EAE Business School International

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

EAE er en International Higher Management Education Institution. Med 50 års erfaring i Business School har EAE været involveret i uddannelse af over 65.000 direktører og fagfolk. Hvert år udvikler deltagere fra over 72 lande deres evner på EAE og udstyrer dem til at udføre ansvarsområder inden for erhvervslivet og den institutionelle verden.

EAE's aktivitet foregår på tre campuser: 2 i Barcelona, der kører programmer for fælles kvalifikationer med Universitat Politècnica de Catalunya og erhvervsøkonomiske uddannelser; og Madrid Campus, hvor videregående uddannelser køres i samarbejde med Universidad Camilo José Cela. EAE's integration inden for træningsafdelingen for Grupo Planeta har givet et yderligere boost til institutionens højere erhvervsuddannelsesprojekt. Links til og støtte fra Grupo Planeta, verdensledende inden for indholdsgenerering og offentliggørelse inden for ledelse, har styrket EAEs solide erfaring og giver os en privilegeret position blandt spanske og internationale erhvervskoler.106806_4.jpg

EAE Business School er i øjeblikket klassificeret som den næstbedste Business School i Spanien i 2014 MERCO Ranking. Dette er opnået takket være en fast tro på vores projekt: Striving for akademisk ekspertise til at blive et førende center for ledelseskvalitet. Med vores seværdigheder fast i denne retning er vi fuldt engagerede i erhvervslivet og udviklingen af fremtidige ledere. Vores ledere skal derfor have et niveau af kvalitet og færdigheder inden for virksomhedsledelse, der giver dem den myndighed, der kræves for at styre en institution effektivt.

Dette mål har drevet os til at kræve os selv mere og mere. Som et resultat heraf har de høje kvalitetsstandarder, der anvendes af EAE, gjort det muligt for institutionen at blive Spaniens første Business School for at opnå ISO 9001 International Quality Certification, som tilslutter og garanterer det høje akademiske niveau af vores programmer. Vi har også fået AEEDE akkreditering, en godkendelse, der afspejler anerkendelse og akademisk kaliber af de bedste spanske business skoler. EAE er også en del af prestigefyldte nationale og internationale organer som AACSB International, EFMD (European Foundation for Management Development), CLADEA (Consejo Latinoamericano de Escuelas de Administración), ForQ (Association for Quality in livslang læring), EBEN (European Business Ethics Network) og det europæiske MBA-netværk.

Kort sagt, på EAE Business School er vi fast besluttet på at uddanne fremtidens virksomhedsledere med en klart menneskelig tilgang og international vision.106823_5.jpg

Placeringer

Barcelona

Address
Campus Barcelona
C/ Aragó, 55

C/ Tarragona, 110

08015 Barcelona, Catalonien, Spanien

Madrid

Address
Campus Madrid
C/ Joaquín Costa, 41

28002 Madrid, Madrid-samfundet, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig