Escuela de Escritores

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Historien, du skriver

Velkommen / en skole som kreativ skrivning på spansk i verden, velkommen / aa Escuela de Escritores :

Vi har alle en historie at fortælle, og vi kan finde den bedste måde at gøre det. Fordi, ja, du kan lære at skrive. Skrivning er en færdighed, og ligesom ethvert fartøj, det første skridt er at kende og beherske de teknikker, der giver dig mulighed for at udøve det mesterligt. Lær dette håndværk er eksistensberettigelse Escuela de Escritores . Lær ikke alene inden for rækkevidde af geni rørt af den guddommelige finger eller velsignet med genet for skrivning: opdage det hver dag i femten år tusindvis af mennesker har passeret gennem vores hjemmeside og virtuelle klasseværelser.

Når et job udført mesterligt, bliver det kunst, når det kommer til kunst og også tale om de immaterielle der er talent eller inspiration. Talent er ikke lært, men har lidt eller meget, kan udvikle sig i de rette omgivelser. Forfattere har altid brug for at omgive sig med andre forfattere for vejledning eller rådgivning (husk de litterære cirkler eller den epistolary forhold mellem mange af dem). Escuela de Escritores er et mødested for spanske forfattere fra hele verden, til et fællesskab dele erfaringer med at skrive med dine bandmedlemmer, styret af mange af de bedste lærere i kreativ skrivning på spansk.

Fordi starten skrivning er kun begyndelsen. Der er mange forfattere, der, når de bliver spurgt, hvorfor de skriver, behøver du tager så mange timer foran den tomme side, reagerer med to ord: mere liv. En forfatter lever mange liv: hendes og alle han opdager i sig selv. Noget er brudt, når vi skriver, at lag af frygt, der adskiller os fra verden, de sande følelser. På den anden side, vi er født skrøbelige ord, en forfatter lærer at pleje, indtil de mødes i vendinger, der, med tålmodighed og en masse færdigheder, ender med at blive historier, romaner, filmmanuskripter, digte, kunst, liv.

Hvis dit ønske er at træne dig som forfatter, startede i hemmeligheder og teknikker i denne udfordrende og spændende job, ikke skuffe. Vi kan ikke love succes, og tusindvis af læsere, eller de gener of Fame, denne litterære herlighed, som nogle forveksle med at være en forfatter; men vi kan garantere et solidt, omfattende og velstruktureret uddannelse, der lader dig lære alle de teknikker og ressourcer af handelen: uddannelse, hvor du kan gå om at opbygge din stemme og tale, at livet, der slår inde i dig og kun dig du kan regne med.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Spansk

Se Kandidatuddanninger » Se Kursus - OnlineStudies » Se Kursus - AcademicCourses »

Studier

Denne skole tilbyder også:


Master Narrative

på universitet Fuldtid Deltid 2 år October 2018 Spanien Madrid + 1 mere

Master Narrative 'kunst og håndværk' er den første pensum oprettet i Spanien til at danne forfattere. To år (560 timer undervisning og 300 skriftligt projekt) for at lære og praktisere kunst og håndværk at skrive med de bedste lærere og dele den erfaring, at forfattere, redaktører, dramatikere og eksperter i filosofi, litteratur, æstetik, psykologi og kreativitet. Vores pensum, som blev godkendt af European Association for Creative Writing Program, vil hjælpe dig med at udvikle de tre grundlæggende kvaliteter af kunstneren: teknikken, følsomhed og kreativitet. I de sidste ti år har 120 spansktalende studerende passeret gennem vores klasseværelser og mange af dem har startet deres litterære karriere med værker skrevet på dette program. [+]

© Chema Madoz - VEGAP 2017Chema Madoz - VEGAP 2017Velkommen til X Promotion

De Master fortællekunst og handelsmæssige forbindelser - gennem erfaring Escuela de Escritores - Traditionen med formændene for kreativ skrivning anglo - saksiske universiteter med pædagogiske tilgange europæiske skoler og universiteter medlemmer, ligesom os, den europæiske sammenslutning af Creative Writing programmer (EACWP) . Formålet med kurset er at lære håndværket i at skrive og arbejde de tre søjler, der gør dette håndværk til en kunst: kunsten, kreativitet og følsomhed.

Siden starten i oktober 2008, har mere end 120 elever deltog i denne pædagogiske projekt pioner i Spanien.

En forfatter skriver, ja, men hvis han virkelig ønsker at være en kunstner af sin tid, skal også vide det litterære tradition, der går forud det, og der tilføjer, værktøjer tekstanalyse, kunstretninger og tanke i sin dialog med skriver, eller hvad fremtiden for fortællende indblik i begyndelsen af ​​dette århundrede.... [-]


Kontakt
Besøgsadresse
Spain Online, ES
Sociale medier
Besøgsadresse
Covarrubias 1
Madrid, 28010 ES
Sociale medier