Læs den officielle beskrivelse

Den International School i protokol Det er en af ​​de første centre i Spanien, at dens planer træning tilbyder universitetsstudier både bachelor og kandidatniveau og specialuddannelser i event Organization, protokollen og institutionelle forbindelser. Disse kvalifikationer støttes af Det Europæiske Universitetsinstitut i Madrid.

Men skolen er ikke bare et uddannelsescenter. Det er en privat enhed, der drives af en gruppe af anerkendte eksperter på området for protokollen har:

Research Center.
Data Center.
Publishing service.
specialiseret bibliotek.
Advisory Service til offentlige og private institutioner.
Gennem specialiseret i sektoren for kommunikation protokollen og begivenheder.

Det er også arrangør af store internationale begivenheder Protokol:

International Congress i protokol
Protokol International Prize

Den internationale skole i protokol, der består af et netværk af kontorer i Madrid, Barcelona, ​​Valencia, Granada, Asturias, La Coruna, Buenos Aires og Paraguay har etableret sig som verdens centrum med speciale i uddannelse i protokollen, institutionelle forbindelser og event management. Mere end 15.000 studerende er gået gennem sine forskellige klasseværelser. Af disse 60% nu indtager positioner i afdelinger protokol. En virkelig vigtigt procentdel, der fremhæver den voksende aktivitet i denne sektor, den professionelle drev du har, den stigende erhvervs- og institutionelle efterspørgsel og så interessant fremtid tilbyder.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Escuela Internacional de Protocolo

Føreren i PROTOKOL, design, udvikling og adresse Corporate and Institutional BEGIVENHEDER, den internationale skole i protokol er et stærkt konkurrencepræget program, der ... [+]

Når vi taler om begivenheder, henviser vi til handlinger sociale relationer, der er organiseret til at formidle et budskab til en målgruppe med henblik på at opnå et resultat i denne målgruppe.

For at udvikle en begivenhed ordentligt, er vi nødt til at forene mange discipliner, kreativitet, mellemstationer, produktion, protokol, forskning af vores offentlige, markedsføring, selvfølgelig virksomhedernes kommunikation i institutionen og så videre.

Føreren i PROTOKOL, design, udvikling og adresse firmaarrangementer og institutionelle, The International School i protokol Det er en meget konkurrencedygtig program, der forbereder og gør det muligt for studerende til faglig udvikling Skabelsen, Ledelse og Design Arrangementer og institutionelle forbindelser.... [-]

Spanien Madrid Barcelona En Coruña Oviedo Valencia  + 2 Mere
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
1 uge
på universitet
Læs mere på dansk

Anuncio EIP