ESCP Business School - Madrid Campus

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Grundlagt i 1819 har ESCP Business School produceret generationer af ledere og iværksættere. Med sine seks bycampusser i Berlin, London, Madrid, Paris, Torino og Warszawa giver ESCPs ægte europæiske identitet det mulighed for at tilbyde en unik multikulturel uddannelsesstil inden for erhvervslivet og en global opfattelse i internationale ledelsesspørgsmål. Hvert år byder ESCP velkommen over 6.500 studerende og 5.000 ledere fra mere end 120 forskellige lande og giver dem et omfattende tilbud af ledelseskurser og specialiserede programmer (Bachelor, Master, Executive MBA, PhD og Executive Education). ESCP Europe er multi-akkrediteret: AACSB, EQUIS, EFMD, MBA, EFMD EMBA, 5 europæiske Higher Ed-standarder. www.escp.eu - Følg os på Twitter @ESCP_bs

128668_rsz_brooke-cagle-uduc5hjx2ew-unsplash.jpg

Kosmopolitisk, Sofistikeret, Livlig, Energisk, Levende

ESCP Business School - Madrid

Vores mål: At forbedre beskæftigelsesegnetheden. Vi arbejder med førende virksomheder som Deloitte, EY, PwC, Ferrovial og Accenture blandt mange andre. Vi er forpligtet til at tilbyde vores studerende de bedste praktikophold, og vores partnerfirmaer er de mest talentfulde praktikanter.

Campus ligger i et fredeligt område, nogle meter væk fra nationalparken Monte de El Pardo. Madrid Campus er det ideelle sted for de studerende at fokusere på deres studier og faglige udvikling.

Hovedbygningen er omgivet af en 6.000 m2 have, der omfatter en smuk lund og en græs eng. Der er komfortable multifunktionelle værelser, et bibliotek, computerrum, en cafeteria og en parkeringsplads.

På campus er der et intenst dagligliv, da der er daglige klasser, informationssessioner og konferencer, besøg af nationale og internationale virksomheder, møder i elevgrupper, fora og mange andre aktiviteter.

Fra Puerta del Sol og Plaza Mayor til Plaza de España, Malasaña, Chueca og Bernabeu fodboldstadion er det ikke kun den store størrelse af byen, der gør det til at røre.

Det er den madrileño holdning - en kærlighed til socialisering, kulturel flare og varmen fra dets folk. Hvert hjørne du vender afslører noget at overraske og glæde dig over ..

International Miljø

Madrid er hjemsted for nogle af de bedste handelsskoler i verden.

Hovedstaden tilbyder et varieret og internationalt samfund, der giver mulighed for at studere sammen med studerende fra hele verden. Det er også en af de mest overkommelige byer for studerende i Europa.

Start din karriere

Den spanske hovedstad er kendt som et knudepunkt for industri og innovation, og er et af Europas førende finansielle centre.

Madrid giver store muligheder for studerende til at etablere professionelle kontakter og få relevant erfaring. Hos ESCP stræber vi efter at holde trit med de skiftende krav og tendenser i økonomien, omfavne nye teknologier og innovation, der imødekommer både studerendes og fremtidige arbejdsgiveres behov.

Placeringer

Madrid

Address
ESCP Europe
c/ Arroyofresno, 1
28035 - Madrid
Spain

Madrid, Madrid-samfundet, Spanien

London

Address
London, England, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited