Euroaula Barcelona

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den School of Tourism EUROAULA Det er en institution grundlagt i 1987 og har specialiseret sig i turisme uddannelse. Siden 1997 er EUROAULA fastgjort til Universitat de Girona, Undervisning i Degree i turisme, Double Degree i international turisme og Hotel Management, Masters og kandidater. Derfor turisme universitet undersøgelser er helt officiel og anerkendt.

Tilsvarende Euroaula er et center anerkendt af D'Ensenyament Institut for Generalitat de CatalunyaFor at give højere erhvervsuddannelse med kvalifikation officielt godkendt DOGC ENS / 2116/2002 / af 8. juli.

Vi er en uddannelsesinstitution med speciale i turisme kald pædagogisk innovation. i EUROAULA vi uddanne kommende fagfolk turistsektoren med brugen af ​​teoretisk viden og reelle casestudier. vores store undervisningserfaring kvalificerer os som ledere i erhvervsuddannelsen, stiller til rådighed for vores studerende værktøjer til at erhverve den nødvendige viden for uddannelse og personlig udvikling, forbereder dem til et konkurrencedygtigt arbejdsmarked og konstant skiftende.

Hertil kommer, at vi er en del af Association Européenne des Escoles d'Hotellerie et de Tourisme, En international organisation, der har til formål at fremme hoteller og turisme skoler i Europa.

Den UNE-EN ISO 9001 er den internationale standard, der specificerer krav til et ledelsessystem for kvalitet uddannelse på School of Tourism Euroaula. Hovedformålet er fortsat forbedring i kvaliteten af ​​undervisningen planlægge vores uddannelsesprogrammer.

Derfor er vores programmer certificeret siden 2007 og med held overvundet årligt gennemgår, foretaget af Bureau Veritas.

Placeringer

Barcelona

Address
EUROAULA
Carrer d'Aragó, 208 - 210

08011 Barcelona, Catalonien, Spanien