EALDE Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

introduktion

Skolen for administration, ledelse, ledelse og iværksætteri (EALDE) er en førende online handelsskole i den spansktalende verden. Han har mere end 10 års erfaring, hvor han har deltaget i uddannelsen af mere end 5.000 ledere og fagfolk.

Master og postgraduate EALDE Business School i EALDE Business School bruger en innovativ metodologi, der drager fordel af potentialet ved eLearning til at tilbyde undervisning på højt niveau. Undervisningen er koncentreret om samarbejdsindlæring og løsning af praktiske sager, der kan anvendes i det virkelige liv. Alle dets online-programmer kulminerer med en uges ansigt til ansigt med frivillig coaching i Spanien.

EALDE Business School hjælper dig med at gøre et spring i din karriere med differentierende grader, undervist af ekspertprofessorer, der er aktive i prestigefyldte virksomheder. Det har kandidater og postgraduate kurser rettet mod ledere, fagfolk og iværksættere inden for områder som risikostyring, projektledelse, marketing, cybersecurity, økonomi og forretningsstyring.

EALDE Business School arbejder fra hovedkvarteret i Spanien for at tilbyde en unik akademisk oplevelse. Dette gør det muligt at gøre studier forenelige med den studerendes arbejde og professionelle liv.

Studentprofil

EALDE Business School har en stor international fremskrivning, især i Latinamerikanske lande. Hvert år trænes fagfolk fra 20 forskellige lande med denne handelsskole til at påtage sig ansvaret for den øverste ledelse af virksomheder og organisationer.

EALDE Business School er rettet mod:

-International revisorer

-Finansielle analytikere

- Civile og industrielle ingeniører

-Forsikringsledere

-Attorneys

-Software-udviklere

-Projektledere

-Informations- og cybersecurity-sikkerhedsansvarlige

- Iværksættere, der er interesseret i e-handel

-Experter i logistik og forsyningskæde

-Rådgivere inden for olie- og gassektoren

akkrediteringer:

San Antonio katolske universitet i Murcia (UCAM).

AEEN: Spanish Association of Business Schools.

BALES: Business Association of Latin American Studies.

ICDE: Det Internationale Råd for åben og fjernundervisning.

PMI: Sponsorering af det spanske kapitel.

værdier:

”Vores mål er at uddanne lederne af fremtidens organisationer,” siger Enrique Farrás, direktør for EALDE Business School .

På EALDE Business School forstår vi virksomheden som en organisation dannet af mennesker med et fælles mål. Lederen skal tage beslutninger med at tænke på dem, vel vidende, at enhver handling, uanset hvilken som helst lille, er en proces, der har konsekvenser for andre. Etik og lederskab, faglig udvikling og tillid er værdier, som vores programmer transmitterer til studerende.

Vi har til hensigt at give færdigheder og evner, der garanterer den studerende til at opnå forretningsmæssig succes, samtidig med at de opretholder et etisk og socialt ansvar i deres organisation.

Placeringer

Madrid-samfundet

Address
C/ del Golfo de Salónica, 27
28033 Madrid-samfundet, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig