 er udstyret med specifikke lokaler til undervisning og multifunktionelle rum designet til at fremme forskning, udvikling og innovation.

Uddannelsen tilbydes på Bau materialiserer på universitetet grader i grafisk, audiovisuelle, interiør og mode design samt Kandidatuddannelser og postgraduate grader. Det giver også andre kurser, såsom Diplom i Design 'Bau Nit' (Bau Evening), i specialiseringer af grafisk design og indretning, og Summer University, Foruden en bred vifte af kurser, monografiske kurser og workshops.

historie

Bau, Design College i Barcelona, ​​blev grundlagt i 1989På initiativ af en gruppe af professionelle designere med en stærk pædagogisk og undervisning kald, som en moderne, innovativ og tværfaglig højt niveau centrum for studier i Design, som supplement til de modeller for de mere traditionelle uddannelsescentre eksisterede på det tidspunkt i Barcelona.

I 2003 Bau forpligter sig til et skifte til den 22 @ distriktet, nu innovation og design distrikt i byen, hvor det genopretter og renoverer en storslået industriel areal på over 6.000 m2.

2009 blev en vigtig milepæl i historien for vores center: inden for rammerne af det europæiske område for videregående uddannelse (EHEA), BAU blev et centrum knyttet til universitetet i Vic (UVic). Det blev således en banebrydende center i at yde universitetsstudier for bachelorgrad i Design.

Kvaliteten af ​​uddannelse på Bau, som evalueres af den catalanske University Quality Assurance Agency (AQU Catalunya), garanterer vores nuværende og vores fremtid.

Pædagogisk-system

Formålet med Bau og dens lærere er at uddanne moderne, spørgende, kreative, fordomsfri designere, der er i stand til at forstå de sociale, kulturelle og økonomiske forandringer, og er forpligtet til bæredygtig udvikling for at reagere på de skiftende behov i samfundet.

Uddannelsen model af Bau bringer en solid humanistisk, kulturelle, kunstneriske, tekniske og metodologiske uddannelse, der er karakteriseret ved up-to-date undervisning, forbundet til den virkelige professionelle verden fra kulturen af ​​projektet perspektiv. Bau garantier små klasser at tilskynde til omfattende uddannelse, teamwork og personlig undervisning, og er omhyggelig med at våge over forskningsaktiviteten af ​​både lærere og elever som grundlag for at styrke kreative færdigheder og innovation.

Den Bau lærerteam gælder innovative, kvalitet pædagogiske praksis baseret på anvendeligheden af ​​læring gennem udvikling af projekterne, og lærer eleverne at arbejde nøje og systematisk for at opnå den professionalisering af den kreative proces.

Bau har til formål at fremme flersprogethed til erhvervsmæssige formål, og især beherskelse af det engelske sprog, som den væsentlige sprog for konkurrenceevnen på arbejdsmarkedet inden for design samt for at udøve erhvervet, og for at bidrage til den internationale omdømme sine studerende.

Placeringer

Barcelona

Address
Escuela Superior De Diseño Barcelona
c/ Pujades, 118

08005 Barcelona, Catalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig