ESNE - Escuela Universitaria de Diseño, Inovación y Tecnología

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Esne University Center er benchmark i omfattende uddannelse inden for design, innovation og teknologi, der bidrager til revitalisering og fremme af Creative og Digital Industri.

Det er et universitetscenter, som har over 10 års erfaring i at levere specialiseret uddannelse og universitet anerkendt af Undervisningsministeriet i Madrid.

Vores passion for kreativitet konjugat med nye teknologier materialiserer i specialiserede og ledende art faciliteter til esne er mere end en University Center: Vi er et TALENT FACTORY.

Esne modtager anerkendelse på det offentlige plan af Madrid med kvalitetsstempel skelnen "Madrid Excellent" og Undervisningsministeriet akkrediterer os som officiel Foreign Center for levering af undervisning for det britiske system. Også ministeriet for industri, turisme og handel støtter esne giver anerkendelse enhed fungerer som forskning og udvikling (R & D).

I den private sektor, anerkendelse kommer fra hånden af ​​virksomheder som Microsoft, som giver os det privilegium at være den eneste center Oplevelser Microsoft i Spanien, bliver den største udvikler af Apps til Windows Phone 8 i vores land. Esne er også den eneste spanske universitet i Advisory Board for PlayStation Først et kollegium Sony Computer Entertainment program, hvis mission er at skabe talent og inkuberes innovative projekter.

Initiativer også afspejles i projekter som bogen "Chamartin: Landsby, Villa, District", fremmes af District Chamartin under oplæring af byen Madrid, hvor esne deltog som eksperter i den grafiske koncept. IFEMA stoler Interiør område esne giver personlighed til miljøet MOMAD, showet dedikeret til mode benchmark i Europa. WildBit, Globomedia og RTVE valgt esne for konceptualisering, design og udvikling af "Red Eagle: Origins", den første video spil til tablet og smartphone hit serien. Inden for mode, den internationale virksomhed Saga Furs og OEEP (spansk Forretning Organisation Fur) bliver strategiske partnere esne at fremme udviklingen af ​​sektoren. I denne samarbejdsprojekter såsom studerendes deltagelse i Projektet Design Project Cross de udføres, belønne de studerende årligt til centrum med mulighed for at nyde en uges ophold på sit danske hovedkontor. Succesen med denne fabrik er vores egne studerende, der med deres værker har vundet adskillige priser og har skabt deres egen virksomhed.

10 grunde til at vælge esne

Vi leverer specialiserede University Masters i design og teknologi anerkendt nationalt og europæisk territorium. Vores akademiske programmer er udviklet i samarbejde med store virksomheder og Creative Technology Industry. Alle vores fakultet opfylder kravene i ANECA og mange er aktive i erhvervslivet. Klassen grupper er små og personlig opmærksomhed, hvor læreren bliver eleven coacher. Vores Campus, som ligger i hjertet af Madrid, har den største koncentration af studerende i design og teknologi og professionelt udstyr, der anvendes i store virksomheder. Den høje beskæftigelsesegnethed af vores Grados gør 63% af de studerende ønsker at foretage esne og 85% er ansat i de første 6 måneder efter endt uddannelse. Siden første klasse, studerende til stede og forsvare deres arbejde, enkeltvis eller i grupper, domstol, både engelsk og spansk. de er således parat til at udvikle færdigheder til at lette deres adgang til det arbejdsmarked. Esne har aftaler med internationale universiteter til at deltage i fælles aktiviteter, udveksling af studerende og lærere, gennemføre Erasmus-programmet, der tilbyder dobbelte grader og udvikle fælles uddannelsesprojekter for studerende. Vi har skabt et innovativt koncept, interne Lab: et teknologisk og design laboratorium, hvor virksomheder med at udvikle embryonale projektion projekter på markedet med vores elever og lærere. Nogle af de virksomheder, der allerede gået gennem InHouse Lab esne er Telefónica R & D, Globomedia, WildBit Studios, RTVE, Telecor, Microsoft, Sony, IKEA, Saga Furs, eller Playstation First. Vi har en Center for Entreprenørskab og beskæftigelse for de kreative erhverv, der bygger bro at kløften mellem uddannelse og erhvervsprojekt af vores studerende, at et udstillingsvindue for virksomheder at investere i mere initiativrige studerende.
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Spansk

Se Kandidatuddanninger »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Kandidatgrad i mode: anvendt teknologi og digital virksomhed *

på universitet Deltid 10 måneder October 2019 Spanien Madrid

Master i Fashion: Applied Technologies og Digital Forretning esne fokuserer på kombinationen af ​​tre søjler, der danner grundlag for sektoren i den nærmeste fremtid: design, teknologi og forvaltning. Disse aspekter er mest efterspurgt af virksomhederne i sektoren og danne grundlag for udvikling og vækst i modebranchen. [+]

* Afventer bekræftelse

Fashion er et af de aktivitetsområder, hvor Spanien prale globalt lederskab med luksus mærker og detailkæder konkurrerer med europæiske og amerikanske multinationale selskaber.

Master i Fashion: Applied Technologies og Digital Forretning esne fokuserer på kombinationen af ​​tre søjler, der danner grundlag for sektoren i den nærmeste fremtid: design, teknologi og forvaltning. Disse aspekter er mest efterspurgt af virksomhederne i sektoren og danne grundlag for udvikling og vækst i modebranchen.

Konsekvenserne af globaliseringen og fremkomsten af ​​nye teknologier, der anvendes til systemer design, produktion og markedsføring har drevet omdannelsen af ​​branchen og har tvunget virksomhederne til at omstrukturere, ændre deres strategier og skabe nye jobmuligheder. For at klare den nye miljø, hvor sektoren bevæger sig og nye markedsforhold paradigmer opstår behovet for at uddanne fagfolk, der kender den nyeste teknologi og er forberedt til de udfordringer, fremme af en voksende sektor.... [-]


Máster Oficial Universitario en Creación de Videojuegos*

på universitet Fuldtid 10 måneder October 2019 Spanien Madrid

Fórmate en la industria del entretenimiento digital en la primera Escuela Universitaria en impartir formación del sector con las especialidades con más futuro en Diseño y Desarrollo de Videojuegos [+]

Fórmate en la industria del entretenimiento digital en la primera Escuela Universitaria en impartir formación del sector con las especialidades con más futuro en Diseño y Desarrollo de Videojuegos.

La industria del videojuego está viviendo un nuevo impulso como consecuencia de tres fenómenos que se analizan en las especializaciones únicas que ofrece este Master:

• Videojuegos para dispositivos móviles• E-Sports• Videojuegos para la educación

Los participantes en el programa podrán capacitarse en la Creación y Diseño de Videojuegos trabajando la concepción de la idea del juego, el diseño, la planificación, la producción, el desarrollo y las pruebas. Se trata de un Master apasionante por la diversidad y profundidad de los contenidos impartidos, que abarca tres especialidades de muy alto potencial de crecimiento, tremendamente novedosas en nuestro país.... [-]


Universitet mester brugeroplevelse for at designe digitale produkter og tjenester *

på universitet Deltid 10 måneder October 2019 Spanien Madrid

Master i User Experience og produktdesign Digital Service ønsker at være kvalificeret i en af ​​de mest søgte discipliner inden for branchen af ​​digitalt indhold og usability fagfolk. Esne og Telefónica I + D, en pioner i skabelsen af ​​hold af brugeroplevelsen (UX) har i fællesskab udviklet strukturen og programmet for Mesteren, som den søger at reagere på den stigende efterspørgsel efter uddannede fagfolk specifikke i UX. [+]

* Afventer bekræftelse

Master i User Experience og produktdesign Digital Service ønsker at være kvalificeret i en af ​​de mest søgte discipliner inden for branchen af ​​digitalt indhold og usability fagfolk. Esne og Telefonica FoU, En pioner i skabelsen af ​​hold af brugeroplevelsen (UX) har i fællesskab udviklet strukturen og programmet for Mesteren, som den søger at imødekomme den stigende efterspørgsel efter fagfolk med særlig uddannelse i UX.

Denne Master er primært rettet mod designere og forskere brugere, samt ingeniører, computer eller marketingfolk. Med en innovativ og praktisk metode, der tilskynder aktiv deltagelse, har tværfaglige teams er skabt ved at blande forskellige profiler, for at udvikle et fælles projekt, der kan uddybe brugeroplevelsen fra forskellige faglige perspektiver.... [-]


Videoer

Memoria Visual ESNE 2014/2015

Entra en la dimensión profesional ESNE