Læs den officielle beskrivelse

EFMD Equis Accredited

I sin mission om at yde praktisk uddannelse baseret på ledelse og ledelse i forskellige erhvervsliv tilbyder EUDE Business School studerende master- og postgraduate-uddannelser designet til at uddanne fagfolk fra hjemmesektoren.

Vi er forpligtet til at yde excellence og er stolte af at være i spidsen for uddannelse og teknologi på tværs af forretningsmæssige og professionelle miljøer. Blandt vores mest populære kandidatgrader er Master i Business Administration og Management , for dets evne til at uddanne ledere på alle områder af erhvervslivet; Master of Marketing , som tilbyder en uddannelse på et af de vigtigste forretningsområder; Master i Digital Marketing , som tager det nuværende marked med storm; Master i International Handel , som studerer internationalisering af erhvervslivet; og Master i Menneskelige Ressourcer, der ser på betydningen af menneskelig kapital til flere og flere virksomheder.

EUDE Business School ligger i Madrid, Spanien.

Programmer undervist i:
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

EUDE, Escuela Europea de Dirección De Empresas

Kandidatuddannelsen i Human Resources Management udover at forberede dig som leder og specialist inden for ledelse af Human Capital og træner dig for at give globale løsn ... [+]

Kandidatuddannelsen i Human Resources Management udover at forberede dig som leder og specialist inden for ledelse af Human Capital og træner dig for at give globale løsninger til behovet for rekruttering og fastholdelse af personale, muliggør din curriculum vitae og eksponentielt øger dine chancer for indsættelse og forbedring. arbejdskraft.

Med alt dette er denne Master i Human Resources Management designet til alle, der ønsker at udvikle deres professionelle karriere i en af de afdelinger, der er mest værdsat af top-level virksomheder.

Vælg at træne på EUDE Business School, en af de vigtigste erhvervsskoler i Europa, der allerede har uddannet mere end 100.000 studerende med mastergrader, der fremstår i de øverste positioner af prestigefyldte internationale placeringer.... [-]

Spanien Madrid
Maj 2020
Spansk
Deltid
12 - 18 måneder
på universitet
Online
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
EUDE, Escuela Europea de Dirección De Empresas

En af de vigtigste profiler, der for tiden kræves af virksomheder, har at gøre med det digitale miljø. Af denne grund vil en Master i Digital Marketing ikke kun forberede ... [+]

En af de vigtigste profiler, der for tiden kræves af virksomheder, har at gøre med det digitale miljø. Af denne grund vil en Master i Digital Marketing ikke kun forberede dig til at lede online strategiprojekter, men det vil hjælpe dig med at styrke dit CV.

Masteren i digital marketing af EUDE giver dig mulighed for at kende alle værktøjer og teknikker til online marketing inden for dens forskellige områder, såsom SEO, SEM, Analytics og webanvendelighed, sociale medier, Big Data, CRM, mobil marketing, e-handel osv. .

Vælg at træne på EUDE Business School, en af de vigtigste erhvervsskoler i Europa, der allerede har uddannet mere end 50.000 studerende, med Masters, der vises i de øverste positioner af prestigefyldte internationale placeringer.... [-]

Spanien Madrid
Marts 2020
Spansk,Engelsk
Deltid
1500 timer
på universitet
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Location address
Arturo Soria 245
Madrid, Madrid-samfundet, 28033 ES