University of Deusto: Deusto Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

DEUSTO BUSINESS SCHOOL: EN CENTRAL OLD INSTITUTION

Deusto Business School er den 1. Business School i Spanien. Desuden er den eneste handelsskole i Spanien, der har eksisteret i århundreder. Det har været banebrydende for uddannelse af erhvervsledere som dets to lokationer:

  • La Comercial, der har været på Bilbao-campus siden 1916.
  • ESTE, oprettet i 1956 på San Sebastián Campus.

Deusto Business School er markant i sin sammenhæng med århundreder gammel tradition og prestige, mens den også formår at omfavne de største tendenser, der i øjeblikket er ved at omdanne forretningsverdenen.

Vi tilbyder dig et undervisningspersonale dannet af University of Deusto-undervisere og forretningsledere med bred erfaring. Vores varierede, moderne og interaktive metodologi fokuserer på at udvikle evner gennem teamwork.

Du vil blive medlem af et velrenommeret professionelt netværk med mere end 15.000 tidligere studerende gennem Deusto Business Alumni.

Med vores program udvikler du forskellige ledelsesevner og kompetencer i henhold til værdier om bæredygtighed, ansvar og professionel etik.

Med vores studentforeninger får du muligheden for at udvikle din viden og andre evner inden for investering, økonomi og rådgivning.

Vores beskæftigelsesfrekvens er på 95% *. Du vil være i stand til at arbejde på forskellige områder: banktjenester, økonomi, investering, markedsføring, rådgivning, administration ... Og i flere organisationer: industrivirksomheder, store forbrugere, banker, offentlig administration, konsulenter, ONG'er ...

Vi har en stærk forretnings-universitetsrelation. Således vil du være i stand til at hjælpe til forskellige konferencer givet af fagfolk fra vigtige virksomheder.

Deusto blandt de 200 bedste universiteter i verden inden for erhverv og økonomi, det 4. spanske universitet og det første i det baskiske universitetssystem i henhold til Times Higher Education World University Ranking i 2018.

1. plads på universitetsselskabets placering i Everis Foundation på grund af dens tilpasning til virksomhedens behov.

INTERNATIONALISERING

Deusto Business School opretholder vigtige aftaler og strategiske alliancer med nogle af de bedste erhvervsskoler og universiteter i verden med programmer undervist i fælles eller intensive moduler udført på berømte centre i udlandet.

INFRASTRUKTUR OG OMGIVELSER

Bilbao Campus

Bilbao er en blomstrende kosmopolitisk by åben for Europa, der er tildelt den bedste europæiske by 2018. Den har gennemgået storskala miljø- og byfornyelse siden 90'erne, da Guggenheim-museet som sin flagskibsbygning. Efter mange år som et industrielt knudepunkt er symbolerne på den nye by nu erhvervsliv, fritid og kultur. De nærliggende kystområder er ideelle til vandsport såsom surfing, windsurfing, dykning og sejlads. Universitetet i Deusto i Bilbao har en privilegeret beliggenhed i hjertet af Bilbao, overfor Guggenheim-museet på højre bred af Nervion-floden. 1

106095_CampusBilbao.jpg

San Sebastian Campus

San Sebastian blev valgt til europæisk kulturhovedstad for 2016. San Sebastián International filmfestival er en af Europas mest fremragende. "Jazzaldia" eller Jazzfestivalen og "Musical Fortnight" (henholdsvis jazz og klassiske musikalske festivaler) er nogle af dens vigtigste kulturelle begivenheder uden at glemme byens vigtigste traditionelle fester, kendt som "Tamborrada". Det gamle kvarter i San Sebastián er et af de bedste steder at smage det lokale køkken lige fra de berømte "pintxos" til de bedste forfatterretter. Campus San Sebastián ved University of Deusto, der ligger på Paseo od Mundaiz på bredden af floden Urumea og i området omkring Cristina-Enea-parken, danner et universitetskompleks på 32.000 m2, lige i hjertet af byen.

3 4

Hvorfor studerer en mester på dbs

  • Alle Deusto Business School-programmer er officielle programmer .
  • Alle uddannelserne omfatter en praktikplads .
  • Hvis du ikke har en økonomi eller business grad , er nogle af Deusto Business School-masteruddannelserne en ideel måde at give dig en leg-up i den professionelle erhvervsliv.
  • Hvis du allerede har en grad i Business Management, er den specialiserede Master's at DBS det perfekte supplement til at hjælpe dig med at starte din professionelle karriere inden for et bestemt forretningsområde.

Karriereserviceafdeling:

Følgende tjenester tilbydes alle deltagere: hjælp til styring af praktikantilbud, virksomhedspræsentationer, seminarer for at udstyre deltagerne med værktøjer til at forbedre deres jobmuligheder, personlig professionel vejledning osv.

Deusto Business Alumni:

Dette er et netværk bestående af over 15.000 fagfolk, der har store virksomhedsstillinger i alle sektorer både i Spanien og i udlandet.

Overnatning

University of Deusto tilbyder en service, der sigter mod at hjælpe dig med at finde den bolig, du leder efter, og sikre, at du bor hos os er så behagelig og behagelig som muligt.

Campus Bilbao:

www.accommodationbilbao.deusto.es

Campus San Sebastián:

www.accommodationsansebastian.deusto.es

Internationale forbindelser

Denne afdeling administrerer forskellige internationale programmer og alle aspekter relateret til internationale studerende ved University of Deusto.

Mere information: www.internaitonal.deusto.es

Campus Life

Deusto Business School mener, at universet i livet går ud over klasselokalet. Deusto Campus tilbyder followint-aktiviteter, bare for at nævne nogle få: sport, teater, skriveworkshops, debatklub, social og kooperativ frivilligt arbejde, trogrupper og solidaritet ...

www.campusdeusto.es

Placeringer

Bilbao

Deusto Business School.

Address
Bilbao Campus

Hermanos Aguirre, 2

48014 Bilbao, Baskerlandet, Spanien
Telefonnummer
+34 944 139 441

San Sebastián

Address
San Sebastian Campus
Mundaiz, 50

20012 San Sebastián, Baskerlandet, Spanien
Telefonnummer
+34 944 139 441

Madrid

Address
Madrid Headquarters
Castelló, 76

28006 Madrid, Madrid-samfundet, Spanien
Telefonnummer
+34 944 139 441