Escuela Superior de Diseño de Aragón

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Designskolen blev flyttet i 2009 til sin nuværende placering på Avenida de María Zambrano nr. 3, på venstre bred af Ebro-floden.

Den nye bygning er arkitekten Joaquin Sicilia og er en del af en arkitektonisk gruppe af tre uafhængige mængder, der er vært for Kunstskolen, Designskolen og Multifunktionelle Haller: Auditorium, Cafeteria, Udstillingshal og Terrasse .

Rummene i Superior School of Design er defineret i en stueetage plus tre.

Den første af disse huser modtagelsesområderne, portneren, ledelseskontorerne, studielederen og sekretariatet, to specifikke workshops, en fotostudio og et laboratorium.

Teoretiske og teoretisk-praktiske klasseværelser fordeles på tre etager samt afdelingerne, Erasmus-kontoret, kulturarvskontoret, studiehallen, varehuse og lærerummet.

Klasseværelserne er udstyret med state-of-the-art computerudstyr, projektorer og specifikt udstyr til udvikling af designprojekter og forskningsarbejde.

Centret har også et specialiseret bibliotek, som dette kursus er indarbejdet i netværket af universitetsbiblioteker med specifikt designmateriale og indeholder mere end 3000 bind.

Skolen har Wi-Fi netværkstjeneste og fiberoptiske faciliteter.

Placeringer

Zaragoza

Address
Avenida de María Zambrano nº 3.
50018 Zaragoza, Aragon, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig