Læs den officielle beskrivelse

Hvem vi er

Skole specialiseret i e-handelsleder hos studerende, der er uddannet som eksperter inden for e-handel og digital marketing. Med mere end 190 lærere, der har uddannet mere end 1100 studerende i e-handel og digital marketing.

Vi er den første e-handelsskole født i Spanien

I 2010 havde Fabián López (@faloco) og Gerardo Salvador (@gerardsalva) et møde, hvor de talte om vanskelighederne på arbejdsmarkedet for at kunne ansætte en god e-handelschef til at overvåge den digitale markedsføringsstrategi af virksomheden og forbedre salgsresultaterne. Begge konkluderede under denne samtale, at selv om der var god træning i kommunikation med sociale netværk, var der ingen af dem, der fokuserede på elektronisk handel. Det gav plads til oprettelsen af Ecommaster School, der begyndte i 2011 som en Master i e-handel og digital marketing i Elche.

I dag undervises det i Elche og Madrid personligt og online i mere end 20 lande.

En af de forskellige værdier har været at satse på professorer fra virksomheder, der leverer praktisk viden til klasseværelset, i stedet for at gøre det fra den akademiske verden, der er lidt forbundet med forretningsvirkeligheden.

Hvad var den oprindelige idé?

Den oprindelige idé var at skabe en læseplan og et undervisningspersonale, der ville give mulighed for tættere uddannelse, i en lille gruppe på højst 20 personer, og hvor lærere vil hjælpe den studerende med at forbedre resultaterne af deres virksomhed på Internettet, eller at udvikle i klasselokalet en forretningsidé fra bunden af, der vil begynde at opnå salg allerede inden Master's afslutning.

people, girls, womenStockSnap / Pixabay

metodologi

Siden grundlæggelsen i 2011 har Ecommaster.es udviklet sin egen metode, der garanterer ikke kun overførsel af viden, men også erhvervelse af grundlæggende iværksætterfærdigheder til alle typer virksomheder, projekter eller professionelle miljøer.

Alle aktiviteter i Ecommaster-læseplanen er rettet mod dette formål, og både lærerklasser og det supplerende materiale, der er tilgængeligt på vores platform, er af højt praktisk indhold, der søger at bringe den professionelle verden af akademikere så tæt som muligt.

I det komplementære materiale fra Master kan du således finde rigelige tilfælde af succes (og fiaskoer), fortalt i første person af dets hovedpersoner, tutorials af værktøjer fokuseret på daglig praksis og selvfølgelig eksempler på strategier, teknikker og værktøjer, der præsenteres i ansigt til ansigt klasser eller i videokonferencer.

Akademisk direktorat og studieleder

De er medlemmer af Ecommaster-teamet, som nøje følger udviklingen af mesterens aktiviteter. Et team på tre personer, der er tilgængelige for studerende, der strukturerer arbejdet på en ugentlig basis, koordinerer kalenderne og giver energi til forholdet mellem lærere og studerende. Derudover er de i stand til at løse tekniske spørgsmål og rådgive om den bedste måde at forbedre de studerendes talent, når de starter et projekt eller deres karriere.

Ecommaster-lærere

Ecommaster-lærerens profil er en professionel med mange års erfaring inden for elektronisk handel eller digital marketing, enten ved at udvikle egne projekter eller arbejde for store spillere som Amazon, eBay, PayPal, Inditex, PC Components ... og også for nystartede virksomheder, der har ledet avisens teknologisektion mere end én gang.

Dette er fremragende fagfolk, der forsvarer deres arbejde i en stadig mere krævende sektor og desuden holder liv i deres ønske om at tilføje værdi og viden til nye studerendes forfremmelser. Med travle dagsordener i mange tilfælde er det undertiden et privilegium at have dem til at undervise på Ecommaster, og det er det arbejde, som vi elsker at gøre i studiekontoret, hvilket bekræfter datoerne to måneder i forvejen for alles fred i sindet. I det sidste år har vi kun været nødt til at udsætte to klasser i den samme uge ... en på grund af influenza og en anden fordi læreren skulle blive far.

Læring ved at gøre

Digital markedsføring er en disciplin, der konstant skifter, hvor nye tendenser, der bringer nye koncepter og gennemgang af strategier, fortsætter med at dukke op. Dette kræver dets fagfolk evnen til at styre store mængder information og den kritiske sans for at adskille mode fra de reelle forstyrrelser, der optræder i en så dynamisk sektor.

For dette, bortset fra et allerede meget praktisk indhold, foreslår vi vores studerende implementering af et erhvervsprojekt, hvor de direkte kan anvende det, der læres i undervisningen.

Ecommaster-læseplanen indeholder et mastereksamen, der består af en forretningsplan, der består af følgende dokumenter: Markedsundersøgelse eller konkurrenceanalyse, Marketingplan, Analyse af e-handelsplatformen og økonomisk gennemførlighedsundersøgelse.

Ecommaster, der er gyldig for både eksisterende virksomheder og for fiktive projekter, er det perfekte miljø til at fremskynde disse projekter. Disse projekter ender typisk med at blive virksomheder med reel fakturering, overføres til en højere værdi end kandidatundervisningen eller i værste fald et meget godt præsentationsbrev til at ledsage de studerendes læseplan.

Flippet klasseværelse

Det er en af de nyeste uddannelsesinnovationer, der når klasselokaler rundt om i verden. Kort sagt består det af at vende den traditionelle måde at lære på, så den studerende studerer det teoretiske indhold på forhånd og reserverer klassen tid til at konsultere lærerens specifikke spørgsmål i relation til deres læringsbehov.

Det er den bedste måde at tilpasse vores kurser til de behov, som forskellige faglige profiler kan have. I Ecommaster har vi implementeret det på de fleste kurser, der er en del af Ecommaster PRO-programmet, og lidt efter lidt indarbejder vi detaljer om denne metode i resten af mestrene.

Feltbesøg, alumnefællesskab og netværksaktiviteter

Fra det øjeblik, de optages på Ecommaster, inviteres vores studerende til at deltage i Alumni-samfundet, en privat gruppe, hvor de kontakter alle lærere og studerende fra andre udgaver. Information deles, fagfolk anbefales, og forretningsmuligheder findes.

Derudover arrangeres besøg i faciliteterne hos onlinebutikker og marketingbureauer i Madrid og Alicante, hvor realiteten i den professionelle verden igen kan kendes fra første hånd, og hvor det er let at få adgang til rekrutteringsinitiativer af talent, der ender med at krystallisere i praksis, stipendier og kontrakter.

Ligeledes er vores studerende til stede ved arrangementer, konferencer og præsentationer, som vi arrangerer over hele det nationale territorium, ofte som deres første skridt til at blive ansat som professorer af andre handelsskoler.

Programmer undervist i:
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Ecommaster.es

Master Digital Marketing og e-handel ansigt til ansigt i Alicante er designet ud fra et praktisk synspunkt, idet vores læseplan er et af vores forskellige punkter. ... [+]

Master Digital Marketing og e-handel ansigt til ansigt i Alicante er designet ud fra et praktisk synspunkt , idet vores læseplan er et af vores forskellige punkter.

Uddannelse i elektronisk handel og digital markedsføring er vigtig for en effektiv styring af internetsalg. I Ecommaster har vi nøglerne til at blive en autentisk ecommerce manager, og lærer dig alle de nødvendige strategier for at få succes online . Forretningens nutid og fremtid er på Internettet. Specialiserer!

Undersøgelse af de behov, vi har haft, og fortsætter med at have lærere og e-handel i vores daglige dag. Vi har tilpasset det efter 8 udgaver af en e-handels-kandidatgrad i Alicante , 5 ansigter-til-ansigt-udgaver i Madrid og 13 udgaver i Online-tilstand.... [-]

Spanien Elche
November 2019
Spansk
Fuldtid
6 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Calle Juan de la Cierva,43
03203 Elche, Valencian Community, Spanien