Escuela Europea de Salud

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

European School of SUNDHED Iværksættervirksomhed og innovativ INSTITUTION

Alle kandidatuddannelser udbydes er tilpasset markedets behov både offentlige National Health System private og uddanne vores studerende til den praktiske anvendelse af de nyeste fremskridt i forskellige specialer, uddannelse af fagfolk med et højt kvalifikationsniveau de forskellige tekniske og lederstillinger, der tilbydes af virksomheder og institutioner, der supplerer de pædagogiske områder med omfattende og personlig forberedelse til jobsøgning og karriereudvikling.

Center dedikeret udelukkende til uddannelse af fagfolk, der stræber efter det optimale. Stort udvalg af programmer designet til at opfylde de faglige og de nuværende og fremtidige markedsbehov. Metode tilpasset behovene i fagfolk, hvor hver personlige situation er ulig nogen anden. En fakultet af højeste videnskabelige-tekniske og bekræftet prestige med dokumenteret undervisningserfaring niveau. Den høje grad af kvalitet og efterspørgsel i de givne programmer sammen med de meget konkrete udviklingsprogrammer, har de fleste fortjent anerkendelse af de respektive sektorer, der tilsluttede sig prestige Europaskolen Sundhedsstyrelsen af ​​de studerende fra tidligere kampagner , der sluttede de førende virksomheder i branchen. En bog i PDF-format og ved siden af ​​en bærbar computer eller Ipad mini valg. Et uddannelsessystem baseret på løbende vurdering af eleven ved tutorer med en høj grad af specialisering. Garantifond offentliggørelsen af ​​arbejde at mestre, efter offentliggørelse af kontrakt i henhold til lov om ophavsret, og justeret til den videnskabelige metode og standarder Vancouver. Med dette, vil forfatteren / s har en bog med ISBN Ministeriet for Undervisning, Kultur og Sport for RCA Group Editor eller i magasin format ISSN.

INSTITUTIONELLE ORDNINGER European School of Health har støtte og samarbejde mellem forskellige institutioner, faglige foreninger og virksomheder, integreret i sit Akademisk Råd, at sikre kvaliteten af ​​undervisningen og samarbejde om at gennemføre forskellige kurser, der udbydes.

FORBEREDELSE jobsøgning Studerende fra European School of Health modtaget fra området personlig markedsføring, som der undervises i alle kandidatuddannelser, at et solidt og omfattende uddannelse opfylder de stadigt mere komplekse processer personalekonsulenter, der følger de virksomheder og institutioner nationalt og internationalt. Personale og lederudvikling. Inden den pædagogiske filosofi European School of Health indtager en fremtrædende plads adressering træning fra et holistisk synspunkt, der arbejder styrke de ledelsesmæssige færdigheder eleverne til at overveje dem som professionelle, at tage særlige interesseområder så betydelig som forhandling, kommunikationsevner, osv

Placeringer

Madrid

Address
Centro Empresarial El Coloso
28013 Madrid, Madrid-samfundet, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig