Læs den officielle beskrivelse

Designskolen blev flyttet i 2009 til sin nuværende placering på Avenida de María Zambrano nr. 3, på venstre bred af Ebro-floden.

Den nye bygning er arkitekten Joaquin Sicilia og er en del af en arkitektonisk gruppe af tre uafhængige mængder, der er vært for Kunstskolen, Designskolen og Multifunktionelle Haller: Auditorium, Cafeteria, Udstillingshal og Terrasse .

Rummene i Superior School of Design er defineret i en stueetage plus tre.

Den første af disse huser modtagelsesområderne, portneren, ledelseskontorerne, studielederen og sekretariatet, to specifikke workshops, en fotostudio og et laboratorium.

Teoretiske og teoretisk-praktiske klasseværelser fordeles på tre etager samt afdelingerne, Erasmus-kontoret, kulturarvskontoret, studiehallen, varehuse og lærerummet.

Klasseværelserne er udstyret med state-of-the-art computerudstyr, projektorer og specifikt udstyr til udvikling af designprojekter og forskningsarbejde.

Centret har også et specialiseret bibliotek, som dette kursus er indarbejdet i netværket af universitetsbiblioteker med specifikt designmateriale og indeholder mere end 3000 bind.

Skolen har Wi-Fi netværkstjeneste og fiberoptiske faciliteter.

Programmer undervist i:
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Escuela Superior de Diseño de Aragón

Master i kunstnerisk undervisning: Rumlige og grafiske kreativitetsstrategier i efemere installationer afspejler behovet for at værdsætte tværfagligt arbejde i verden af ... [+]

registrering

Fra 2. juli til 12. juli 2018

registrering

Fra 13. juli til 18, 2018.

Forlængelsesdatoer september

Registrering og registrering september: Fra 3. september til 28. september 2018.

Grundlæggende data

Kandidatuddannelse i kunstnerisk undervisning: Rumlige og grafiske kreativitetsstrategier i efemere installationer.

varighed

fra 1. oktober 2017 til 30. juni 2018. Årlig, mulighed for delvis tilmelding i 2 akademiske år.

kreditter

60 ects.

sprog

Castiliansk.

præsentation

Master i kunstnerisk undervisning: Rumlige og grafiske kreativitetsstrategier i efemere installationer afspejler behovet for at værdsætte tværfagligt arbejde i verden af ​​design på en global måde, der skaber en struktur baseret på to hovedbegreber:... [-]

Spanien Zaragoza
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
Deltid
1 - 1 år
på universitet
Læs mere på dansk