Læs den officielle beskrivelse

LCI Barcelona, Den Officielle Skole for Videregående Uddannelse i Design, er den europæiske campus for LCI Education Network. LCI Barcelona's oprindelse er foreningen i oktober 2013 mellem LCI Education og Higher Education School i Fashion Felicidad Duce. LCI Barcelona træner fagfolk i design, anerkendt af deres ekspertise og deres globale vision.

Vores arv "FASHION SINCE 1928" Siden 1928 har Escola Superior de Disseny Felicidad Duce stolt på at træne en ny generation af fagfolk hvert år ved hjælp af en innovativ, kreativ og avantgarde metode takket være vores folkbaserede undervisere, som er eksperter på markedet, både i de seneste tendenser og de nyeste teknologiske fremskridt.

Vores studieprogram tilbyder:

 • Videregående uddannelser i grafisk design, indretningsdesign, produktdesign og mode design
 • Kandidatuddannelser
 • Postgraduate / Specialization programmer
 • Videreuddannelseskurser: Professionaliseringskurser, Summerkurser, Mønstringsuddannelseskurser (på campus og online) og i virksomhedsuddannelse.

De 10 grundlæggende principper i vores akademiske projekt

FDModa - LCI Barcelona tilbyder en opbyggende uddannelse i et rummeligt miljø, der giver sine studerende mulighed for at opnå deres ønskede eksamensbevis samt erhverve og udvikle følgende:

 • Evnen til at mestre nye industrirelaterede informationsteknologier.
 • Kompetencer, der letter faglig mobilitet.
 • Ledelseskompetencer gældende i den nuværende sammenhæng med markeds globalisering og øjeblikkelig kommunikation.
 • Evnen til at arbejde med et tværfagligt team.
 • Lederskab og iværksætteri.
 • En holdning, der afspejler en ansvarlig borger, respekt for andre og rigor under alle omstændigheder.
 • En iboende værdi af efteruddannelse.
 • En bevidsthed om ansvarlige vaner, der fremmer et godt helbred for ens selv og for andre.
 • En naturlig impuls for at beskytte miljøet og fortaler for bæredygtig udvikling.

Escola Superior de Disseny Felicidad Duce - LCI Barcelona er et autoriseret center ved departementet d'Ensenyament af Generalitat de Catalunya (kode 08058398) for at tilbyde officiel Højere Kunstundervisning i Design , der er tilpasset det europæiske videregående uddannelsesområde .

Programmer undervist i:
Engelsk
Spansk

Denne skole tilbyder også:

Master

FDModa - LCI Barcelona

Master i Management og Business Management of Fashion er godkendt af den store lærerfaring inden for mode, der har Escola Superior de Disseny Felicidad Duce - LCI Barcelo ... [+]

Denne kandidatuddannelse understøttes af Felicidad Duces store undervisningsoplevelse , Fashion School of LCI Barcelona og af det internationale niveau for det fakultet for økonomi og erhvervsliv, der er forbundet med universitetet i Barcelona , som det har arbejdet tæt sammen med i designen af program, hvorved der sikres en struktureret undervisningsplan og ekspertlærere i indholdet af både produktområdet og disciplinerne relateret til økonomi og business management. Derfor tilbyder mesteren en dobbelt grad .

Det er også værd at nævne MODACC - Clúster Català de la Modas deltagelse, hvis samarbejde har muliggjort udviklingen af et fagligt studieprogram, der er tilpasset tekstilindustriens behov og funktion. Gennem dette akademiske program udvikles en integreret træning rettet mod forskellige sektorer og positioner af relevans i forskellige afdelinger i modebranchen.... [-]

Spanien Barcelona
Åben tilmelding
Fuldtid
1 semester
på universitet
Læs mere på dansk
FDModa - LCI Barcelona

Master i Fashion Styling, Advertising og Audiovisual Media sigter på at uddanne fagfolk i mode styling, idet han lægger særlig vægt på sin rolle som kunstdirektør i mode ... [+]

Målet med Master i Mode, Reklame og Audiovisuel Medie Styling er at uddanne fagfolk i mode styling, med særlig vægt på kunst retning for fashion editorials, reklame, catwalks og showrooms. De vil også kunne fungere som ansvarlige for kostumer og karakterkarakterisering inden for audiovisuel produktion (biograf, tv, shows osv.).

MÅL

• Træn fagfolk i stylingindustrien, der er i stand til at tilbyde attraktive og sammenhængende forslag i henhold til den besked, du vil formidle.

• Giv den historiske bagage og trender, der er nødvendige for at lave passende stilarter for hvert projekt.

• Vide, hvordan man forbereder et fotografering.

• Undersøg mode, kommercielle og uafhængige blade samt reklamekampagner.... [-]

Spanien Barcelona
Åben tilmelding
Fuldtid
2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
FDModa - LCI Barcelona

Læseplanen dækker hele processen med at skabe en kollektion, baseret på den kreative koncept til udvikling af den forretningsplan, der understøtter levedygtigheden af ​​d ... [+]

Undervisningssprog: Spansk

Kampen for markedsekspansion af de store mærker, der bestemmer virksomhedernes behov for at tilbyde og udvide sit sortiment af produkter og tjenester med nye linjer af tøj og tilbehør.

Ins er blevet rygraden i økonomien af ​​mode. Du er ikke et tilbehør, de er elementer, der definerer udseendet og personlighed langt ud over tøj. Fashion Tilbehør er det produkt, der bedst kommunikerer stil og er også en af ​​de primære værktøjer, der bedst definerer en begrebsmæssig identitet og brand æstetik.

Figur af en specialiseret beklædning og tilbehør design professionel med ekspertise og dom om mode, og kapaciteten er således vigtigt at bruge de traditionelle værktøjer og ny skabelse i udformningen af ​​et produkt, der skal konkurrere i en stadig mere stigende og mere kompleks. ... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Fuldtid
2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
FDModa - LCI Barcelona

Hovedformålet med Master i skabelsen og udviklingen af ​​digitale projekter er at tilbyde videreuddannelse og specialiseret karakter, som vil forberede de studerende konk ... [+]

Master i Digital Creation og udviklingsprojekter

Hovedformålet med Master i skabelsen og udviklingen af ​​digitale projekter er at tilbyde videreuddannelse og specialiseret karakter, som vil forberede de studerende konkurrencedygtige at levere innovative løsninger og nye værdi udsagn til et marked, der ud fra et teknologisk synspunkt Det er eksponentielt aktiv og er blomstrende.

Den digitale designer er nu i centrum for forskellige familier og professionelle sektorer såsom audiovisuel kommunikation, de Grafisk design Graphic Arts Reklame Public Relations og interaktioner design sektorer og viser stigende synergier ofte omfattet inden for branchen kalder erfaringer og i stigende grad rettet mod digitale medier samt pege forskellige sektorundersøgelser og lokale og statslige rapporter.... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

Discover LCI Education network

"EmancyPet (Your virtual kangaroo)" - Júlia Vázquez

"Follow The White Rabbit" - Students of the Master of Styling

Location address
C/ Balmes, 209
Barcelona, Catalonia, 08006 ES
Social Media