EU Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

EU Business School

Etableret i 1973, er EU Business School (EU) en international, professionelt akkrediteret højtstående business school med campusser i Barcelona, Genève, Montreux og München. Vi tilbyder små, dynamiske klasser på engelsk, med det bedste fra både nordamerikanske og europæiske akademiske læseplaner. Vores pragmatiske tilgang til erhvervsuddannelse forbereder eleverne til en karriere i dagens hurtigt udviklede og globaliserede erhvervsliv.

138233_emailbanner_15july3.png

EU tilbyder fundament, bachelor-, master-, MBA- og ph.d.-programmer, både på campus og online med forretningsadministration, kommunikation, turismeforvaltning, internationale relationer, sportsforvaltning, digital medieforvaltning, international business, marketing, økonomi, virksomheds- og menneskelige ressourcer, blandt andre.

  • EUs online MBA rangerede øverst i CEO Magazines online globale placeringer
  • Opført som en top 20 business school af China Economic Review magazine
  • Sjette bedste business school for kvindelige studerende ifølge Capital magazine
  • Rangeret i topniveauet for globale og europæiske MBA-programmer af CEO Magazine
  • Rangeret femte i QS MBA Guide Return on Investment Report for løftestigning i Europa

Gennem vores globale netværk af akademiske partnere kan eleverne modtage statsgodkendte grader på EU-campuser med University of Roehampton i London, University of Derby i Storbritannien og Universidad Católica de Murcia (UCAM) i Spanien. Partnerskaber med Pace University i New York, University of California i Riverside, Fisher College i Boston og Shinawatra University i Bangkok giver eleverne chancen for at opnå en anden kvalifikation, mens de studerer i forskellige og berigende miljøer. EU-gruppeprogrammer er akkrediteret af Akkrediteringsrådet for Erhvervsskoler og -programmer (ACBSP) og Den Internationale Samling for Kollegial Erhvervsuddannelse (IACBE), anerkendt af Rådet for Videregående Akkreditering (CHEA). Vi har også International Quality Accreditation (IQA) tildelt af Central og East European Management Development Association (CEEMAN). EU-gruppen er også akkrediteret af EduQua, det første schweiziske kvalitetsmærke rettet mod voksenundervisning.

EU-campusser er placeret på Middelhavets kystlinie, blandt de schweiziske alper og i Tysklands økonomiske hovedstad, der giver studerende mulighed for at leve i fire forskellige og berigende miljøer. Studerende kan overføre mellem campusser og udforske mangfoldigheden af Barcelona, Genève, Montreux og München. Dette giver en stor undskyldning for at lære et sprog og møde en bred vifte af mennesker, mens de oplever nye forretningsmæssige muligheder. Derudover kan eleverne deltage i udvekslinger til vores partnerinstitutioner i blandt andet USA, Kina, Storbritannien, Spanien, Thailand, Malaysia, Taiwan, Mexico, Brasilien, Kasakhstan, Canada og Rusland.

116213_Capture4.PNG

Placeringer

Barcelona

EU Business School

Telefonnummer
+34 932 01 81 71

Geneve

EU Business School

Address
Rue Kléberg 6
1201 Geneve, Geneve, Schweiz
Telefonnummer
+41 22 779 26 71

Montreux

EU Business School

Address
EU Business School
Villa Ormond - Rue du Lac 18
Clarens-Montreux

1815 Montreux, Vaud, Schweiz
Telefonnummer
+41 21 964 84 64

München

EU Business School

Address
EU Business School
Theresienhöhe 28

80339 München, Bayern, Tyskland
Telefonnummer
+49 89 55029595

Schweiz Online

Address
Schweiz Online, Schweiz

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig