ESIC Business & Marketing School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

ESIC er en koncernledende handelsskoler i Spanien med en erfaring fra over 50 år med uddannelse inden for forretnings- og marketingfolk. Vi stræber efter at stimulere, fremme og vedligeholde et direkte forhold til erhvervsmiljøet for at give dig praktisk akademisk uddannelse, der fokuserer på arbejdsmarkedets behov. Vi tilbyder træning med værdier til at engagere sig med succes som en højt kvalificeret professionel med fremragende kommando og viden om de nyeste trends.

ESIC var den første handelsskole, der blev grundlagt i Spanien, ud af behovet for professionelle forretningsfolk til at fuldføre deres uddannelse på markedsområdet. I dag anses ESIC for at være en førende firma og marketinguddannelseskole, kendt både nationalt og internationalt som en af ​​de bedste træningsskoler på dette område. Med over 50.000 alumni er ESIC et referencecenter for virksomheder og fagfolk.


Det har ti campusser i hele Spanien og to andre i Brasilien, som giver denne handelsskole den største national-territoriale implementering.


ESIC er også forbundet med universiteterne Rey Juan Carlos, Miguel Hernández, San Jorge og Rovira i Virgili i henholdsvis Madrid, Valencia, Zaragoza og Tarragona, og dets Curitiba Campus anerkendes som et officielt center af Uddannelsesministeriet i Brasilien.

ESIC fokuserer sine aktiviteter på fem områder

69329_ESICfiveareas.jpgUndergraduate studier

ESIC giver en avanceret grad, officielle grader og en kombination af både inden for marketing, business management og administration, international business, kommunikation, reklame og public relations, business administration og digital business. Alle disse karriere er praktiske og beskæftigelsesorienterede.

Kandidatuddannelser

Uddannelsestilbudet er baseret på MBA'er, University Masters, Specialized Masters (i funktionelle områder af virksomheden) og Higher Programs fokuseret på uddannelse fagfolk til at kunne føre forretningsmæssige udfordringer.

Executive Education

Inden for Executive Education Area tilbyder vi en bred vifte af åbne programmer og skræddersyet træning for virksomheder.

ESIC Language School

ESIC Language School er et træningscenter og et autoriseret Cambridge eksamenscenter. Det tilbyder engelsk, tysk, fransk og kinesisk kurser med erfarne lærere og giver dig mulighed for at certificere denne viden. Dens trænings tilbud omfatter åbne grupper, skoler, fagfolk og virksomheder på alle niveauer.

Derudover tilbyder den kurser i spansk som fremmedsprog: generel spansk, officiel prøve forberedelse, eksamen eksamener, business spansk, korte programmer og studieture.

ESIC Editorial

Dette repræsenterer ESIC's fremskrivning i udgivelsesverdenen, hvor den bidrager til forskning og populære artikler inden for økonomi, business, marketing og management færdigheder. Vi tilstræber at tilbyde bøger, manualer og publikationer til studerende og fagfolk fra flere berømte forfattere, der ser dybt på alle områder relateret til virksomheder og virksomheder.

Ranking

ESIC vises systematisk i de fleste kendte internationale placeringer af erhvervsuddannelse. Dette giver en ekstern og objektiv anerkendelse af skolens træningskvalitet i løbet af de sidste 50 år.

Seneste placeringer i placeringer:

Bloomberg Business Week ranking af Bedste Business Skoler 2017.

ESICs International MBA (IMBA) vises i den 27. plads blandt internationale MBA'er.

QS Return on Investment 2015.

ESIC's MBA'er skiller sig ud blandt 46 europæiske MBA-programmer i denne rangordning; de vises øverst i to af de seks kategorier, 'ansættelse inden for 3 måneder efter graduering' og 'kortest tilbagebetalingstid'. De vises også inden for de øverste 15 i de fleste af kategorierne, og først i Spanien på alle områder undtagen to, hvor det forekommer andet og tredje. Detaljer om nøglekategorier følger:

  • Ansat inden for 3 måneder efter eksamen, stilling 1,
  • Korteste tilbagebetalingsperiode, stilling 1,
  • 10-årig investeringsafkast, stilling 8,
  • 20-årig investeringsafkast, stilling 8,
  • Fremme af iværksætteri, stilling 11,
  • Lønløftning, position 15.

QS Global 250 Business Schools 2017.

ESIC er placeret inden for de 250 bedste erhvervskoler i verden og endnu vigtigere en af ​​de syv "Top-Tier Employability" -skoler i Europa.

QS Global 100 EMBA Ranking 2017.

ESICs EMBA fremstår i denne placering af de 100 bedste EMBA'er i verden, der besætter den 29. stilling i Europa.

U-Multirank 2017/18.

ESIC er placeret 29th blandt 492 højere uddannelsesinstitutioner for Graduate Business Studies i verden.

Poets & Quants 2017.

ESIC Business & Marketing School er blevet anerkendt af magasinet Poets and Quants som den 61. bedste handelsskole i verden, der leverer internationale MBA-programmer inden for den nye udgave af rangordningen "International MBA-programmer 2017". Blandt europæiske erhvervsskoler rangeres ESIC som den 34. position.

Youth Incorporated Global B-School Rankings 2017.

ESIC er placeret inden for de top 100 MBA'er i verden, og vigtigere inden for top 50 for markedsføring, økonomi, og for Executive MBA (EMBA).

America Economia MBA Global 2017.

ESICs MBA'er fremstår som nummer 18 i ranking af de bedste 49 programmer for latinamerikanske studerende.

CNN Expansion Ranking af de bedste internationale MBA-programmer 2017.

MBA'erne fra ESIC er inkluderet i eliten af ​​77 internationale programmer, der indtager den 52. plads i denne rangordning.

Merco Talent & Companies rapporterer 2017.

ESIC er anerkendt som 2. Business School i Spanien med den største evne til at tiltrække og beholde talent, og som den 51. blandt de 100 mest talentfulde virksomheder i vores land.

ESIC er 7. klasse som et af de mest talentfulde virksomheder i Spanien med mindre end 1.000 ansatte.

El Mundo 2017 rangordning af kandidatuddannelser.

ESICs kandidat i marketing, kandidat i reklame og public relations, kandidat i menneskelige ressourcer og organisationsudvikling og kandidat i international handel og erhverv er blevet rangordnet i de øverste positioner i deres kategorier af El Mundo siden 2012.

Placeringer

Madrid

Address
Camino Valdenigriales
28223 Madrid, Madrid-samfundet, Spanien

Barcelona

Address
C/ Marià Cubí, 124
08021 Barcelona, Catalonien, Spanien

Valencia

Address
Avda. de Blasco Ibáñez, 55
46021 Valencia, Valencian Community, Spanien

Sevilla

Address
Edificio de la Prensa
Avda. de Carlos III, s/n
Isla de la Cartuja

41092 Sevilla, Andalusien, Spanien

Zaragoza

Address
Vía Ibérica, 28-34
50012 Zaragoza, Aragon, Spanien

Málaga

Address
C/ Severo Ochoa, 49
Parque Tecnológico de Andalucía
Campanillas

Málaga, Andalusien, Spanien

En Coruña

Address
Ronda de Nelle, 31
15007 En Coruña, Galicien, Spanien

Pamplona

Address
Avda. de Anaitasuna, 31
Mutilva (Navarra)

31192 Pamplona, Navarra, Spanien

Bilbao

Address
C/ Alameda Recalde, 50
48008 Bilbao, Baskerlandet, Spanien

Granada

Address
C/ Eduardo Molina Fajardo, 38
18014 Granada, Andalusien, Spanien

Vigo

Address
Avenida de Madrid, 60
Vigo, Galicien, Spanien

Spanien Online

Address
Spanien Online, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig