Escuela Universitaria ERAM

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

I ERAM University, kan du studere de officielle grader i av og Multimedia, Scenekunst og vores Masters i kreativ fotografering.

Vi giver mere

University School ERAM tænke over dine behov, vi sørge for at få dig til at føle sig hjemme. Vi arbejder for at gøre din oplevelse perfekt.

THE UNIVERSITY ERAM

University School ERAM er knyttet til universitetet i Girona dedikeret til inden for design, multimedier, audiovisuelle center, fotografering og scenekunst.

Ud over at have en god infrastruktur, ERAM skiller sig ud for sine menneskelige ressourcer, dens elever, lærere og fagfolk, der deler en passion for at formidle viden, tilfredshed læring konstant og, frem for alt, engagement både i udvikling personlige og professionelle af hver person, opretholde stor respekt for etik og sociale værdier.

COMA CROS KULTURELLE FACTORIA

Skolen er beliggende i den tidligere tekstilfabrik, "fabrikken Coma Cros" i Salt (Girona). Stedet er blevet restaureret og udstyret med moderne infrastruktur og alle de nødvendige faciliteter til akademisk praksis, og stadig bevarer charmen af ​​en nittende århundrede modernistisk bygning.

At studere i GIRONA

Beliggende i en privilegeret beliggenhed, beliggende mellem Middelhavet og bjergene i Pyrenæerne, finder vi byen Girona. Det er hovedstaden i provinsen og er godt forbundet med den symbolske by Barcelona, ​​kun en time væk på dette med bil og 38 minutter med tog. Det er også meget tæt på den franske grænse byer som Perpignan (Frankrig) Byen Girona, omgivet af fire floder, er en dejlig by og en central beliggenhed for mange kulturelle arrangementer i løbet af året. Kombinationen af ​​grønne områder, anlæg af centenarians sten og ædle skjulte haver, giver en særlig karakter til den gamle by Girona.

Gaderne i Girona har tjent som scenen for Game of Thrones serien. Byen er især kendt for sin gastronomi, med mere end tretten restauranter med i alt 17 Michelin-stjerner, som afspejler dens udsøgte kombination af kulinariske traditioner og kreative ånd.

GIRONA, en kulturel oplevelse

Alle weekender har forskellige kulturelle begivenheder eller musikfestivaler og andre begivenheder, såsom scenekunst, er kulturelle attraktioner bliver gradvist ved at blive en benchmark på verdensplan.

Girona kombinerer natteliv med sine kunstneriske og musikalske festivaler.

Et karakteristisk træk ved disse begivenheder er dens mangfoldighed, der samler meget forskellige stilarter såsom Black Music Festival, Den Internationale Musikfestival Castell de Peralada, den Vinomi Festival, Girona Capella, Girona Jazz Festival, Den Internationale Festival Porta Ferrada, Akustisk festival, koncert eller hændelse Ibercamara scenekunst Højsæson, i Girona.

Studenterservice

University School ERAM sammen med University of Girona tilbyder alle de aktiviteter, der er nødvendige for udviklingen af ​​de studerende, både fagligt og personligt. Såsom for eksempel med speciale i sport tjeneste, moderne at lære de store sprog i verden, specialiserede tjenester for internationale studerende og mange andre sprog.

Placeringer

Salt

Address
Factoria Cultural Coma Cros
C/ St. Antoni, 1

17190 Salt, Catalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig