ENEB

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

ENEB er en handelsskole med speciale i master- og postgraduate uddannelse i høj ydeevne baseret på distance pædagogiske metoder. ENEB lærer adskillige internationale referenceprogrammer i Spanien og Latinamerika og danner højtstående holdninger i hele spansktalende samfund.

Hvorfor ENEB ?

Academic Excellence

ENEB er en handelsskole med speciale i master- og postgraduate uddannelse i høj ydeevne baseret på distance pædagogiske metoder. ENEB lærer adskillige internationale referenceprogrammer i Spanien og Latinamerika og danner højtstående holdninger i hele spansktalende samfund.

ENEB har hovedkontor i Barcelona, tredjestørste forretningsby i Europa, efter London og Paris og den anden europæiske by, der bedst fremmer sig som et forretningscenter i henhold til den europæiske statsmonitorrapport, udført af konsulentfirmaet Cushman og Wakefield.

Gennem den virtuelle campus og vores 7/24 metode bliver du permanent ledsaget af og rådgivet af holdet af vejledere, så din læring er færdig og at kunne løse alle de tvivl eller spørgsmål der måtte opstå i hele studiet. Vi giver fleksible timer til at kombinere dine studier med din personlige og faglige aktivitet, et studieanlæg, der er helt tilpasset dine behov. Du kan høre studiemetoden her.

Alle master, postgraduate og avancerede kurser, som ENEB underviser, er akkrediteret af universitetet Isabel I, som er blevet projiceret inden for det europæiske videregående uddannelsesområde ved at tildele ECTS-point (European Credit Transfer System) i alle skolens uddannelsesprogrammer, der garanterer homogenitet og kvaliteten af undersøgelserne.

Forpligtet til kvalitet og ekspertise er European Business School of Barcelona blevet tildelt, sammen med EAE og IMF Business School, med Cum Laude 2018 kvalitetsforsegling som den bedste handelsskole, der er værdsat af sine studerende. Derudover har den opnået EFQM ekspertisecentret med højeste score og er et center forbundet med Isabel I. ENEB er registreret af industriministeriet og samarbejder med Barcelonas universitetscenter.

El País avis har for nylig offentliggjort en liste over de bedste erhvervsskoler i Spanien, der vurderer deres kvalitet. ENEB indtager den første position, der giver den en rating på 4,7 ud af 5, og anerkender således sin prestige og kvalitet som en førende erhvervsskole i sektoren. Derudover er den også placeret i finansbladet Financial Magazine som den næstbedste distanceskole i Spanien, samt i rangordningen af de bedste internationale erhvervskoler i Club MBA og tredje bedste online MBA i Spanien ifølge MBA Portal.

International karakter

ENEB er en global og international business school, der tager sigte på at uddanne virksomhedsledere og eksperter på businessområdet, der giver mulighed for at studere både på spansk og portugisisk. Med en lang række master- og postgraduate-programmer giver European Business School of Barcelona ledelsesværktøjerne og de nødvendige færdigheder til at administrere enhver administrationsafdeling i virksomheder. Ifølge Financial Times "har en EMBA eller MBA en direkte effekt på karriere og lønprogression." For at lette procedurerne kan alle ikke-EU-studerende anmode apostille-tjenesten om alle administrative dokumenter udstedt af skolen.

113519_pexels-photo-1249158.jpegrawpixel.com / Pexels

Triple Titration

På ENEB vi ikke kun på teoretisk træning i erhvervskundskab, men vi inkluderer også et specialiseringskursus i coaching og NLP (Neurolinguistisk Programmering) i alle vores kandidatuddannelser, så du kan og vil kunne anvende denne viden i styring og styring af teams med For at opnå professionel succes i ethvert selskab.

Alle vores uddannelsesprogrammer ledsages af Business English Programmet, et valgfrit og gratis kursus på forhandlingsniveau engelsk, som giver dig mulighed for at arbejde i et internationalt arbejdsmiljø. Takket være ENEB og Trinity College London's aftale er alle studerende, der har gennemført Business English-programmet, mulighed for at fortsætte deres uddannelse på skolen og vælge den officielle ISE II-certificering.

Efter afslutningen af vores Masters studier vil du modtage en tredobbelt grad udstedt af ENEB godkendt og certificeret af University Isabel I:

  • Titel på kandidatuddannelsen
  • Diplom of Specialization in Coaching og NLP
  • Business English Program Certificate

For at lette administrative procedurer kan alle ikke-EU-studerende anmode apostille-tjenesten om alle administrative dokumenter udstedt af skolen, når de har gennemført deres uddannelsesprogrammer ved at betale de tilsvarende gebyrer.

Den enkelte legaliseringsproces - kaldet apostille - består i at placere en apostille eller annotation på selve det administrative dokument, der bekræfter ægtheden af de dokumenter, der udstedes i et andet land af European Business School of Barcelona. De undertegnende lande i XII-konventet i Haag-konferencen om privat international lov af 5. oktober 1961 anerkender derfor ægtheden af de dokumenter, der er udstedt i andre lande og bærer apostillerne. Du kan tjekke apostillaprocessen her.

Gave tablet

I ENEB alle vores studerende de mest avancerede teknologiske ressourcer til at gennemføre deres studier på den mest effektive måde. Derfor får du en gratis tablet til at studere uden grænser og med total frihed, når du tilmelder dig vores masterprogrammer.

Forpligtet til miljøet, læres alle vores studier 100% i digitalt format. Vores studiemodel giver dig mulighed for at downloade alt indholdet af vores træningsprogrammer og visualisere dem på tavlen eller enhver anden enhed, der studerer komfortabelt fra hvor som helst i verden.

Beskæftigelsesudveksling

ENEB anerkendes af de mest prestigefyldte virksomheder i forskellige sektorer. Hans træning, tilpasset den nuværende virkelighed i arbejdsverdenen, giver den studerende mulighed for at udvikle sig perfekt i ethvert firma og kan udvikle en lovende professionel karriere. For at gøre dette muligt, har skolen en aftale med vigtige erhvervsvirksomheder og en jobbank, hvor du kan modtage ugentlige jobtilbud.

Placeringer

Barcelona

Address
C/ Llull 321-329
08019 Barcelona, Catalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig