Læs den officielle beskrivelse

ESIC er en gruppe førende handelsskoler i Spanien, med en erfaring fra over halvtreds år uddannelse erhvervsuddannelse og marketing fagfolk. Vi stræber efter at stimulere, fremme og opretholde et direkte forhold til erhvervsklimaet for at give dig en praktisk akademisk træning, der fokuserer på arbejdsmarkedets behov. Vi tilbyder træning med værdier, at engagere sig med succes som en højt kvalificeret fagmand med fremragende kommando og viden om de nyeste trends.

ESIC var den første handelsskole, der blev grundlagt i Spanien, ud af behovet for professionelle forretningsfolk til at fuldføre deres uddannelse på markedsområdet. I dag anses ESIC for at være en førende firma og marketinguddannelseskole, kendt både nationalt og internationalt som en af ​​de bedste træningsskoler på dette område. Med over 50.000 alumni er ESIC et referencecenter for virksomheder og fagfolk.


Den har ti campusser i hele Spanien og to andre i Brasilien, hvilket giver denne business school den største nationale territoriale gennemførelse.

ESIC er også forbundet med universiteterne Rey Juan Carlos, Miguel Hernández, San Jorge og Rovira i Virgili i henholdsvis Madrid, Valencia, Zaragoza og Tarragona, og dets Curitiba Campus er anerkendt som et officielt center af Undervisningsministeriet i Brasilien.


ESIC fokuserer sine aktiviteter på fem områder/>

Grundstudier
ESIC giver en avanceret grad, officielle grader og en kombination af både inden for marketing, business management og administration, international business, kommunikation, reklame og public relations, business administration og digital business. Alle disse karriere er praktiske og beskæftigelsesorienterede.

Kandidatuddannelser
Uddannelsestilbudet er baseret på MBA'er, University Masters, Specialized Masters (i funktionelle områder af virksomheden) og Higher Programs fokuseret på uddannelse fagfolk til at kunne føre forretningsmæssige udfordringer.

Executive Education
Inden for Executive Education Area tilbyder vi en bred vifte af åbne programmer og skræddersyet træning for virksomheder.

ESIC Language School
ESIC Language School er et træningscenter og et autoriseret Cambridge eksamenscenter. Det tilbyder engelsk, tysk, fransk og kinesisk kurser med erfarne lærere og giver dig mulighed for at certificere denne viden. Dens trænings tilbud omfatter åbne grupper, skoler, fagfolk og virksomheder på alle niveauer.
Derudover tilbyder den kurser i spansk som fremmedsprog: generel spansk, officiel prøve forberedelse, eksamen eksamener, business spansk, korte programmer og studieture.

ESIC Editorial
Dette repræsenterer ESIC's fremskrivning i udgivelsesverdenen, hvor den bidrager til forskning og populære artikler inden for økonomi, business, marketing og management færdigheder. Vi tilstræber at tilbyde bøger, manualer og publikationer til studerende og fagfolk fra flere berømte forfattere, der ser dybt på alle områder relateret til virksomheder og virksomheder.

RANKING


ESIC vises systematisk i de fleste kendte internationale placeringer af erhvervsuddannelse. Dette giver en ekstern og objektiv anerkendelse af skolens træningskvalitet i løbet af de sidste 50 år./>
Seneste placeringer i placeringer:

Bloomberg Business Week ranking af Bedste Business Skoler 2017.
ESICs International MBA (IMBA) vises i den 27. plads blandt internationale MBA'er.

QS Return on Investment 2015./>
ESIC's MBA'er skiller sig ud blandt 46 europæiske MBA-programmer i denne rangordning; de vises øverst i to af de seks kategorier, 'ansættelse inden for 3 måneder efter graduering' og 'kortest tilbagebetalingstid'. De vises også inden for de øverste 15 i de fleste af kategorierne, og først i Spanien på alle områder undtagen to, hvor det forekommer andet og tredje. Detaljer om nøglekategorier følger:

  • Ansat inden for 3 måneder efter eksamen, stilling 1,
  • Korteste tilbagebetalingsperiode, stilling 1,
  • 10-årig investeringsafkast, stilling 8,
  • 20-årig investeringsafkast, stilling 8,
  • Fremme af iværksætteri, stilling 11,
  • Lønløftning, position 15.

QS Global 250 Business Schools 2017./>
ESIC er placeret inden for de 250 bedste erhvervskoler i verden og endnu vigtigere en af ​​de syv "Top-Tier Employability" -skoler i Europa.


QS Global 100 EMBA Ranking 2017.
ESICs EMBA fremstår i denne placering af de 100 bedste EMBA'er i verden, der besætter den 29. stilling i Europa.


U-Multirank 2017/18.
ESIC er placeret 29th blandt 492 højere uddannelsesinstitutioner for Graduate Business Studies i verden.


Poets
ESIC Business


Youth Incorporated Global B-School Rankings 2017.
ESIC er placeret inden for de top 100 MBA'er i verden, og vigtigere inden for top 50 for markedsføring, økonomi, og for Executive MBA (EMBA).


America Economia MBA Global 2017.
ESICs MBA'er fremstår som nummer 18 i ranking af de bedste 49 programmer for latinamerikanske studerende.


CNN Expansion Ranking af de bedste internationale MBA-programmer 2017.
MBA'erne fra ESIC er inkluderet i eliten af ​​77 internationale programmer, der indtager den 52. plads i denne rangordning.


Merco Talent
ESIC er anerkendt som 2. Business School i Spanien med den største evne til at tiltrække og beholde talent, og som den 51. blandt de 100 mest talentfulde virksomheder i vores land.
ESIC er 7. klasse som et af de mest talentfulde virksomheder i Spanien med mindre end 1.000 ansatte.


El Mundo 2017 rangordning af kandidatuddannelser.
ESIC's Master i Marketing, Master i Reklame og PR, Master i Human Resources og Organisationsudvikling og Master i International Handel
Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

ESIC Business & Marketing School

Denne Master i Kommunikation og Ny Teknologi dukker for at imødekomme den stigende efterspørgsel efter kvalificerede fagfolk i disse under-udforskede områder og tilbyde n ... [+]

Denne Master i Kommunikation og Ny Teknologi dukker for at imødekomme den stigende efterspørgsel efter kvalificerede fagfolk i disse under - udforskede områder og tilbyde nye og spændende karrieremuligheder.

målsætninger

Oriented undersøgelser foreslået titel reagere på et krav fra samfundet og virksomheder, og det udmønter sig i en stigende efterspørgsel efter fagfolk inden for kommunikation og Ny Teknologi.

Virksomheder og institutioner formidle mange budskaber, hvad enten frivilligt eller ufrivilligt. Og det er netop i den meddelelse til menneske-faktor -unida hvor den reelle forskel mellem succes eller fiasko i forretningsforbindelse med de andre aktører, der er involveret i deres aktivitet.... [-]

Spanien Madrid
Kontakt skolen
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
ESIC Business & Marketing School

Marketing Master i International Fashion og Luksus (MM ... [+]

Marketing Master i International Fashion og Luksus (MM

funktionerHenvender sig til alle, der ønsker at foretage karriere i modebranchen og luksus internationalt.The Masters undervises i weekenden fredag ​​eftermiddag og lørdag formiddag fra oktober til juli.Inkluderer Masterclass undervist af eksperter i branchen mode og luksus.differentialer faktorerOfficielle titel: Egen titel Rey Juan Carlos University.Beskæftigelsesegnethed: Mulighed for praktikophold i virksomheder.Metode: Føreren omfatter nye emner som innovation, erfaringsbaseret markedsføring, digital markedsføring, forbrugeradfærd, branding, der præsenterer samlinger på modeshows, mode og jura osv, undervist af lærere og undervisere fra erhvervslivet skoler, universiteter og eksperter industri, med hjælp af sagen metoden. Hertil kommer, at evnen til at motivere innovation, kreativitet, tilpasning til ændringer og kritisk tænkning.fordelemed speciale i Marketing program anvendt på mode og luksus industri med et internationalt udsyn, som har til formål at uddanne kommende ledere i de færdigheder og værktøjer til håndtering af strategiske og operationelle markedsføring internationalt.Vær særlig opmærksom på udformningen af ​​shopping oplevelser og kritisk tænkning.Kombinerer innovative pædagogiske værktøjer, som er typisk for en business school er den ESIC ForretningMetode inkorporerer teknisk og strategisk tilfælde simulering.Cloister valgt fra professorer og specialister fra modebranchen.Det omfatter nye emner som innovation, markedstendenser forskning, forbrugeradfærd, nye materialer, erfaringsbaseret markedsføring, iscenesættelse af samlinger og internationale modeshows, luksus e-handel, og mode og jura, blandt andre.Det giver adgang til et professionelt netværk af modevirksomheder.Lette samarbejde og rådgivning af de største spanske modevirksomheder, prioritere uddannelsen af ​​markedsføring fagfolk i sektoren.Praksis i virksomhederne. *Besøg i butikker og forretninger referencerammer i modebranchen og luksus.... [-]
Spanien Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
Deltid
9 - 12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
ESIC Business & Marketing School

Master i Business Management ... [+]

Master i Business Management URJC har specifik højt niveau program, der vil forberede dig til at påtage sig lederroller inden for marketing, business organisation og forretning.

Denne grad giver dig mulighed for at kombinere de officerer af et kollegium program med praktiske, erfaring og professionalisme i selskabet, en business school af international prestige.

Du kan også få den masteruddannelse i Marketing fra ESIC studere 12 ekstra program eller få adgang til de ph.d.-program kreditter.

uddannelsesfonde Curriculum/>

Studieordning for Master i Business Management (URJC) er designet under hensyntagen til de generelle principper i kunst. 3.5 i den kongelige anordning og definere uddannelsesmål i form af akademiske og faglige kompetencer, hvor den studerende skal uddannes. Det primære formål med den grad er at give en científicaadecuada uddannelse og postgraduat niveau i forhold til Direktoratet for Marketing og Sales Management, videregive viden og give lederevner. Uddannelsen af ​​Masters er baseret på at kombinere videnskabelig stringens med erhvervslivet virkelighed, der integrerer teori og praksis, med en metode, der bygger på dialog og udveksling af erfaringer, refleksion over "sager" uddannelse for business "simulatorer" og, grundlag, udvikling af analyse og syntese kapacitet og et overblik over betydningen og ansvar af selve arbejdet.... [-]

Spanien Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
ESIC Business & Marketing School

Din virksomhed og din karriere beder om et stykke tid: digitalizarte behov. Hvis dit mål er at antage stillinger med ansvar og lederskab i denne nye digitale miljø, foran ... [+]

Han leder, styrer og fremmer digitalisering af virksomheden.

Din virksomhed og din karriere beder om et stykke tid: digitalizarte behov. Hvis dit mål er at antage stillinger med ansvar og lederskab i denne nye digitale miljø, forandring begynder med Master i Digital Business på ICEMD. Omfattende uddannelse, som vil give dig mulighed for at sætte skub i processen med at digitalisere din virksomhed, eller starte din egen online-forretning.

Seks komplette moduler, hvor du vil lære ting som hvordan man kan øge dit salg volumen takket være cloud computing, hvordan man kan måle effektiviteten af ​​din digitale reklame eller nøglerne til succes for e-handel.

Med en metode baseret på praktisk læring hånd digitale eksperter aktive i løbet af de 9 måneder af uddannelse, du vil lære af de mere tekniske aspekter af digitale miljøer, til dem, mere fokuseret på ledelse, markedsføring eller salg.... [-]

Spanien Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
9 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
ESIC Business & Marketing School

Master i Digital Marketing er et innovativt, akademisk forsvarligt, øvelsesdrevet og digitalt marketingfokuseret program, der afspejler de nuværende udfordringer på marke ... [+]

Master i Digital Marketing er et innovativt, akademisk forsvarligt, øvelsesdrevet og digitalt marketingfokuseret program, der afspejler de nuværende udfordringer på markedet.

Hovedformålet med MDM er at hjælpe og støtte eleverne til at gøre overgangen til strategisk ledelse, især inden for digital markedsføring. Ved at færdiggøre MDM vil deltagerne få de vigtigste færdigheder og viden til at evaluere, administrere og implementere digitale marketingstrategier, samtidig med at deres evne til at møde og løse komplekse udfordringer i et stadig mere globaliseret / digitaliseret marketingmiljø styrkes.

I denne sammenhæng har programmet i sin læseplan indarbejdet en klar international tilgang, beriget med de seneste tendenser og udviklinger inden for digital markedsføring; to søjler, der udgør grundlaget for morgendagens markedsføringsledere.... [-]

Spanien Madrid
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
ESIC Business & Marketing School

Digital teknologi har ændret alt, og det er tid til at genvinde kontrollen over dit brand forhold til dine kunder i et digitalt miljø. Oplev Master i Digital Marketing mu ... [+]

Bliv en global digital markedsføring professionel læringsstrategier, teknikker og praksisser digital markedsføring og online-annoncering miljø i dag

Digital teknologi har ændret alt, og det er tid til at genvinde kontrollen over dit brand forhold til dine kunder i et digitalt miljø. Oplev Master i Digital Marketing muligheder ICEMD en ustoppelig revolution, dens målretning kapaciteter, to-vejs kommunikation, måleresultater adgang til et globalt marked.

Seks komplette moduler, som vil hjælpe dig med at mestre de mest avancerede og effektive discipliner i Marketing, Kommunikation, Reklame og salg online, hånd digitale eksperter aktiv. Enhver af Digital Marketing i en enkelt master, hvorefter du vil få al den nødvendige viden til digitalt forbedre din forretning og give en ny twist til din karriere.... [-]

Spanien Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
Deltid
5 - 12 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
ESIC Business & Marketing School

Master i Financial Management (MDF) af ESIC giver mulighed for at blive en ekspert i corporate finance. Gennem en omfattende, stringent og praktisk uddannelse, der sikrer ... [+]

I vores økonomi virksomheder har brug for eksperter med en komplet oversigt over finansiering i den nuværende spanske firma, der forstår de tekniske og økonomiske kriterier og er i stand til at klare succes med de nye krav.

Master i Financial Management (MDF) af ESIC giver mulighed for at blive en ekspert i corporate finance. Gennem en omfattende, stringent og praktisk uddannelse, der sikrer finansiel uddannelse og øger udviklingen af lederevner.

MDF har et fakultet bestående af fagfolk fra virksomhedens ledelse profil deler deres viden og erfaring med studerende gennem praktiske, uddannelsesmæssige medier og interaktiv træning.

funktionerLedelsen inkorporerer kriterierne pålagt af markedet, fordi det er ham, der er afgørende for succes eller fiasko af virksomhedenAngiver de funktioner og centrale teknikker, der gør at finansiere dens natur og essens fælles for enhver organisation, og at selv om de ikke kan ignoreres under alle omstændigheder skal tilpasses med kreativitet og fleksibilitet i enhver situation.Tilføjer de relevante parametre for miljøet, overvejer den igangværende finansielle globalisering, forstået som den voksende samspil mellem forskellige markeder og ikke blot geografisk spredning af selskabets aktiviteter.Integrerer økonomisk rolle i en bredere sammenhæng, forretningsstrategi, der forbinder finansiering til operationelle beslutninger.differentialer faktorerPlacering rate: 92% af vores studerende at finde et job inden for seks måneder efterbehandling Mesteren.Placering: ESIC er blevet udvalgt af Financial Times blandt de 4 bedste skoler i Spanien for at studere en kandidatgrad i finansiering.Erfaring: spansk er de mest erfarne finansielle mester 100 spørgsmål fra 1992 og 2000 studerende.Åbningstider: Kompatibel med erhvervsmæssig aktivitet. støtte seks sessioner, der supplerer de centrale... [-]
Spanien Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
9 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
ESIC Business & Marketing School

MITB'en er designet til at give dig en dyb forståelse af globaliseringsdriverne, internationaliseringsprocessen, hvordan det globale økonomiske miljø påvirker virksom ... [+]

MITB'en er designet til at give dig en dyb forståelse af globaliseringsdriverne, internationaliseringsprocessen, hvordan det globale økonomiske miljø påvirker virksomhedernes konkurrencedygtige reaktioner og hvordan verden er sammenkoblet. Dette resulterer i, at kandidater er klar til at klare udfordringerne ved at udvide virksomheden til nye globale markeder sammen med dem, der styrer hold på tværs af kulturer og kontinenter.

Ved at udfylde MITB vil du være i stand til at identificere motiver og midler til at servicere udenlandske markeder, adressere kontroversielle problemer i international handel

MITB vil udstyre dig med den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at beherske kompleksiteten, der kræves for at træffe beslutninger i et globaliseret erhvervsklima . Det vil også øge din forståelse af, hvordan globale firmaer opererer, forberede dig til at drive forretning i en global sammenhæng og omfavne nye problemer i international handel og forretning.... [-]

Spanien Madrid
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
9 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
ESIC Business & Marketing School

MPC letter viden og færdigheder, der er nødvendige for en vellykket løse udfordringerne i dette nye informationssamfund, hvor strømmen er, stort set i hænderne på forbrug ... [+]

Virksomheder overbringe mange budskaber frivilligt og ufrivilligt. Og det er -unida kommunikation til den menneskelige - faktor ligger forskellen mellem succes og fiasko i forretningsforbindelse med de andre aktører, der er involveret i deres aktivitet.

MPC letter viden og færdigheder, der er nødvendige for en vellykket imødegå udfordringerne i dette nye informationssamfund, hvor strømmen er, stort set i de hænderne på forbrugeren værktøjer.

Master i Kommunikation og reklame, er dannet af to øverste postgraduate kurser, som kan studeres uafhængigt, i hvilket tilfælde grader blev opnået: Superior Management Program Communication (FSFP) og avanceret program i Reklame og digitale miljøer ( PSDP).... [-]

Spanien Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
9 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
ESIC Business & Marketing School

Denne masteruddannelse er i øjeblikket en af ​​de mest komplette i uddannelsen af ​​eksperter i programmer Human Resources. Et grundigt program med en lang erfaring, der ... [+]

Denne masteruddannelse er i øjeblikket en af ​​de mest komplette i uddannelsen af ​​eksperter i programmer Human Resources. Et grundigt program med en lang erfaring, der lægger vægt folk som strategiske forretningsmæssige aktiver og fremtidige personalechefer som ubestridte ledere af denne proces.

Master er et officielt program tilbydes i samarbejde med University Rey Juan Carlos, er baseret på en metode, der inkorporerer avancerede pædagogiske elementer sammen højtydende uddannelse i personaleledelse og organisationsudvikling.

uddannelsesfonde Curriculum

Studieordning af masteruddannelse i personaleledelse og organisationsudvikling er udviklet under hensyntagen til de generelle principper i kunst. 3.5 i den kongelige anordning og definitionen af ​​de uddannelsesmål som generelt og specifikke kompetencer professionelle, akademiske og hvor den studerende skal uddannes. Det primære formål med titlen er at yde passende og kandidatniveau videnskabelig uddannelse i forhold til de menneskelige ressourcer og organisation, der sender viden og giver ledelsesmæssige færdigheder, som er direkte anvendelig i det professionelle felt af kandidater. Uddannelsen af ​​Master er baseret på at kombinere videnskabelig stringens med erhvervslivet virkelighed, der integrerer teori og praksis og en metode, der bygger uddannelse, dialog og udveksling af erfaringer, refleksion over "sager" træning med "simulatorer "business og som en base, udvikling af kapaciteten til analyse og syntese og et overblik over betydningen og ansvar af selve arbejdet.... [-]

Spanien Madrid
Kontakt skolen
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
ESIC Business & Marketing School

Master i Logistik og Supply Chain (LOCS) viser den afgørende betydning af fremragende ledelse kæde, fra levering til forbrugeren til at købe eller forbruge produktet. Den ... [+]

Den rolle, som direktøren for Logistik og Supply Chain er en af ​​de vigtigste strategiske akser fleste virksomheder.

Master i Logistik og Supply Chain (LOCS) viser den afgørende betydning af fremragende ledelse kæde, fra levering til forbrugeren til at købe eller forbruge produktet. Den dækker også ledelsen af ​​produktet, når det er deponeret i virksomheder til markedsføring: strategisk forhandling og udvælgelse af distributører, handel markedsføring, category management, visuel merchandising.

Det LOCS mester tager højde for de nye værktøjer og online-markeder med henblik på at gøre tilgængelige forbrugerprodukter med høj værditilvækst.

Programmet omfatter også uddannelse og certificering modul Indkøb SAP ERP, som en del af den logistiske proces og forsyningskæde.... [-]

Spanien Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
9 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
ESIC Business & Marketing School

Master i Marketing Management (MiM) er et innovativt, akademisk forsvarligt, praksis-drevet og marketing-fokuseret program, der afspejler de nuværende udfordringer på mar ... [+]

Master i Marketing Management (MiM) er et innovativt, akademisk forsvarligt, praksis-drevet og marketing-fokuseret program, der afspejler de nuværende udfordringer på markedet./>

Ved at gennemføre MiM vil deltagerne få nøglekompetencer og viden til at evaluere, administrere og implementere marketingstrategier, samtidig med at deres evne til at møde og løse komplekse udfordringer i et stadig mere globaliseret markedsmiljø styrkes. I denne sammenhæng har programmet i sin læseplan indarbejdet en klar international tilgang, beriget med de seneste tendenser og udviklinger inden for digital markedsføring ; to søjler, der udgør grundlaget for morgendagens markedsføringsledere. Al undervisning er leveret på engelsk.... [-]

Spanien Madrid
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
ESIC Business & Marketing School

Master i Marketing og Sales Management (GESCO) er master henvisningen til at påtage sig lederroller inden for marketing, business organisation og forretning. ... [+]

Master of reference i Spanien inden for marketing og forretningsudvikling.

Master i Marketing og Sales Management (GESCO) er master henvisningen til at påtage sig lederroller inden for marketing, business organisation og forretning.

Med en årlig gennemgang af sin indhold differentiering af dette program frem for andre er dens grad af opgradering til de nyeste markedets behov og den digitale fokus på erhvervslivet i fremtiden vil udfolde sig.

funktionerMaster programmet med stor business anerkendelse, som i væsentlig grad forbedrer beskæftigelsesegnetheden for dem, der er indskrevet. Du vil blive betragtet som en af ​​de bedst uddannede fagfolk markedsføring med store muligheder for faglig udvikling i markedet.Det har aktuelle indhold i Marketing og Management Development og lederevner.... [-]
Spanien Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
Deltid
9 - 12 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
ESIC Business & Marketing School

MMS er en innovativ og opdaterede program, den eneste på markedet, der kombinerer uddannelse i teknikker til Marketing Research Business Intelligence med en eminent prakt ... [+]

MMS er en innovativ og opdaterede program, den eneste på markedet, der kombinerer uddannelse i teknikker til Marketing Research Business Intelligence med en eminent praktisk metode til formål at skabe intelligens til beslutningsprocesserne.

funktioner/>Programmet består af to øverste programmer: Avanceret Program i Marketing Analytics og Advanced Program i Marketing ResearchLærere fra erhvervslivet, med omfattende undervisningserfaring.Kvalificerer sig til anvendelsen af ​​forskning teknikker og gør klar til analyse af oplysninger gennem værktøjer som Excel, SPSS og SAS Enterprise Miner.Metodevalg til at løse reelle problemer.differentialer faktorerDet omfatter et boligområde uge i London for at besøge og lære vigtige multinationale selskaber og agenturer med speciale i Marketing Research og Business Intelligence.Mulighed for praktikophold i ALD Automotive, Altadis Imperial Tobacco, Burger King, Campofrio, DKV Seguros, GFK, Kantar Media, Mindshare, Nielsen, Telefonica, Vodafone.Kandidat profil... [-]
Spanien Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
9 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
ESIC Business & Marketing School

Master i Sports Marketing dækker et behov for professionalisme i markedsføringen verden sporten. Det er en sektor af enorme muligheder for national og international udvik ... [+]

Master of reference i Spanien inden for markedsføring og sport.

Master i Sports Marketing dækker et behov for professionalisme i markedsføringen verden sporten. Det er en sektor af enorme muligheder for national og international udvikling, og antager, at fremtidige fagfolk, der ønsker at være ansat i denne sektor skal erhverve specialiseret viden, der sætter dem i stand til at udføre en korrekt forvaltning, udnyttelse og brug af de muligheder og udfordringer, der opstår .

funktionerSport Business-industri er en sektor, der har brug for mere og mere specialiserede fagfolk kan levere værdi og løsninger sports marketing.Virkningen af ​​sport i den spanske økonomi tegner sig nu for 2,5% af BNP, og forventes fortsat at vokse til en højere sats end i andre sektorer. Dette er en af ​​de hurtigst voksende sektorer både økonomisk og socialt.differentialer faktorer400 timer22 eksperimentelle tilfælde10 masterclass28 timers vejledning... [-]
Spanien Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
Deltid
9 - 12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
ESIC Business & Marketing School

Den DRHO er en af ​​de mest komplette programmer i øjeblikket kan finde på markedet i uddannelse af eksperter i Human Resources. ... [+]

Den DRHO er en af ​​de mest komplette programmer i øjeblikket kan finde på markedet i uddannelse af eksperter i Human Resources.

En stram mester, med mere end 35 års erfaring, der lægger vægt på mennesker som strategiske aktiver i de selskaber, fordi de er dem, de i sidste ende føre virksomheder til succes.

Succesen af ​​dette program ligger i det tætte forhold mellem studerende fra store virksomheder og institutioner som Forsvarsministeriet, Cepsa, Røde Kors, Iberdrola, Adecco eller Cajamar med lærere, fagfolk i forvaltningen af ​​de menneskelige ressourcer give viden gennem erhvervserfaring.

funktionerstrategisk vision for personaleledelse.globalt udsyn, forståelse Human Resources som en del, der påvirker alle områder af virksomheden.praktisk syn orienteret forretningspraksis metodologi.etisk vision om erhvervslivet.differentialer faktorerErfaring: implementeret i 1980 og løbende opdateret program.Fleksibilitet: Timer Kompatibel med arbejdet.Metode: Baseret på individuelle arbejde og hold kombination af teorier og stærkere HR værktøjer kombineret med de nyeste trends og omfatter seminarer, hvor konkrete sager analyseres.Cloister: ledende lærere med pædagogisk ekspertise og stor viden om virkeligheden som kapitalforvaltere og virksomhedskonsulenter.... [-]
Spanien Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
9 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Camino Valdenigriales
28223 Madrid, Community of Madrid, Spanien
Address
C/ Marià Cubí, 124
08021 Barcelona, Catalonia, Spanien
Address
Avda. de Blasco Ibáñez, 55
46021 Valencia, Valencian Community, Spanien
Address
Edificio de la Prensa Avda. de Carlos III, s/n Isla de la Cartuja
41092 Seville, Andalusia, Spanien
Address
Vía Ibérica, 28-34
50012 Zaragoza, Aragon, Spanien
Address
C/ Severo Ochoa, 49 Parque Tecnológico de Andalucía Campanillas
29590 Marbella, Andalusia, Spanien
Address
Ronda de Nelle, 31
15007 A Coruña, Galicia, Spanien
Address
Avda. de Anaitasuna, 31 Mutilva (Navarra)
31192 Pamplona, Navarre, Spanien
Address
C/ Alameda Recalde, 50
48008 Bilbao, Basque Country, Spanien
Address
C/ Eduardo Molina Fajardo, 38
18014 Granada, Andalusia, Spanien
Address
Avenida de Madrid, 60
36204 Vigo, Galicia, Spanien
Address
Spain Online, Spanien