Læs den officielle beskrivelse

EBES Spanien ™ Business School Business School Spanien - Business Spanish School, Ebes.com datterselskab, driver sit online brand © ebes.es ™, at blive født med en stor investering af privat kapital i Spanien og udvikle en kontinuerlig udvikling af online-undervisning, med grænse er verdens førende inden for high virtuel undervisning online. Med en stærk konsolidering på markedet, kan du besøge denne side hver dag hundredvis af studerende og fagfolk i hele verden. Hjemmesiden og applikationer ebes.es modtager besøgende på udkig efter elite uddannelse og forberedelse af erhvervslivet på højeste internationale niveau.

EBES Business School Spanien ™ Det garanterer den bedste virtuelle uddannelse årligt i mere end halvtreds lande med udvælgelsen af ​​de bedst akkrediterede fagfolk over hele verden. Baseret i Spanien, opererer direkte og næsten hele verden, og især i en personlig måde og i de europæiske byer i Madrid, Barcelona, ​​Sevilla, Granada, Amsterdam, Athen, Berlin, Bruxelles, Bordeaux, Cambridge, Dublin , Düsseldorf, Faro, Lissabon, London, Malaga, Paris, Rom, Venedig og Zürich. Vi har et team af flersprogede kundesupport, der hjælper vores kunder alt, hvad de har brug for.

Hvor er EBES Business School Spanien?

Spanien EBES Business School er en international skole af spansk oprindelse og studerende i mere end 30 lande. Vores hovedkvarter er beliggende i byen Sevilla, men vi er meget heldige at have fagfolk i mere end 10 lande gør os til en af ​​de mest multikulturelle skoler erhvervslivet.

Hvad jeg kan studere på School of Business EBES Spanien?

Uddannelsen tilbud er i øjeblikket består af mere end 20 grader. Avanceret, eksperter, fagfolk, Masters, MBA og postgraduate postgraduate specialuddannelse.

Specialuddannelse omfatter næsten alle eksklusiv uddannelse til virksomheder, organisationer og offentlige institutioner og sprog.

Jeg kan studere fra overalt i verden?

EBES Spanien er en skole af innovative, tværfaglige, multikulturelle virksomhed, med fokus på fjernundervisning og online via en virtuel campus intuitiv og tilgængelige.

Profil af vores studerende fremhæver mangfoldighed og eliminering af grænserne, som medlemmerne af vores pædagogiske samfund kan studere hvor som helst, blive undervist af professorer i international prestige, interagere med studerende fra andre lande ... osv hjælp af en internetforbindelse studerende Du kan studere hvor som helst, når som helst, uanset hvor du er.

KVALITET POLITIK

Kvalitet revisioner i uddannelsen niveau af tjenester, der tilbydes til forskellige virksomheder og studerende sætter pris en følelse af konstant forbedring og kraft bestemme politikkerne til topkvalitet, hvilket fører til at minimere omkostningerne, forbedre effektiviteten og i sidste ende følge hvilket giver en maksimal uddannelsesniveau gennem vores © Campus Virtual EBES ™.

Programmer undervist i:
Spansk