Læs den officielle beskrivelse

school

Om ESDi

I 1989 indsamlede flere administrative organismer, virksomheder og erhvervsorganisationer for at styrke den catalanske industri gennem professionalisering af Design. Resultatet af denne indsats var Designskolen ESDi , som blev oprettet med det formål at uddanne konkurrencedygtige og kvalificerede Design kandidater.

Fra og med blev skolen konsolideret som en pioner inden for uddannelse, der indarbejdede sin officielle universitetsgrad i design, en række mastergrader og postgraduate kurser og innovative studier som Bachelor i Smart Design og Bachelor i Digital Humanities .

Skolen, der ligger i Sabadell (Barcelona, ​​Spanien), har over 14.000m2 faciliteter udstyret med avanceret teknologi som vores selvlabs af additivfremstilling, virtuel virkelighed (i partnerskab med HP) og digitalisering af design og fremstillingsprocesser.

placering

 • ESDi Højere Designskole, Nº 1 blandt Designskolerne i Catalonien i to år i træk i U-rangordningen for BBVA-fonden 2016-2017
 • Ramon Llull University, Nº6 i U-Ranking for BBVA Foundation 2017
 • Ramon Llull University, Nº 125 i samfundsvidenskab og ledelse af QS World University Rankings efter emne 2017
 • Ramon Llull University, top 100 af Global University Employability Ranking 2017
 • Ramon Llull University, top 151-200 i Ledelse af Shanghai Ranking Global Ranking of Academic Subjects 2017
 • Ramon Llull University, Nº6 i den spanske stat i CYD-rangordningen for spanske universiteter 2017

school

Præmier modtaget af vores studerende

 • Ane Castro og Núria Costa (Fashion Design), vinderne af Samsung EGO Innovation Project for deres samling CONECT3D, pris, der tillod dem at vise deres kreationer på Mercedes-Benz Fashion Week Madrid
 • Ane Castro og Núria Costa (Fashion Design), vindere af 080 Investor Day 2018 af den catalanske bane 080 Barcelona Fashion og platformen Seed
 • Gerard Arderius (grafisk design), vinder af en Golden Laus (Spanien) 2018 af ADG-FAD for sit endelige uddannelsesprojekt "El soso catalán que hace reír"
 • Mireia Mesalles (Produktdesign), vinder af en Golden ADI-medalje (Spanien) 2018 af ADI-FAD for hendes sidste examensprojekt "Minial"
 • Alba Alaminos (Interior Design), vinder af 3. præmien i CODIC Awards (Spanien) 2018 fra Collegiate of Disseyadors d'Interiors i Decoradors de Catalunya for hendes sidste eksamensprojekt "Skyline Flight School"
 • Roger Fonts (Graphic Design), vinder af en Bronze Laus (Spanien) 2018 af ADG-FAD for sit afsluttende kandidatprojekt "Original Apparel Kids"

school

9 grunde til at studere i ESDi

 1. Officiel grad og muligheden for at opnå en dobbelt grad: Offentlig grad i Design Bachelor i Smart Design. Vi er også det eneste center i den spanske stat for at undervise 6 design discipliner.
 2. Pionerer i Smart Design studier og i Digital Humanities.
 3. Bredt internationalt netværk. Vi er til stede i mere end 20 lande.
 4. Mere end 14.000 m2 faciliteter i en historisk bygning beliggende i centrum af Sabadell.
 5. Workshops og laboratorier udstyret med avantgarde teknologi. Udover workshops, laboratorier, video og fotograferingssæt, åbne rum og teknologiske klasseværelser har vi tre selvlabs og et help-lab (additiv fremstilling og 3D-udskrivning, inddæmning og holografisk virtuel virkelighed i samarbejde med HP og digitalisering af tekstil design og fremstillingsprocesser).
 6. Høj beskæftigelse og hurtig indsættelse på arbejdsmarkedet: 95,5% af vores alumner kan finde arbejde inden for et år efter deres eksamen.
 7. University-Business Bond, med projekter og samarbejder med vigtige mærker og institutioner: Mango, TV3, Seat, Yerse, Ajuntament de Sabadell, eMobike og Harley-Davidson, blandt andre. Forskning og innovation inden for og uden for klasseværelserne.
 8. Kompetent og motiveret personale, der er forbundet med branchen og dets virksomheder. Studerende og alumni med projekter, der anerkendes af de vigtigste messer, udstillinger og konkurrencer i sektoren.
 9. Stipendier og stipendier. Ingen med kald og drev skal udelades fra uddannelsessystemet.

