EADA Business School Barcelona

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

EADA - Escuela de Alta Dirección y Administración

Financial Times nuværende placering: 84 Vores institution bygger på værdierne indsats, engagement og arbejde godt klaret. Vores mission er at bidrage til en mere retfærdig, mere afbalanceret og bæredygtigt samfund. Grundlagt i 1957, EADA var en af ​​de første spanske institutioner til at levere uddannelsesprogrammer, der specifikt er målrettet erhvervslivet.

Vi har altid været kendt for vores strenge akademiske og praktiske tilgang gearet til at anvende viden til den virkelige daglige virksomhed verden. Vores pædagogiske metoder fremme "learning by doing". I over 50 år EADA har været i frontlinjen af ​​lederen uddannelse og i virksomhederne uddannelsesprogrammer for erhvervslivet. Vores mangeårige relationer med over 350 Associerede Virksomheder udgør rygraden i vores træning og har til hensigt at imødekomme behovene i virksomhedernes verden ved at opfordre deltagerne på vores programmer til at tage på en aktiv rolle i deres egen karriereudvikling. Over 120.000 deltagere fra over 40 lande har betroet deres uddannelse til os, hvilket i sig selv går til at vise, at EADA er en af ​​Europas mest innovative og prestigefyldte business schools. EADA er en åben, pluralistisk og mangfoldig institution. Vi håber at kunne samarbejde med dig for at forstå og håndtere dine træningsbehov.

Mission

Vi er en uafhængig, almennyttig institution grundlagt i Barcelona (Spanien) i 1957. Vi tror på organisationer og virksomheder med menneskelige værdier. Vi er dedikeret til uddannelse og udvikling af mennesker og til at fremme faglig ekspertise. Gennem forskning og uddannelse har vi til hensigt at uddanne ledere af virksomheder og organisationer, som er økonomisk effektive, socialt ansvarlig og miljøvenlig. Vi agter at fortsætte med tiden for at være i stand til at bære en indflydelse på samfundet. Vi administrerer os selv effektivt. Vi er nødt til at opnå en fortjeneste gennem vores aktiviteter for at sikre en sund og levedygtig fremtid for vores institution.

  • Vi tror på, at gode ledere har følelsesmæssig intelligens, problemløsning færdigheder og lederevner. Af denne grund, deltagere, der deltager i den unikke Professional Development Programme (PDP) i EADA's bolig uddannelsescenter. PDP indeholder en plan for personlig og faglig udvikling, og deltagerne til at udvikle de bløde færdigheder, der er nødvendige for at lykkes i erhvervslivet (kulturel mangfoldighed, præsentationsteknik, negociation Teknikker, ledelse og integration)

Placeringer

Barcelona

Address
EADA
C/ Aragó 204 - 08011

CP 08011 Barcelona, Catalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer