EDEM - Escuela de Empresarios

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

EDEM Escuela de Empresarios er en privat non-profit fond. Vores mission er at uddanne erhvervsledere, ledere og iværksættere og fremme lederskab, iværksætterånd og kulturen i bestræbelse.

EDEM blev udtænkt for at imødekomme et behov for: at give erhvervslivet i Valencia-regionen med en "Business School" fremmes af og rettet mod virksomhederne selv. Vores mål er at være et middel til at overføre viden og gode erfaringer.

EDEM har mere end 12 års dokumenteret erfaring i erhvervslivet uddannelse og uddannelsesprogrammer af høj kvalitet.

Vores University Center, tilknyttet Universitat de Valencia og Universitat Politécnica de Valencia, blev oprettet for at imødekomme kravene fra nutidens virksomheder og samfundet. Vi mener, at de unge er nøglen til fremtiden; kun gennem passende uddannelse kan vi skabe en bedre og mere "fuldt beskæftiget" samfund.

Vores mål er at formidle viden, men også at indgyde de ledelsesmæssige færdigheder og værdier, der er afgørende for alle succesfulde erhvervsfolk, såsom ledelse, en stærk arbejdsmoral, ydmyghed, udholdenhed og ærlighed, samtidig med at profilere iværksætteren.

I 2014 blev EDEM medlem af Babson Global, et internationalt initiativ af Babson College, amerikansk universitet leder i iværksætteri, og er den første spanske institution medlem af denne konsortiet.

Vores værdier

EDEM identitet, dens lærerstab og metode, der gør det til et unikt business school med klart skelner funktioner:

Vi er en business school med rødder i erhvervslivet. Programmerne bliver undervist af virksomhedsledere, ledere og højt kvalificerede lærere, der passerer på deres erfaringer, sammen med de mest innovative og effektive værktøjer og teknikker. Vores grundlæggende principper er lederskab, iværksætterånd og en stærk arbejdsmoral. Vores programmer bliver undervist, overvåges og vurderes til en høj standard og kvalitet for at bedst udvikle og styrke vores elevers evner og viden.

Placeringer

Valencia

Address
Marina Real Juan Carlos I
Muelle de la Aduana s/n
46024 Valencia

46024 Valencia, Valencian Community, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig