EAE | Programas Distancia

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den måde, folk lærer har ændret sig

Fjernundervisning er en realitet i dag over hele verden. Meget af europæiske, asiatiske og amerikanske universiteter tilbyder masterprogrammer og afstand. Pædagogisk innovation er opstået takket være fremkomsten af ​​nye teknologiske støtter, som er ved at ændre den måde, folk lærer, skaber enorme muligheder.

EAE Business School, opmærksomme på denne nye virkelighed, besluttede i 2007 at medtage i deres programmer for uddannelse metoder Afstand Online og Blended Blended. Så deres elever kan nyde godt af de mange fordele ved at være i stand til at studere på afstand:

Forsoner arbejde og familieliv

Den aktive brug af ny teknologi gør det muligt at forene uddannelse aktivitet med arbejds- og familieliv.

I dit eget tempo

Utvivlsomt en af ​​de store fordele ved at være i stand til at studere på afstand. Programmet indeholder EAE Afstand Online og Blended Blended give hver elev til at tilpasse studier i deres eget tempo, som den akademiske kalender er fleksibel og kan tilpasses til de behov, den enkelte elev. Den akademiske rådgiver vil ledsage den studerende gennem hele uddannelsen processen i det tempo, at dette mærke, overvejer det har op til 3 år at afslutte master-studier og 2 år for overlegne programmer. 80% af vores elever er færdig med undersøgelser over en periode på 12 til 18 måneder.

Hvor og når som helst

Modaliteter Afstand Online og Blended Blended tillader at studere på det tidspunkt og sted, at den studerende ønsker. Den pædagogiske model af EAE, der er tilpasset alle omstændigheder (tilgængelighed af tid eller geografisk placering, for eksempel).

Denne fleksibilitet gør den velegnet til enhver situation adgang til online campus og fortsætte deres studier. Desuden behøver eleverne ikke bære undervisningsmaterialer, bortskaffelse af dem i digital udgave på Campus.

Du sparer tid

Med modaliteter fjernundervisning Online eller Blended Blended sparer tid: Det er ikke længere nødvendigt at gå til det sted, hvor klasser er afholdt. Det er den studerende, der bestemmer, hvor han ønsker at studere.

Vær kreativ

Den studerende er centrum for vores pædagogiske aktivitet: alt indhold og pædagogiske model centreret omkring dine behov. Metoden af ​​EAE Business School er opdelt i tre områder, som tager den studerende som kernen:

  • Læring er baseret på erfaringer: tilpasse og anvende alle de teoretiske begreber til den virkelige verden.

Læring er baseret på problemer: den studerende skal reagere på forskellige modgang og anvende den erhvervede viden. Uddannelsen er baseret på casestudier: lærere simulere virkelige sager i klasseværelset for at stimulere elevernes læring.

Hertil kommer, at de studerende har online Campus af EAE Business School og ressourcer, tjenester og aktiviteter at videreudvikle deres læreproces. Alle disse elementer er tilpasset til at støtte de krav og bekymringer hver elev.

Placeringer

Spanien Online

Address
Spanien Online, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig