ESEI International Business School Barcelona

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

foto med tilladelse fra ESEI International Business School Barcelona

INNOVATION I VIRKSOMHEDSUDDANNELSE

Lære for Real-time Business

ESEI leverer international erhvervsuddannelse, der opfylder kravene fra globale virksomheder. Siden vores grundlæggelse i 1989 har vi været drevet af en passion for at levere forretningsprogrammer, der giver relevante færdigheder og faglig uddannelse for at forbedre vores studerendes karrieremuligheder og forberede dem til succes i et internationalt arbejdsmiljø.

INTERNATIONAL ANERKENDELSE FOR UDDANNELSE

UK og spansk akkrediteringer

ESEI er en anerkendt international institution for videregående uddannelser i Spanien. ESEI-bachelorprogrammer er officielle kvalifikationer tildelt af de største britiske universiteter. ESEI-masteruddannelser er private grader, der tildeles direkte af ESEI og Universidad Catélica de Murcia (UCAM) - en af de mest prestigefyldte universitetsinstitutioner i Europa, med et fremragende ry inden for erhvervsuddannelse.

ESEI BARCELONA CAMPUS - BEDSTE BY FOR INTERNATIONALE STUDENTER

Top 5 European Start-up hub

ESEI er beliggende i Barcelona Spanien, et internationalt forretnings- og innovationscenter. Begivenheder som Mobile World Congress, der tiltrækker over 100.000 mennesker årligt, gør byen til et af de bedste netværkspunkter i Europa. Vores potentielle kandidater har mulighed for at arbejde sammen med iværksættere og investorer og skabe livslange forbindelser med klassekammerater, vejleder og fakultet.

INTERNATIONAL FAKULTET OG EKSPERTER I VIRKSOMHED

Læring fra erfarne fagfolk

ESEIs internationale fakultet undersøger, inspirerer og producerer viden, der er relevant for vores studerendes behov. De foreslår en kollektiv tilgang til komplekse problemer, mens de udvikler individuelt talent fagligt og professionelt. ESEI-fakultetet er fra hele verden og giver ESEI-studerende et virkelig globalt forretningsperspektiv.

foto med tilladelse fra ESEI International Business School Barcelona

Coaching for Excellence

Vores fakultet er professionelt aktivt: de er administrerende direktører, forretningsejere, iværksættere, marketingledere eller andre ansatte på seniorniveau i virksomheder. ESEI er et springbræt for vores studerende til de karrierer, de ønsker, og vores fakultet er dem, der kan hjælpe dem med at komme dertil!

foto med tilladelse fra ESEI International Business School Barcelona

PRAKTISK VIRKSOMHEDSMETODIK

Projektbaseret læring (PBL)

Hos ESEI er vores højeste prioritet at give vores studerende den bedst mulige læringsoplevelse. Projektbaseret læring forbinder de studerende med den virkelige verden. Studerende får autonomi, fleksibilitet og ansvar for at arbejde sammen om projekter, som kan være en casestudie, en skriftlig rapport, en video, en rollespilaktivitet, et websted osv. Vores læreres rolle er i det væsentlige en facilitator . De opretter projekterundersøgelser og fører tilsyn med de fremskridt, holdene gør uge efter uge, med regelmæssige check-in-point - ligesom på arbejdspladsen.

foto med tilladelse fra ESEI International Business School Barcelona

STUDENT CENTERET LÆR

Personlig opmærksomhed inden for småklassegrupper

ESEI-studerende drager fordel af personlig vejledning og rådgivning fra vores internationale fagfolk inden for uddannelsesledelse. Klassestørrelser er små for at opmuntre og skabe en kultur for at pleje og styrke talentet for ESEI-studerendes samfund.

foto med tilladelse fra ESEI International Business School Barcelona

VIBRANT STUDENTLIFE

Et varieret fællesskab med 150 studerende fra mere end 40 lande

ESEI tilbyder en virkelig global erfaring med internationale studerende fra forskellige baggrunde. ESEI-studerende samfund består af unge karriere indstillede personer er lidenskabelige om erhvervslivet. Med en baggrund af berømte arkitektoniske bygninger, fantastiske sandstrande, fantastiske middelhavsklima, spændende natteliv, fantastisk køkken og mange kulturelle og sportslige aktiviteter, garanterer Barcelona studerende en uforglemmelig oplevelse inden for et rimeligt budget.

foto med tilladelse fra ESEI International Business School Barcelona

KARRIEREMULIGHEDER

ESEI forbinder Talent med Business

ESEI tilbyder en unik mulighed for at få erhvervserfaring i Barcelona. ESEI-studerende er i stand til at udføre praktikophold og få international erhvervserfaring hos nationale og internationale virksomheder i Barcelona.

Placeringer

Barcelona

Address
Carrer de Montevideo, 31
08034 Barcelona, Catalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig