Læs den officielle beskrivelse

Missionen for School of Business Training er en forpligtelse til uddannelsesbehov hos vores iværksættere, der tager sigte på at forbedre virksomhedernes konkurrenceevne, regner med fremragende fagfolk, der formidler til vores studerende i hele deres forretning erfaring og viden.

Derfor antager vi et sæt af værdier, der definerer vores identitet, møde de reelle behov i erhvervslivet og arbejdsmiljø, der udgør en uddannelse reference.

Værdier:

  • Den Talent. - Metode. - Undervisningen. - Beskæftigelsesegnethed. - Institutionel støtte.

Talent

Vi agter at fremme udviklingen af ​​personlige talenter af vores studerende gennem uddannelse, så gain færdigheder og personlige kompetencer, der involverer udviklingen af ​​deres faglige profil og iværksætteri.

Metodologi

Giv træning med en eminent praktisk struktur, fremme på alle tidspunkter deltagerens bidrag, fremme teamwork og lederskab.

Undervisning

Vi har deltagelse af anerkendte eksperter med enestående erhvervserfaring sideløbende akademiske prestige, i hver af de specialer, ved hjælp af deres erfaring og kvalifikationer udbyde uddannelse i henhold til situationen på arbejdsmarkedet.

Beskæftigelsesegnethed

Udover professionel forbedring, en prioritet er at forbedre beskæftigelsesmulighederne for vores studerende, som vi leverer den samme service orientering til jobsøgning, udvikle profilen og rejseplan personlig indsættelse.

Den institutionelle Support

Den permanent kontakt med erhvervslivet giver vores uddannelsestilbud passer de behov, som virksomheder af enhver produktive sektor, ud over de tjenester og støtte til en organisation, der blandt andet tjener til at fremme den økonomiske aktivitet i provinsen gennem uddannelse.

Programmer undervist i:
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Escuela de Negocio Empresarial Cámara de Comercio Málaga

AN EXCLUSIVE MASTER MIB indeholder funktioner, der adskiller den fra de traditionelle Masters of International Business, såsom dens åbenhed over for servicevirksomheder ( ... [+]

EN EKSKLUSIV MASTER MIB indeholder funktioner, der adskiller den fra de traditionelle Masters of International Business, såsom dens åbenhed over for servicevirksomheder (turisme, byggeri, teknik, sundhed, etc.), indarbejdelsen af ​​teknologiske redskaber, brug af sociale netværk, anvendelse af Competitive Intelligence teknikker til internationalisering og lederuddannelse af datterselskaber og kontorer i udlandet.

Det giver viden og færdigheder, der kan anvendes til enhver type virksomhed, hvor som helst i verden.

KARRIERE MULIGHEDER

Udvid din vision for erhvervslivet og styrke din evne til at opdage muligheder, kunne sælge overalt i verden. Når den studerende afslutter denne Mester, vil han være i stand til at gennemføre eksport og import operationer, udvikle fremtidige oversøisk ekspansionsprojekter og træffe strategiske beslutninger på et internationalt niveau.... [-]

Spanien Marbella
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
9 måneder
på universitet
Læs mere på dansk