Læs den officielle beskrivelse

EDEM Escuela de Empresarios er en privat non-profit fond. Vores mission er at uddanne erhvervsledere, ledere og iværksættere og fremme lederskab, iværksætterånd og kulturen i bestræbelse.

EDEM blev udtænkt for at imødekomme et behov for: at give erhvervslivet i Valencia-regionen med en "Business School" fremmes af og rettet mod virksomhederne selv. Vores mål er at være et middel til at overføre viden og gode erfaringer.

EDEM har mere end 12 års dokumenteret erfaring i erhvervslivet uddannelse og uddannelsesprogrammer af høj kvalitet.

Vores University Center, tilknyttet Universitat de Valencia og Universitat Politécnica de Valencia, blev oprettet for at imødekomme kravene fra nutidens virksomheder og samfundet. Vi mener, at de unge er nøglen til fremtiden; kun gennem passende uddannelse kan vi skabe en bedre og mere "fuldt beskæftiget" samfund.

Vores mål er at formidle viden, men også at indgyde de ledelsesmæssige færdigheder og værdier, der er afgørende for alle succesfulde erhvervsfolk, såsom ledelse, en stærk arbejdsmoral, ydmyghed, udholdenhed og ærlighed, samtidig med at profilere iværksætteren.

I 2014 blev EDEM medlem af Babson Global, et internationalt initiativ af Babson College, amerikansk universitet leder i iværksætteri, og er den første spanske institution medlem af denne konsortiet.

Vores værdier

EDEM identitet, dens lærerstab og metode, der gør det til et unikt business school med klart skelner funktioner:

Vi er en business school med rødder i erhvervslivet. Programmerne bliver undervist af virksomhedsledere, ledere og højt kvalificerede lærere, der passerer på deres erfaringer, sammen med de mest innovative og effektive værktøjer og teknikker. Vores grundlæggende principper er lederskab, iværksætterånd og en stærk arbejdsmoral. Vores programmer bliver undervist, overvåges og vurderes til en høj standard og kvalitet for at bedst udvikle og styrke vores elevers evner og viden.

Programmer undervist i:
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

EDEM - Escuela de Empresarios

Master i Entreprenørskab og Ledelse har til formål at uddanne potentielle iværksættere i både lederegenskaber er nødvendige for at gennemføre et projekt og business manag ... [+]

Master i Entreprenørskab og Ledelse har til formål at uddanne potentielle iværksættere i både lederegenskaber er nødvendige for at gennemføre et projekt og business management viden, som vil gøre det muligt for den studerende at omdanne en idé til en bæredygtig forretning i tide.

Vores akademiske model har til formål at vise dig, hvordan at blive iværksætter med attitude og lidenskab, til at transmittere en iværksætterkultur og træne morgendagens iværksættere. Vi gør dette gennem vores fire hjørnesten:

Værdier - Forskellen, der gør forskellen Iværksættere og fagfolk som lærere Praktisk uddannelse Mentorordninger og personlig støtte

International erfaring... [-]

Spanien Valencia
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk