University of Deusto: Deusto Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

På trods af den aktuelle situation, der er provoseret af COVID-19, er adgangsholdet på Deusto Business School tilgængeligt for at besvare eventuelle spørgsmål om vores masterprogrammer via e-mail, Skype eller over telefon.

DEUSTO BUSINESS SCHOOL: EN CENTRAL OLD INSTITUTION

Deusto Business School er den 1. handelshøjskole i Spanien, med over hundrede års historie som en global reference for velafrundet forretningsuddannelse. Det har været banebrydende for uddannelse af erhvervsledere på dets to lokationer:

  • La Comercial, som har været en del af Bilbao-campus siden 1916.
  • ESTE, oprettet i 1956 på San Sebastián Campus.

Deusto Business School er kendetegnet ved sin sammenhæng med århundreder gammel tradition og prestige, samtidig med at de omfavner de største tendenser, der i øjeblikket transformerer erhvervslivet.

DBS tilbyder dig et undervisningspersonale dannet af University of Deusto-undervisere og forretningsledere med bred erfaring. Vores varierede, moderne og interaktive metode fokuserer på at udvikle evner gennem samarbejde og innovation.

Som kandidat fra DBS tilslutter du dig et velrenommeret og voksende professionelt netværk af mere end 15.000 tidligere studerende gennem Deusto Business Alumni.

Gennem vores programmer udvikler vores studerende forskellige ledelsesevner og kompetencer i henhold til værdier om bæredygtighed, ansvar og professionel etik.

Med vores studentforeninger får du muligheden for at udvikle din viden og andre evner inden for investering, økonomi og rådgivning.

Vores beskæftigelsesfrekvens er på 95% *. Deusto Business School-studerende arbejder i en række forskellige funktionelle områder i både den private og den offentlige sektor: banktjenester, økonomi, investering, markedsføring, rådgivning, administration.

Vi har en stærk forretnings-universitetsrelation. Således vil du være i stand til at hjælpe til forskellige konferencer givet af fagfolk fra vigtige virksomheder.

Deusto rangeres blandt de 200 bedste universiteter i verden inden for erhverv og økonomi og den første i det baskiske universitetssystem ifølge Times Higher Education World University Ranking i 2018. Deusto blev også hædret med 1. pladsen i University-Company ranking af Everis-fonden på grund af dens tilpasning til behovene hos organisationer i den private sektor.

INTERNATIONALISERING

Deusto Business School opretholder vigtige aftaler og strategiske alliancer med nogle af de bedste handelshøjskoler og universiteter i verden med programmer, der undervises i fælles eller intensive moduler gennemført på anerkendte centre i udlandet. Derudover byder Deusto hvert år internationale studerende velkommen fra hele verden.

FACILITETER OG OMRÅDER

Bilbao Campus

Universitetet i Deusto i Bilbao har en privilegeret beliggenhed i hjertet af Bilbao, overfor Guggenheim-museet på højre bred af Nervion-floden. La Comercial, en historisk bygning med moderne renoveringer, huser Deusto Business School. Universitetets bibliotek findes lige ved at krydse Nervion-floden og tilbyder omfattende individuelle studie- og gruppestudierum. På campus finder studerende også flere spisepladser og cafeteriaer samt et nyrenoveret fitness- og wellnesscenter "DeustoFit" og en række fælles rum.

Bilbao er en blomstrende kosmopolitisk by, der er åben for Europa, tildelt titlen Bedste europæiske by 2018. Den har gennemgået storskala miljø- og byfornyelse siden 1990'erne, da Guggenheim-museet åbnede som sin flagskibsbygning. Efter mange år som et industrielt knudepunkt er symbolerne på den nye by nu erhvervsliv, fritid og kultur. De nærliggende kystområder er ideelle til vandsport såsom surfing, windsurfing, dykning og sejlads, og de nærliggende bjergkæder tilbyder vandreture i forskellige oplevelsesniveauer.

1

106095_CampusBilbao.jpg

San Sebastián Campus

San Sebastián blev valgt til europæisk kulturhovedstad i 2016. San Sebastián International Film Festival er en af Europas mest fremragende, og "Jazzaldia" og "Musical Fortnight" (henholdsvis jazz og klassiske musikfestivaler) er nogle af dets vigtigste kulturelle begivenheder uden at glemme byens vigtigste traditionelle fester, kendt som "Tamborrada". Det gamle kvarter i San Sebastián er et af de bedste steder at smage det lokale køkken lige fra de berømte "pintxos" til de bedste forfatteres køkkenrestauranter. San Sebastián-campus ved University of Deusto, der ligger på Paseo de Mundaiz på bredden af floden Urumea og i området omkring Cristina-Enea-parken, danner et 32.000 m 2 universitetskompleks lige i hjertet af byen.

3

4

Hvorfor studerer en mester på dbs

  • Alle Deusto Business School-programmer er officielle programmer .
  • Alle programmer inkluderer et praktikophold .
  • Hvis du ikke har en økonomi eller business grad , er nogle af Deusto Business School-masteruddannelserne en ideel måde at give dig en leg-up i den professionelle erhvervsliv.
  • Hvis du allerede har en grad i Business Management, er den specialiserede Master's at DBS det perfekte supplement til at hjælpe dig med at starte din professionelle karriere inden for et bestemt forretningsområde.

Karriereserviceafdeling

Følgende tjenester tilbydes alle deltagere: hjælp til styring af praktikantilbud, virksomhedspræsentationer, seminarer for at udstyre deltagerne med værktøjer til at forbedre deres jobmuligheder, personlig professionel vejledning osv.

Deusto Business Alumni

Deusto Business Alumni er et netværk bestående af over 15.000 fagfolk, der har store virksomhedspositioner i alle sektorer både i Spanien, i hele Europa og i udlandet.

Overnatning

University of Deusto tilbyder en service, der hjælper studerende med at finde indkvartering i både Bilbao og San Sebastián. Der tilbydes forskellige muligheder, herunder privat indkvartering, homestays osv.

Campus Bilbao:

www.accommodationbilbao.deusto.es

Campus San Sebastián:

www.accommodationsansebastian.deusto.es

Internationale forbindelser

Denne afdeling administrerer forskellige internationale programmer og alle aspekter relateret til internationale studerende ved University of Deusto.

Mere information: international.deusto.es

Campus Life

Deusto Business School mener, at universitetslivet går ud over klasselokalet. DeustoCampus tilbyder følgende aktiviteter, blandt andet: sport, teater, skriveværksteder, debatklub, social og kooperativ frivilligt arbejde, trogrupper og solidaritet.

www.campusdeusto.es

Placeringer

Bilbao

Deusto Business School.

Address
Bilbao Campus

Hermanos Aguirre, 2

48014 Bilbao, Baskerlandet, Spanien
Telefonnummer
+34 944 139 441

San Sebastián

Address
San Sebastian Campus
Mundaiz, 50

20012 San Sebastián, Baskerlandet, Spanien
Telefonnummer
+34 944 139 441

Madrid

Address
Madrid Headquarters
Castelló, 76

28006 Madrid, Madrid-samfundet, Spanien
Telefonnummer
+34 944 139 441

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig