Læs den officielle beskrivelse

Den School of Tourism EUROAULA Det er en institution grundlagt i 1987 og har specialiseret sig i turisme uddannelse. Siden 1997 er EUROAULA fastgjort til Universitat de Girona, Undervisning i Degree i turisme, Double Degree i international turisme og Hotel Management, Masters og kandidater. Derfor turisme universitet undersøgelser er helt officiel og anerkendt.

Tilsvarende Euroaula er et center anerkendt af D'Ensenyament Institut for Generalitat de CatalunyaFor at give højere erhvervsuddannelse med kvalifikation officielt godkendt DOGC ENS / 2116/2002 / af 8. juli.

Vi er en uddannelsesinstitution med speciale i turisme kald pædagogisk innovation. i EUROAULA vi uddanne kommende fagfolk turistsektoren med brugen af ​​teoretisk viden og reelle casestudier. vores store undervisningserfaring kvalificerer os som ledere i erhvervsuddannelsen, stiller til rådighed for vores studerende værktøjer til at erhverve den nødvendige viden for uddannelse og personlig udvikling, forbereder dem til et konkurrencedygtigt arbejdsmarked og konstant skiftende.

Hertil kommer, at vi er en del af Association Européenne des Escoles d'Hotellerie et de Tourisme, En international organisation, der har til formål at fremme hoteller og turisme skoler i Europa.

Den UNE-EN ISO 9001 er den internationale standard, der specificerer krav til et ledelsessystem for kvalitet uddannelse på School of Tourism Euroaula. Hovedformålet er fortsat forbedring i kvaliteten af ​​undervisningen planlægge vores uddannelsesprogrammer.

Derfor er vores programmer certificeret siden 2007 og med held overvundet årligt gennemgår, foretaget af Bureau Veritas.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Euroaula Barcelona

Denne kandidatuddannelse i Business Tourism and Events Management sigter mod at yde den nødvendige uddannelse for fagfolk i at organisere og styre arrangementer, møder og ... [+]

Denne master sigter mod at yde den nødvendige uddannelse for fagfolk i at organisere og styre arrangementer, møder og kongresser med særlig fokus på erhvervsturisme og MICE sektoren (Møder, incitamenter, konferencer og udstillinger).

Denne kandidatuddannelse sigter mod

Professionelle, der ønsker at komme ind i MICE-sektoren og virksomhedernes begivenhedsbranche.Graduate og diplom indehavere, der ønsker at udvide deres viden inden for business turisme og events management.Professionelle, der ønsker at oprette og styre deres egne arrangementer selskab.

Programvarighed

1 akademisk år (9 måneder)

Start dato

18. februar 2019

ProgramfunktionerBegivenheder Få de nødvendige viden og færdigheder til at planlægge, organisere og styre arrangementer, udstillinger og konferencer.100% hands-on træning Anvende den viden, der er erhvervet i arrangementer og business turisme sektor.Tendenser Lær om de seneste tendenser i erhvervsturisme og ved, hvordan man styrer og implementerer dem.Global Vision Udvikle ledelsesmæssige og ledelsesmæssige færdigheder, der er nødvendige for at organisere enhver form for professionel begivenhed.StudieplanMetode... [-]
Spanien Barcelona
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
9 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Euroaula Barcelona

Vores land er en international reference i erhvervsturisme, der i høj grad drives af attraktionerne i byer som Barcelona, Madrid, Malaga og Sevilla. Ifølge undersøgelser ... [+]

Program dikteret på spansk

Generelle oplysninger

Vores land er en international reference i erhvervsturisme, der i høj grad drives af attraktionerne i byer som Barcelona, Madrid, Malaga og Sevilla. Ifølge undersøgelser er forretningsrejser og arrangementsturisme en vigtig indikator for dynamikken og graden af international åbenhed, og det forventes, at globale forretningsrejsekostnader i 2020 vil nå 1,6 billioner euro.

Denne sektor er et af de største projekter inden for turisme og hotelbranchen, som kræver specialiserede og uddannede fagfolk.

Denne master fokuserer på at give den studerende en særlig viden inden for turisme, hvilket gør det muligt professionelt at udføre enhver form for begivenhed, offentlig eller privat, stor eller lille.... [-]

Spanien Barcelona
Oktober 2019
Spansk
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Euroaula Barcelona

Denne kandidatuddannelse har til formål at udvikle elevernes karriere som direktører, arealforvaltere eller iværksættere, så de kan erhverve den viden og de færdigheder, ... [+]

Denne master sigter mod at udvikle elevernes karriere som direktører, arealforvaltere eller iværksættere, så de kan erhverve den viden og de færdigheder, der er nødvendige for beslutningstagningen inden for turistsektoren. Inden for turisme og gæstfrihed er kendskab til hotelplanlægning og ledelse afgørende.

Denne kandidatuddannelse sigter mod

Professionelle, der ønsker at komme ind på International Hotel Management og Management of Tourist Lodgings.Graduate og diplom indehavere, der ønsker at gear deres karriere mod hotel business og forvaltning af turistindkvartering.Professionelle, der ønsker at skabe deres egen virksomhed-opstart (hoteller, vandrehjem, bed and breakfasts osv.).... [-]
Spanien Barcelona
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
9 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Euroaula Barcelona

For at konvertere potentielle rejsende til rigtige kunder er det nødvendigt at generere kvalitetsindhold og produkter i de forskellige kanaler, hvor kunderne er. Dette in ... [+]

Program dikteret på spansk

Generelle oplysninger

For at konvertere potentielle rejsende til rigtige kunder er det nødvendigt at generere kvalitetsindhold og produkter i de forskellige kanaler, hvor kunderne er. Dette indhold er baseret på mange lejligheder i fortælling af historier ved hjælp af de vigtigste attributter og egenskaber ved et turistprodukt eller en destination.

Denne master fokuserer på træningspersonale, der er opdaterede med de seneste tendenser og gode internationale praksisser inden for turistsektoren, for at forbedre forvaltningen af kommunikation, forfremmelse og PR med destinationer, produkter og turisme.

Kvalifikation: Graden fra Universitetet i Girona er en egen titel udstedt af University of Girona Foundation, fuldt anerkendt. (* Afventer UdG's godkendelse)Programmets varighed: 1 studieår (9 måneder)Start: Oktober 2019Karakteristik af programmetPraktisk anvendelse: Lær de forskellige værktøjer og anvend taktikker og strategier, der hjælper med at forbedre forvaltningen af fremme af turistmål, produkter og tjenester.Virkelig forretningsmæssigt perspektiv: Takket være vores lærere, der består af fagfolk inden for turistsektoren, vil den studerende få en reel og aktuel vision for de vigtigste multinationale kommunikationsafdelinger i turistsektoren.Trends: Kend alle de nye trends og teknologiske innovationer inden for turisme kommunikation og udvikle alle de nødvendige færdigheder og kompetencer, som en ekspert i kommunikation og PR skal have.Specifik viden: Erhverv specifik viden til at gennemføre et kommunikationsprojekt for ethvert firma, der bruger de bedste marketingværktøjer og dækker behovene hos enhver kunde.Afsluttende masterprojekt: Design og udvikle et afsluttende masterprojekt, hvor den studerende vil afspejle den viden, der er erhvervet gennem hele programmet, og dens anvendelse og praktiske gennemførelse.CurriculumIntroduktion til turistsektorenKommunikation i forretningsstrategiIntroduktion til turistmarkedsføringForvaltning... [-]
Spanien Barcelona
Oktober 2019
Spansk
Deltid
9 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Video for profile page

Location address
EUROAULA
Carrer d'Aragó, 208 - 210

Barcelona, Catalonia, 08011 ES