school

Programmer undervist i:
 • Engelsk
 • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

ESDi - Design School

Kandidatuddannelsen i Commissariat of Digital Art deltager i behovet for faglig og akademisk træning i curating af udstillinger, teori for kunst og design, kritik eller ... [+]

Kandidatuddannelsen i Curatorial of Digital Art opfylder behovene ved faglig og akademisk træning i udstilling af udstillinger, teori for kunst og design, kritik eller kulturel ledelse med særpræg af at være specialiseret i oprettelse og brug af nye teknologier

Kandidatuddannelsen med 60 ECTS er det første kuratoriske program i kunst og nye medier af officiel karakter, der undervises i Spanien, for at tage et studieår, 46 obligatoriske ECTS og 28 valgfag, hvoraf man skal studere 14. Af de 28 valgfrie ECTS-point er der nogle emner af fagligt aspekt og andre af undersøgelsesaspektet.

grænse for steder: 20

Klassesprog: Spansk

Commissariat i digital kunst kan betragtes som en af de mest velstående aktiviteter og samtidig en af de mest innovative, for dens særlige formål at handle i den nuværende kontekst. Dens hovedprincip deles af en lang række kulturelle praksis i forbindelse med ny teknologi, som omfatter:... [-]

Spanien Sabadell Barcelona
Kontakt skolen
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
ESDi - Design School

I modeverdenen er det grundlæggende at have en tværfaglig træning for at identificere brugernes behov og markedets muligheder. På grund af dette kombinerer vores Manageme ... [+]

I modeverdenen er det grundlæggende at have en tværfaglig træning for at identificere brugernes behov og markedets muligheder. På grund af dette kombinerer vores Management Master skabelse og innovation med værktøjer som marketing, kommunikation og teknologi, der altid overvejer de juridiske, kommercielle og økonomiske aspekter af branchen.

Med en varighed på et akademisk år tilbyder vores mester mulighed for at udføre praktikophold i nationale og internationale virksomheder i forbindelse med mode og design.

Titel: Master i ledelse af mode- og designindustrienKreditter: 60 ECTSVarighed: 1 studieår

Optimale praktikophold på op til 720 timer i vigtige virksomheder inden for mode og design.... [-]

Spanien Sabadell Barcelona
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
ESDi - Design School

Figuren hos både billedkonsulenten og stylisten bliver mere og mere nødvendig som et strategisk instrument for at opnå optimal billedstyring. Det personlige og institutio ... [+]

Figuren hos både billedkonsulenten og stylisten bliver mere og mere nødvendig som et strategisk instrument for at opnå optimal billedstyring. Billedet, både personligt og institutionelt, udgør et grundlæggende redskab i innovation, udvikling og forretningspositionering. Det bliver en afgørende og afgørende ressource i opnåelsen af vores personlige / faglige mål.

Et brands succes er forbundet med billedet, og det er konsulenter og stylister, der har ansvaret for at definere personligheden af dette mærke med nuværende og forskellige visuelle forslag. Mode er underlagt konstante ændringer. At kende tendenserne og forudse dem er nøglen til at gøre et produkt eller billede attraktivt for en mere krævende og informeret forbruger.... [-]

Spanien Sabadell Barcelona
September 2020
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
ESDi - Design School

Inden for rammerne af et stadig mere mobilt og brugercentreret samfund uddanner vores UI / UX-mastergrad fagfolk, der er kvalificeret til design og systemanalyse for de f ... [+]

Inden for rammerne af et stadig mere mobilt og brugercentreret samfund uddanner vores UI / UX-mastergrad fagfolk, der er kvalificeret til design og systemanalyse for de forskellige enheder, der eksisterer i øjeblikket.

I løbet af et akademisk år erhverver den studerende konceptuel, teoretisk og projektrelateret viden, der gør det muligt for ham eller hende at udvikle opgaver vedrørende kreativitet, prototyper, informationsstruktur, interface design, design tilpasset enheden og analysen. Vores kandidatgrad har samarbejde med virksomheder som Everis, Please, Atrápalo, ByHours, Experience_LAB og Community, og lette muligheden for at udføre praktikophold i virksomheder og organisationer i forbindelse med interaktivt digitalt design.... [-]

Spanien Sabadell
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
Carrer de Marquès de Comillas, 81-83
Sabadell, Catalonien, 08202 ES
Social Media
Location address
Extension classroom in Barcelona
Paseo de Gracia, 114 second floor

Barcelona, Catalonien, 08008 ES