Læs den officielle beskrivelse

Dedikeret til tværkulturel uddannelse med et globalt perspektiv, den European College for Liberal Studies (ECLS) er en uafhængig privat videregående uddannelsesinstitution med campusser i Europa og Asien. ECLS tilbyder fleksible liberale og globale studier på bachelor / bachelor / BA, Graduate / Master / MA og Postgraduate / Læge / ph.d.-niveau.

Den Barcelona Business School er et akkrediteret privat uddannelsesinstitution, der udgør en integrerende del af den internationale University of Southern Europe at grupper virksomheden, ledelse, sprog og kulturelle studier på dens vigtigste campus i Barcelona og dens satellit campus i Madrid i en internationalt universitet dedikeret til tværkulturel uddannelse med et globalt perspektiv.

Betjening under ledelse af den koordinerende United International Business Schools organisation, er vores uddannelser og kurser regelmæssigt og moderniseret i samarbejde med Global Råd for Management Education, organisationens akademisk råd. Partnerskaber og forbindelser til andre skoler, gymnasier og universiteter er udviklet og vedligeholdt gennem initiativet International Student Mobility.

Forpligtet til at tilbyde kvalitet business og management uddannelse på bachelor, kandidat og udøvende niveau, vi stræber efter at løbende at forbedre vores karriere-orienterede akademiske uddannelser i overensstemmelse med kravene fra den globale markedsplads, samt med de retningslinjer, der er modtaget fra velrenommerede amerikanske, europæiske og internationale uddannelsesorganisationer.

Oplev ECLS

Kommer fra hele verden, vores studerende er en del af et levende og ægte internationalt samfund, som viser stor forståelse for den kulturelle mangfoldighed, og udvikle en varig forståelse for forskellige synspunkter, overbevisninger og værdier. Student aktiviteter er organiseret på en regelmæssig basis gennem den studerende og alumnenetværk, iværksættere United. Eleverne opfordres til at deltage i arrangementer og for at få mest ud af deres studie erfaring.

Mission Statement

Den European College for Liberal Studies aspirerer til at blive anerkendt som en privat og uafhængig liberal kunst kollegium af første valg for kvaliteten af ​​sine bachelor, kandidat og executive programmer og kurser. Vi stræber efter at give de studerende den inspirerende excellence af en privat skole, kombineret med den stimulerende fordel af en mindre, tværkulturelt og engelsktalende miljø.

Vores uddannelser og undervisningsmetoder er i overensstemmelse med internationale standarder i videregående uddannelse og er inde i en kontinuerlig proces med selvevaluering og selvstændig forbedring ved hjælp af intern og ekstern validering kvalitet. Blandt vores fakultet og personale giver vi vægt på egenskaber som innovation, fleksibilitet og en kontinuerlig følelse af avancement.

Vores organisation, der internationalt rost for sine akademiske bidrag til professionel business og management uddannelse, serverer en meget unik og kulturelt varieret studerende og tilslutter både akademisk avancement og personlig vækst blandt sine elever. Vores mission opnås gennem akademisk ekspertise, geniale fritidsaktiviteter og særlige kulturelle alliancer.

Vi er dedikerede til følgende uddannelsesmæssige beslutninger:

At tilbyde højt konkurrencedygtige karriere-orienterede akademiske uddannelser på bachelor, kandidat og ph.d. niveauer i en fuld tid, deltid og online format; At tilbyde en række fleksible ikke-uddannelser for at opfylde behovene i de enkelte studerende, virksomheder og organisationer inden for rammerne af livslang læring; For at opretholde fremragende kvalitetsstandarder i vores akademiske læseplaner, pragmatiske undervisningsmetoder og personlige tjenester for studerende; At byde kvalificeret studerende, fakulteter og personale af alle baggrunde, nationaliteter og religioner; At udstyre de studerende med veludviklede analytiske, konceptuelle, kvantitative og interpersonelle færdigheder; At give mulighed for at udvikle specifikke færdigheder i overensstemmelse med ens interesser og talenter; At udvikle blandt studerende en forståelse af tværkulturel ledelse, globale lederskab og forretningsetik; At øge elevernes kompetencer i global tankegang ved at tilbyde en dynamisk og virkelig internationalt studiemiljø.

Hvorfor ECLS?

Vores uddannelser og kurser er karriere orienteret i naturen og give de studerende en høj grad af fleksibilitet i hele deres studier. Fokus på en bred vifte af specialiserede emner, er de studerende udstyret med de nødvendige færdigheder og viden til at få succes i dagens globale økonomi, og er forberedt på en bred vifte af faglig udvikling og karrieremuligheder.

Vores programmer er et glimrende valg for de seneste high school-dimittender samt for college og universitet overføre eleverne, der gerne vil se deres beskæftigelsesegnethed i dagens job stigning markedet ved at engagere sig i strenge og fagligt udfordrende undersøgelser for at opnå en relevant akademisk uddannelse inden for området liberale kunst.

Efter eksamen, studerende hovedsageligt starte eller fremme deres karriere med entry-level lederstillinger i nationale og multinationale virksomheder og organisationer i forskellige økonomiske sektorer. Andre vælger at lancere en ny virksomhed venture eller deltage i en eksisterende familievirksomhed. Studerende kan også vælge at fortsætte deres studier uden afbrydelse i næsten enhver af vores andre bachelor, kandidat og ph.d.-programmer til yderligere at styrke deres karrieremuligheder.

21st Century Liberal Arts Education

Gennem et tæt elev-lektor kontakt og klasser i relativt små grupper, ECLS giver en professionel akademisk atmosfære til at opfylde elevernes individuelle behov i et internationalt miljø.

Permanent interaktion sikres så eleverne får en klar forståelse af de kursusmaterialer tilbydes. I små grupper (op til ca. 24 studerende) studerende diskuterer emner, dele ideer, afprøve teorier og nyder godt af vores strenge akademiske standarder.

Fakultetet medlemmer er hentet fra hele verden, er højt kvalificerede inden for deres område (r) af ekspertise og kombinere en solid akademisk baggrund og rigelig erhvervserfaring som virksomhedsledere, erhvervsfolk, iværksættere og / eller konsulenter.

For at forhindre business teori fra resterende abstrakt og uanvendelig, er de fleste kurser baseret på sagen metode og give de studerende en praktisk, hands-on problemløsning tilgang til moderne forretnings-og ledelsesmæssige spørgsmål.

Eleverne bliver undervist i en pragmatisk måde med brug af simuleringsteknikker, up-to-date case-studier og den nødvendige teoretiske baggrund. De lærer også at tænke strategisk når de træffer beslutninger, at leve sig ind i deres jævnaldrende, at inspirere teamwork og team building, og bidrage til succes for et projekt.

opfordres kraftigt til at tænke kreativt og selvstændigt af afhøring, snarere end blindt at acceptere fagligt stof. Igennem det akademiske år, er studerende vurderes løbende gennem en ideel blanding af individuelle og team-projekter, præsentationer, papirer, midten af ​​vilkår og afsluttende eksamen, så der kan overvåges nøje deres fremskridt.

Denne meget praktiske færdigheder og viden baseret tilgang til læring indebærer den fortsatte overvågning og tilpasning af kurser til de krav, den globale markedsplads med bistand fra et akademisk råd, der består af fremtrædende personligheder fra erhvervslivet.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

European College for Liberal Studies

MLS - Master i Liberal Studies (60 point) ... [+]

Vores kandidatuddannelser, hver med forskellige programkrav, er baseret på, og er fuldt kompatible med de etablerede Europæiske og amerikanske uddannelsessystemer. De europæiske retningslinjer for videregående uddannelser er skitseret i Bologna aftalerne. Når en række af kreditter minimum er optjent, kan indsendes en anmodning om eksamen. Ikke tilbydes alle programmer på alle campusser. Se programmet tidsplan for yderligere detaljer.

Kurser

Graduate kurser er opdelt i centrale kurser og specialiseringskurser. Valgfag kan vælges fra en hvilken som helst af de planlagte kurser udbudt på kandidatniveau. Specialisering kurser er planlagt baseret på tilmeldinger og er muligvis ikke tilgængelige på alle campusser. Specialisering kurser planlagt er tilgængelige for alle studerende også som valgfag. Se programmet tidsplan for yderligere detaljer. Der henvises til kurset overblik for listen over tilgængelige kurser. De studerende anbefales at gennemføre kurser og optjene kreditter på det højest mulige niveau.... [-]

Spanien Barcelona Belgien Brussels Madrid Schweiz Zürich Japan Tokyo Antwerp  + 6 Mere
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
9 - 12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

MA

European College for Liberal Studies

MA - Kandidatuddannelsen i Kommunikationsstudier (60 point) ... [+]

Vores kandidatuddannelser, hver med forskellige programkrav, er baseret på og er fuldt kompatible med de etablerede europæiske og amerikanske uddannelsessystemer . De europæiske retningslinjer for videregående uddannelse er beskrevet i Bologna-aftalerne. Så snart et minimum antal kreditter er opnået, kan en ansøgning om eksamen indgives. Ikke alle programmer tilbydes på alle campuser. Se programoversigten for yderligere detaljer.

Kurser

Graduate kurser er opdelt i kerne kurser og specialisering kurser. Valgfag kan vælges fra nogen af ​​de planlagte kurser, der tilbydes på kandidatniveau. Specialiseringskurser er planlagt ud fra tilmeldinger og kan ikke være tilgængelige på alle campus. Specialiseringskurser planlagt er også tilgængelige for alle elever som valgfag. Se programoversigten for yderligere detaljer. Se kursusoversigt for listen over tilgængelige kurser. Studerende anbefales at fuldføre kurser og optjene kreditter på højeste niveau muligt.... [-]

Spanien Barcelona Belgien Brussels Madrid Schweiz Zürich Japan Tokyo Antwerp  + 6 Mere
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
9 - 12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
European College for Liberal Studies

MA - Master of Arts i Globale Studier (60 point) ... [+]

Vores kandidatuddannelser, hver med forskellige programkrav, er baseret på, og er fuldt kompatible med de etablerede Europæiske og amerikanske uddannelsessystemer. De europæiske retningslinjer for videregående uddannelser er skitseret i Bologna aftalerne. Når en række af kreditter minimum er optjent, kan indsendes en anmodning om eksamen. Ikke tilbydes alle programmer på alle campusser. Se programmet tidsplan for yderligere detaljer.

Kurser

Graduate kurser er opdelt i centrale kurser og specialiseringskurser. Valgfag kan vælges fra en hvilken som helst af de planlagte kurser udbudt på kandidatniveau. Specialisering kurser er planlagt baseret på tilmeldinger og er muligvis ikke tilgængelige på alle campusser. Specialisering kurser planlagt er tilgængelige for alle studerende også som valgfag. Se programmet tidsplan for yderligere detaljer. Der henvises til kurset overblik for listen over tilgængelige kurser. De studerende anbefales at gennemføre kurser og optjene kreditter på det højest mulige niveau.... [-]

Spanien Barcelona Belgien Brussels Madrid Schweiz Zürich Japan Tokyo Antwerp  + 6 Mere
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
9 - 12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
Rambla de Catalunya 2-4
Barcelona, Catalonia, 08007 ES
Location address
Rue Guimard 7
Brussels, 1040 BE
Location address
Calle de Goya 6
Madrid, Community of Madrid, 28001 ES
Location address
Brandschenkestrasse 38
Zürich, Zurich, 8002 CH
Location address
1-6-1 Otemachi
Tokyo, 100-0004 JP
Location address
Antwerp, Flanders, BE