ESODE Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvad er ESODE?

Det er den første handelsskole i Europa, der specialiserer sig i live kommunikation og direkte, der tilbyder løbende træning i den integrerede tilrettelæggelse af arrangementer, uddannelses fagfolk inden for levende kommunikation i alle dens aspekter. Skolen har en pose af betalt praktikophold i førende virksomheder i Spanien, som giver den studerende mulighed for at anvende det indhold, der er lært til erhvervslivets virkelighed.

Hvorfor er ESODE født?

Live kommunikation er blevet et strategisk element i forvaltningen af ​​virksomheder og institutioner i et miljø med øget konkurrenceevne. Kommunikation i "ansigt til ansigt" i forskellige former hjælper organisationer med at differentiere sig fra konkurrencen og bevare deres målgruppe . En sektor, som i de seneste år har gennemgået en konstant udvikling, netop på grund af den øgede konkurrenceevne markeder, popularisering af reklamemedier og deres mangel på effektivitet, og udvikling af nye teknologier og fremkomsten af nye formater kommunikation .

Undersøgelserne i sektoren viser det fald, der har haft investeringer i konventionelle medier, især i reklame. Virksomheder og agenturer har valgt at arrangere begivenheder i deres forskellige former (messer, udstillinger, kongresser, forfremmelser mv.) For deres forretningsmæssige mål for at opnå større effektivitet og investeringsafkast.

Arrangementet af arrangementer har været et af de områder, der har præsenteret en mere bemærkelsesværdig udvikling. Virksomheder og institutioner bruger arrangementer til at interagere med deres målgruppe, opbygge kundeloyalitet , udskrive merværdi til deres mærke og forstærke det, tiltrække mediernes opmærksomhed, præsentere og lancere nye produkter, overføre ideer, overføre meddelelser, skabe erfaringer og kort sagt gøre det materielle immaterielle .

Den ekstraordinære vækst i denne sektor kræver nye højt kvalificerede fagfolk. ESODE har med henblik på at løse disse aspekter i forbindelse med erhvervs- og institutionskommunikation samt den omfattende organisering af arrangementer designet sine uddannelser i disse discipliner, idet de i dag er en reference i kurser til arrangementer .

Skolen har lavet en vigtig undersøgelse ved udformningen af ​​uddannelserne i denne træningsplan med henblik på at tilbyde specialiseret og kontinuerlig tilstrækkelig træning. Der er udformet praktiske grader, hvorigennem vi giver vores studerende den nødvendige viden til at leve op til daglig kommunikation og markedsføring af et firma, en institution, en sportsvirksomhed, et produktionsselskab, en koncert eller fra et agentur for integreret tilrettelæggelse af arrangementer . Til dette har vi et team af professorer specialiseret i undervisning , såvel som aktive branchefolk, der bidrager deres viden og erfaringer til de studerende.

Placeringer

Madrid

ESODE Formación

Address
Complejo Empresarial Arco
C/Virgilio 2B, Edificio 4
Pozuelo de Alarcón

28223 Madrid, Madrid-samfundet, Spanien
Telefonnummer
+34 915 12 34 88