University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University College of Hotel Management og kulinariske kunst StPOL

Siden den blev grundlagt, har StPOL altid haft en meget klar ide: Det ideelle miljø for hoteluddannelse er, at der er en University Hotel-School, der baner denne trend i Europa. Derfor blev der i 1966 oprettet et træningsprogram dannet af en hotel-skole med en restaurant, hvor universitets gæstfrihedsstuderende kunne udføre deres praksis straks hos virkelige kunder under tilsyn og direkte vurdering af faglige undervisere.

Et af vores mottos blev således udviklet: "lære ved at gøre", sandsynligvis den der bedst opsummerer hotelskolens filosofi og koncept, hvor intet er taget for givet, indtil det har været praktiseret så mange gange som nødvendigt i et virkeligt arbejdsmiljø og bekræftet af professionens kriterium.

EUHT StPOL var også den første skole i Spanien for at skabe et program og en specifik træningsmetode for teori-praksis i gæstfrihedsstyring på et tidspunkt, hvor træningsplaner i Spanien næppe skelnet gæstfrihed i turistområdet.

Så var det som i øjeblikket i spidsen, ikke kun i form, men også i basen og de mange generationer af ledere og hotelchefer, kokke med Michelin-stjerner, sommeliers, chefer osv. Osv., Som har Hotel- Escuela de Sant Pol de Mar i deres læseplaner, som gør det muligt for EUHT StPOL at fortsætte med at forny og åbne nye veje inden for uddannelse.

Mission
EUHT StPOLs mission er at uddanne fremtidige afdelingsleder og generalforvaltere af hotel- og restaurantvirksomheder fra topkvalitet uanset deres placering. EHT StPOLs vision er at fortsætte med at være en banebrydende skole i Europa og benchmark i en sektor med en integreret kvalitetsuddannelsesmodel i hvilken teori, praksis og forskning supplerer hinanden gennem formlen for en Hotel-skole:


"Han fortalte ham, og han glemte det;
han så det og troede;
han gjorde det og forstod "

Confucius, 554-479 bc.

EUHT StPOLs strategiske indsats er baseret på dets identificerende værdier, handlingsguider og karakteristiske overbevisninger. Dens serie af identitetsværdier omfatter især serviceens kvalitet, personlig opmærksomhed gennem vejledning og en undervisningsmetode, som motiverer eleverne til at forbedre deres personlige evner.

En dyb viden og erfaring fra sektoren har sat EUHT StPOL til side som benchmark for studerende, fagfolk og virksomheder i over 45 år. Alt dette ville ikke have været muligt, hvis skolen ikke havde været strikt tro mod sine principper for løbende investeringer i forskning, analyse og undersøgelse af sager og nye tendenser rettet mod specialiseringsprogrammer, der bedst tilpasser sig de studerendes og markedets krav .Placeringer

Barcelona

Address
Carretera N-II s/n Km 664
Sant Pol de Mar

08395 Barcelona, Catalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig