EU Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

EU Business School

Oprettet i 1973, EU Business School (EU), er en international, professionelt akkrediteret, højtstående forretningsskole med campus i Barcelona, Genève, Montreux og München. Vi tilbyder små, dynamiske klasser på engelsk med det bedste fra både nordamerikanske og europæiske akademiske læseplaner. Vores pragmatiske tilgang til erhvervsuddannelse forbereder de studerende til en karriere i dagens hurtigt udviklende og globaliserede forretningsverden.

116204_Capture2.PNG

EU tilbyder grund-, bachelor-, kandidat-, MBA- og doktorgradsuddannelser, både på campus og online med forretningsadministration, kommunikation, turismestyring, internationale relationer, sportsledelse, digital medieforvaltning, international virksomhed, marketing, finansiering, virksomheds- og menneskelige ressourcestyring, blandt andre.

  • EU's online MBA rangeret som top i CEO Magazines online globale placering
  • Opført som en top 20 handelsskole af magasinet China Economic Review
  • Sjette bedste handelsskole for kvindelige studerende ifølge magasinet Capital
  • Placeret i øverste niveau for globale og europæiske MBA-programmer af CEO Magazine
  • Placeret femteplads i QS MBA-vejledningen Afkast på investeringsrapport for lønudvidelse i Europa

Gennem vores globale netværk af akademiske partnere kan studerende tjene statsanerkendte grader på EU-campusser med University of Roehampton i London, University of Derby i Storbritannien og Universidad Católica de Murcia (UCAM) i Spanien. Partnerskaber med Pace University i New York, University of California i Riverside, Fisher College i Boston og Shinawatra University i Bangkok giver studerende mulighed for at opnå en anden kvalifikation, mens de studerer i forskellige og berigende miljøer. EU-gruppeprogrammer er akkrediteret af Akkrediteringsrådet for erhvervsskoler og -programmer (ACBSP) og Den Internationale Forsamling for Collegiate Business Education (IACBE), anerkendt af Council for Higher Education Accreditation (CHEA). Vi har også International Quality Accreditation (IQA) tildelt af Central- og Østeuropæisk Management Development Association (CEEMAN). EU-gruppen er også akkrediteret af EduQua, det første schweiziske kvalitetsmærke, der er rettet mod voksenuddannelse.

EU-campusser ligger ved Middelhavskysten , blandt de schweiziske alper, og i den økonomiske hovedstad i Tyskland, hvilket giver studerende mulighed for at bo i fire forskellige og berigende miljøer. Studerende kan overføre mellem campusser og udforske mangfoldigheden i Barcelona, Genève, Montreux og München. Dette giver en god undskyldning for at lære et sprog og møde en række mennesker, mens de oplever nye forretningsorienterede muligheder. Derudover kan studerende deltage i udvekslinger til vores partnerinstitutioner i USA, Kina, Storbritannien, Spanien, Thailand, Malaysia, Taiwan, Mexico, Brasilien, Kasakhstan, Canada og Rusland, blandt andre.

116213_Capture4.PNG

Placeringer

Barcelona

EU Business School

Telefonnummer
+34 932 01 81 71

Geneve

EU Business School

Address
Rue Kléberg 6
1201 Geneve, Geneve, Schweiz
Telefonnummer
+41 22 779 26 71

Montreux

EU Business School

Address
EU Business School
Villa Ormond - Rue du Lac 18
Clarens-Montreux

1815 Montreux, Vaud, Schweiz
Telefonnummer
+41 21 964 84 64

München

EU Business School

Address
EU Business School
Theresienhöhe 28

80339 München, Bayern, Tyskland
Telefonnummer
+49 89 55029595

Schweiz Online

Address
Schweiz Online, Schweiz