Læs den officielle beskrivelse

112324_rsz_adobestock_136094930.jpg

Kosmopolitisk, Sofistikeret, Livlig, Energisk, Levende

ESCP Europa - Madrid

Vores mål: At forbedre beskæftigelsesegnetheden. Vi arbejder med førende virksomheder som Deloitte, EY, PwC, Ferrovial og Accenture blandt mange andre. Vi er forpligtet til at tilbyde vores studerende de bedste praktikophold, og vores partnerfirmaer er de mest talentfulde praktikanter.

Campus ligger i et fredeligt område, nogle meter væk fra nationalparken Monte de El Pardo. Madrid Campus er det ideelle sted for de studerende at fokusere på deres studier og faglige udvikling.

Hovedbygningen er omgivet af en 6.000 m2 have, der omfatter en smuk lund og en græs eng. Der er komfortable multifunktionelle værelser, et bibliotek, computerrum, en cafeteria og en parkeringsplads.

På campus er der et intenst dagligliv, da der er daglige klasser, informationssessioner og konferencer, besøg af nationale og internationale virksomheder, møder i elevgrupper, fora og mange andre aktiviteter.

Fra Puerta del Sol og Plaza Mayor til Plaza de España, Malasaña, Chueca og Bernabeu fodboldstadion er det ikke kun den store størrelse af byen, der gør det til at røre.

Det er den madrileño holdning - en kærlighed til socialisering, kulturel flare og varmen fra dets folk. Hvert hjørne du vender afslører noget at overraske og glæde dig over ..

International Miljø

Madrid er hjemsted for nogle af de bedste handelsskoler i verden.

Hovedstaden tilbyder et varieret og internationalt samfund, der giver mulighed for at studere sammen med studerende fra hele verden. Det er også en af de mest overkommelige byer for studerende i Europa.

Start din karriere

Den spanske hovedstad er kendt som et knudepunkt for industri og innovation, og er et af Europas førende finansielle centre.

Madrid tilbyder gode muligheder for studerende til at etablere faglige kontakter og få relevant erfaring. I ESCP Europe stræber vi efter at holde trit med økonomiens skiftende krav og tendenser og omfatte nye teknologier og innovation for at imødekomme både studerendes og fremtidige arbejdsgiveres behov.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

ESCP Europe Madrid Campus

Programmet dækker ledelse, økonomiske, økonomiske og strategiske spørgsmål med vægt på udvikling af forhandlingsfærdigheder. Derudover nyder eleverne et to-ugers internat ... [+]

Start din karriere i Project Management, Strategy og Business ConsultingDiplom ved ESCP Europe Business SchoolUndersøgelser i Madrid og Berlin ESCP Europe campus2 Specialisering spor (at vælge): International Project Management eller Business Management ConsultingInternationalt Seminar i Silicon Valley, San Francisco90% af kandidaterne fandt en job inden for 6 måneder efter eksamen

Varighed1 års fuldtidsprogram.6 måneder på Madrid campus og 3 måneder på Berlin campus International seminar i San Francisco (USA).AdgangskravGennemsnitsalder 23-30.Bacheloruddannelse (minimum 180 ECTS) eller kandidatgrad.Flydende på engelsk (C1).Mindst 1 års arbejde eller international erfaring.

(Kandidater uden erhvervserfaring: Mindre end 20% indrømmet)... [-]

Spanien Madrid
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
ESCP Europe Madrid Campus

Dette livsforandrende program vil give dig den uddannelse og de værktøjer, du har brug for for at få en vellykket og international karriere i gæstfriheden ... [+]

Hvorfor skal du studere hos os:Undersøg i 2 af verdens førende turismelande: Spanien og ItalienStudie på Cornell University School of Hotel Administration (nr. 1 i verden inden for gæstfrihed og turisme), hvor du vil få et "Professional Development Program Diploma", der vælges blandt 4 forskellige specialerDu vil deltage i "International Consultancy Projects", hvor du vil arbejde for nogle af de mest prestigefyldte hotelkæder i verden90% af vores studerende finder et job inden for 6 måneder efter eksamenDu vil gå steder2-ugers seminar på Cornell University School of Hotel Administration

Undersøgelser i Madrid (og en og en halvanden time på Turin ESCP Europe campus)International Consulting Project (ICP) i top virksomheder90% af kandidaterne fandt et job inden for 3 måneder efter gradueringsceremonienVarighed15 måneders fuldtidsuddannelse.ESCP Madrid Campus Turin Campus (en halvandet måned) Cornell University School of Hotel Administration (en måned i New York).AdgangskravGennemsnitsalder 23-30.Bacheloruddannelse (minimum 180 ECTS) eller kandidatgrad.Flydende på engelsk (C1).Mindst 1 års arbejde eller international erfaring.... [-]
Spanien Madrid
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
15 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Address
ESCP Europe c/ Arroyofresno, 1 28035 - Madrid Spain
Madrid, Community of Madrid, Spanien