Læs den officielle beskrivelse

ESADE Business School

ESADE er en international akademisk institution med over halvtreds års historie. Folk er vores nummer et aktiv. Videnskabelige medarbejdere og fagfolk, der nærer refleksion, dialog, projekter og initiativer for at sikre fremragende uddannelse, banebrydende forskning og et værdifuldt bidrag til samfundsdebatten og transformation. ESADE centrale mission er at uddanne enkeltpersoner til at blive højt kompetente fagfolk fuldt ud klar over deres sociale ansvar. Vi fremmer uddannelse og forskning gennem vores Law School og Business School med en fast forpligtelse til intellektuel stringens, kritisk analyse og akademisk ekspertise. Langt størstedelen af ​​ESADE er næsten 50.000 alumner er ambassadører for disse værdier i over hundrede lande og hold på højeste niveau stillinger i virksomheder, offentlig administration og den almennyttige sektor.

ESADE globale prestige skyldes dets kvalitet uddannelse, dens internationale fokus og dens holistiske tilgang til faglige og personlige kompetenceudvikling. Gennem årene har ESADE smedet rodfæstede bånd til erhvervslivet, økonomiske og sociale sektorer som en platform for uddannelse og innovation, som benchmark forskningscenter og som en scene for refleksion og dialog. Hvad mere er, ESADE søger aktivt ud innovative løsninger på de udfordringer, menneskelige ressourcer og knowledge management, virksomhedernes innovation og globalisering, iværksætterkultur og virksomhedernes sociale ansvar, samt løsning af juridiske problemer i forbindelse med nye forretningsmæssige udfordringer. ESADE Business School Med mere end 50 års erfaring og mere end 50.000 alumner på verdensplan, er ESADE Business School internationalt anerkendt for de høje standarder for sine uddannelser. Med faciliteter i Barcelona og Madrid samt Buenos Aires, er ESADE udøvende program forpligtet til at uddanne individer af stort potentiale til at lede organisationer i dag og i fremtiden. ESADE er konsekvent placeret blandt de 10 bedste business schools i verden, når det kommer til at tjene virksomhedernes behov (Financial Times, virksomhed Uge og The Wall Street Journal).

Hvorfor ESADE

Efter et halvt århundredes erfaring, ESADE stiftende aftryk afslører flere tegn på identitet, som har inspireret institutionens opgaver, som gør det muligt at bidrage til samfundet i en betydelig og innovativ måde. Gennem uddannelse, forskning og social debat har ESADE bidraget, bidrager og vil bidrage til:

Fremme et åbent syn på ledelse Inddragelse alle typer organisationer: virksomheder, offentlige myndigheder og almennyttige organisationer Fremme processen med at modernisere den spanske økonomi og dens vellykkede internationalisering i de sidste par årtier Styrkelse innovation og iværksætterånd Uddannelse iværksættere i stand til at gennemføre innovative og bæredygtige forretningsmodeller Undervisning og fremme af virksomhedernes sociale ansvar, der kombinerer perspektivet af faglig kompetence med en vision om ledelse som en service og engagement i samfundet

Programmer undervist i:
Engelsk
Spansk
Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: