ESCO Escuela Superior de Comunicación y Marketing de Granada

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vi er et prestigefyldt europæisk universitet med internationalt kald tilknyttet University of Wales Trinity Saint David. ESCO er den første og eneste højere skole specialiseret i universitetsstudier inden for kommunikation, markedsføring og digitalt indhold i Spanien baseret på modellen for erhvervsskoler. Han underviser på alle niveauer af universitets videregående uddannelse og efteruddannelse.

ESCO tilbyder vi en meget praktisk uddannelse, både i klasseværelset, gennem aktiv læring og i de mere end 250 virksomheder, som institutionen har talrige aftaler med, så de studerende kan sætte deres viden i praksis. Alle vores studerende udfører praktikophold fra første kursus.

Markedet for markedsføring, kommunikation og videospil er de sektorer med de højeste arbejdsprofiler, der er relateret til ikt skabt i de seneste år takket være udviklingen af internettet. Den digitale transformation af virksomheder er en mulighed for nye marketingfolk, journalister, publicister, audiovisuelle kommunikatorer og videospildesignere. Indtast karriere i fremtiden, hvor flere har vokset de nye professionelle profiler, som virksomhederne kræver.

Placeringer

Granada

Address
Calle San Antón, 73
18005 Granada, Andalusien, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig