ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Mød School of Design i Barcelona

Vi uddanne fagfolk til at gøre dem til motor for forandring, der giver dem mulighed for omdannelsen af ​​miljøet og skabe nye rum, udvikle kreativitet og innovation.

Hvorfor studere ved ESDESIGN?

Barcelona School of Design (ESDESIGN) er en institution oprettet med det formål at reagere på behovet for uddannelse af designfagfolk, med evnen til at foregribe tendenser, analysere nye sociale situationer og behov og give de mest innovative løsninger .

udsigt

At være skole online international reference design, giver den bedste kvalitet på forkant med design og online træning.

mission

Tog fagfolk, gøre dem til forandring motor, der giver dem mulighed for omdannelsen af ​​miljøet, og genererer nye rum, udvikle kreativitet, innovation, iværksætteri og design kvalitet.

vores værdier

Barcelona

Cradle design, Barcelona mærke er en af ​​verdens førende inden for design og innovation, fremme internationalisering og tiltrækning af talent og investering. Det er blevet en af ​​motorerne i den videnbaserede økonomi og innovation.

Metode 100% online og fleksibel

Denne pædagogiske Forslaget er et resultat af kombinationen af ​​arbejde af de studerende både praktisk og teoretisk niveau, baseret på social læring og aktiv deltagelse af de studerende med deres meninger og tidligere erfaringer om forskellige emner.

Læseplaner er designet til at give de studerende mulighed for at udvikle deres færdigheder, viden og evner af hvert særprogram.

En lærerig oplevelse i stand til at reagere på denne foranderlige verden og kravene fra markedet og nuværende forretning fra et perspektiv af innovation og løbende forbedringer.

Vi tilpasser indholdet næsten i realtid

Alt hvad der sker påvirker den retning, tingene bevæger sig. Stort set ingen tid eller udgive det i en bog. Alt påvirker alt, så indholdet af i dag, vil uden tvivl være forskellige fra dem inden for et år.

førstehånds erfaring

Lærere i de forskellige moduler er hovedaktører for forandring, og ikke blot tilskuere. En del af denne udvide grænserne, udforske nye veje og opbygge relationer mellem brands og forbrugere konsekvent og holdbar over tid.

Lærere 100% aktive

Ikke alene giver os relevansen af ​​indholdet af modulerne, også det giver os mulighed for at leve og dele med dem bremserne og muligheder hele tiden optræder på markedet.

Værdi mangfoldighed og internationalisering

I en verden som kreativitet, har forskellige synspunkter om samme emne er ikke kun nødvendigt, men også berigende. Vi deler erfaringer med mennesker fra forskellige lande, kulturer og realiteter, der vil styrke som altid resultaterne.

Lev med følelsen af ​​svimmelhed

Noget du skal lære at leve fra dag ét. skiftende miljøer, nye teknologier, sociale revolutioner; intet er permanent, og du er nødt til at lære at arbejde på denne måde.

erhvervsvejledning

Alle programmer har blandt sine mål at forbedre den faglige status for dem, der allerede arbejder og fremme beskæftigelsesmulighederne for deres elever. For at fremme dette aspekt, i tillæg til en lærerteam, der vil hjælpe guide eleverne i den aktuelle virkelighed på arbejdsmarkedet, et materiale, der giver dem mulighed for at skabe en digital portefølje for at hjælpe dem stillingen er oprettet.

Fremme iværksættervirksomhed og give business management færdigheder

designprocessen og kommunikation med virksomheder fra synspunkt ledelse, konceptuelle og praktiske plan, der skal behandles. Da kontakt med virksomheden for at forlade produkt på markedet, den studerende gennem de forskellige faser i projektet, juridiske nuancer og økonomiske forhold vil blive vejledt. At være vidende af trinene i projektet, vil de studerende have mulighed for at styre tid og ressourcer.

inspiration

frihed vil blive givet til de studerende til at finde deres identitet i verden af ​​design. Vi vil lære dig at se på miljøet forskelligt, for at analysere, for at finde inspiration overalt (hvor som helst, men sandsynligvis i den samme verden af ​​design). Vi motivere dig til at se på kunstens verden, i naturen, i de mest dagligdags gestus ... for at få inspiration og nye ideer.

Nærhed og løbende support

Den studerende vil føle ledsaget på alle tidspunkter, både af lærere til at løse spørgsmål, der opstår i de moduler, såsom direktøren for programmet, som sikrer dens kvalitet. De vil også have tallet Program Manager, til at foretage en omfattende overvågning for at drage fuld fordel af programmerne.

teknologi

Hvert program indeholder specialiseret software, der vil give de studerende med færdigheder og evner, der har brug for både programmets praksis og deres arbejdsmiljø. Vi vil vædde med nye softwareværktøjer til at forberede dem til fremtiden.

dobbelt grad

Kursus på School of Design i Barcelona og selve titlen på Valencias International University, der krediteret dem som fagfolk i speciale undersøgt.

Metode 100% online og fleksibel

ESDESIGNs mestre skiller sig ud for at være 100% online og helt fleksible samt have en klar international kald . Dette didaktiske forslag er baseret på læring i henhold til den konstruktivistiske model og samarbejdsarbejde med undervisning gennem videokonference i realtid og med forsinkede kommunikationsrum.

I ESDESIGN får du en læringsoplevelse tilpasset markedets og det nuværende selskabs krav , da programmerne er designet af en gruppe eksperter inden for design , opmærksom på miljøets nuværende og fremtidige behov og specifikt til virksomheder og organisationer.

Nedenfor har vi opsummere fordelene ved at studere med os:

Tilslut når som helst og hvor som helst

Den virtuelle campus er til din rådighed 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året. Bringer dig alle de ressourcer, du har brug for at spore fag: manualer, specialiseret software, artikler, praksis, prototyper og modeller, video og sociale netværk.

I Derudover vil du have adgang til disse materialer og ressourcer, når du vil og hvor du ønsker: takket være den Blackboard teknologi, der inkorporerer vores virtuelle campus, kan du oprette forbindelse fra enhver enhed, fjerne geografiske og tidsmæssige begrænsninger i din læring.

personlig overvågning

Hvert emne har to væsentlige tal for at forbedre og berige den mest af din læring oplevelse: en studieleder og professor, der vil give alle instruktioner til at udføre aktiviteter løbende evaluering og modtage rettelser og kommentarer. Og du kan gå til din lærer at opfylde alle dine faglige spørgsmål.

Du vil også have tallet Program Manager, der vil sikre en hensigtsmæssig udvikling af hver af de udgaver af programmet. Desuden vil Programstyring ledsage dig, yde støtte og løse dine tvivl i almindelighed, så du kan fortsætte din uddannelse kvalitet.

Bred vifte af praktiske aktiviteter

Ud over de noter og undervisningsmaterialer, der giver dig den virtuelle campus, alle mestre har en bred vifte af aktiviteter for dig at gå og afiances gennemføre indholdet erhvervet i hele programmet.

  • forskning
  • koncept kort
  • brainstorming
  • Projektudvikling
  • Case analyse
  • design tænkning
  • prototyper
  • præsentationer

To akser komplementær vurdering

  • Løbende evaluering. Hovedsageligt baseret på de periodiske levering praksis i hele forløbet.
  • Den endelige evaluering. Præsentation af det endelige projekt, som vil kontrollere niveauet af erhvervelse af viden og færdigheder, der er fastsat i programmet.

specialiseret software

Styrket den praktiske karakter af ESDESIGN-undervisning giver vi vores studerende specialiseret software . Dette værktøj giver dig mulighed for at udvikle programmets færdigheder i overensstemmelse med de aktuelle behov.

Læring udviklet over Mesteren din fremtidige udvikling vil fremme både den specifikke software leveret af skolen som alle andre, med lignende karakteristika, der findes på markedet.

Placeringer

Barcelona

Address
Barcelona, Catalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig