Læs den officielle beskrivelse

ESNECA født som den første business school med en 100% online-indhold.

Vi er en business school internationalt, med lærere og pædagogiske konsulenter på verdensplan, blive en leder og benchmark i innovative programmer, der sigter deconseguir de bedste chefer og ledere.

Dette er ESNECA .

ESNECA er innovation

ESNECA 's talent

ESNECA er fleksibilitet

ESNECA Business School har to systemer Undersøgelse:

ON LINE

Arbejdsformen 100% online tutorizado af ESNECA er som følger:

I begyndelsen af ​​aktiviteterne, vil deltagerne modtage en besked med alle retningslinjerne for starten af ​​klasser, såsom e-mail-adressen på den virtuelle klasseværelse, hvor der er offentliggjort emnerne for scenen til at tage (velkomstmail), brugernavn og adgangskode, navn på mailinglisten; blandt andre.

I det virtuelle Campus vil finde oplysninger vedrørende programmerne, at tidsplan for aktiviteter, formidlere, vejleder / lærer støtte materialer, liste over deltagere, evalueringer aktiviteter udføres og andre oplysninger, afhængigt af scenen.

Testene er type tests og online, ved afslutningen af ​​hvert af modulerne, hvor den studerende er indskrevet. Det vil være det samme studerende, med støtte fra vejleder, der markerer dine eksamensdatoer.

Du vil være i stand til at studere fra hjemmet eller arbejdspladsen som helst i verden.

DISTANCE

Undersøgelsen metode 100% vejledes afstand ESNECA er som følger:

I begyndelsen af ​​aktiviteterne, vil deltagerne modtage med kurer, returnere kvittering anmodet, uddannelse pakke (som omfatter manualer, notesbog, og undersøgelse, sammen med DVD, når sagen, til en anslået inden 7-8 dage datoen for tilmelding.

Inden for 24 timer vil kontakte vejleder til at vejlede, rådgive, og stilles til rådighed for hvad eleven måtte finde passende i starten og under hele forløbet.

Tests er fjernbetjening. Det vil være det samme studerende, med støtte fra vejleder, der markerer dine eksamensdatoer.

Du vil være i stand til at studere fra hjemmet eller arbejdspladsen som helst i verden.

Programmer undervist i:
Spansk