FUNDESEM Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Startende fra 1965 akademisk ekspertise var og er fortsat at være den ene af grundpillerne støtter selve essensen af ​​Fundesem Business School (FBS). De tætte bånd, som vi har med erhvervslivet giver os mulighed for at bringe de mest up-to-date vision, der er tilpasset markedets krav, at vores uddannelser. Uden tvivl, den blanding af disse centrale faktorer placerer os i den privilegerede situation, at kunne tilbyde de studerende en reel præmie værdi for at studere på FBS. Hos FBS du er spilleren og ikke blot en tilskuer i læringsprocessen. Vi distancerer os fra udelukkende teoretisk uddannelse (selv på lejligheder, der er ikke noget mere nyttigt end en god teori), fordi vi mener, at teorien skal ledsages af praktiske anvendelser, enten før eller efter at sætte den fremad. Afhængigt af typen af ​​materiale, i hvert møde i FBS program, du vil diskutere casestudier, gøre øvelser i at anvende viden, der er til stede, forsvare eller deltage i aktiviteter, der involverer andre praktiske metoder, og i sådanne måde klasser favorisere konstant deltagelse.

Vores mission Bidrage til forbedring af virksomhedens ledelse på den forståelse, at det er en af ​​de vigtigste elementer i virksomhedernes konkurrenceevne, uanset sektor og størrelse. Vi fokuserer på uddannelse orienteret mod handling, både for erfarne ledere (via In-selskab og direktion programmer) og fremtidige fagfolk (gennem postgraduate masteruddannelser). Vi indarbejde selskab social og etisk ansvarlighed, sammen med de mest avancerede styringsværktøjer, for at kunne konkurrere i en global og multi-kulturelle miljø.

  1. Luk Forholdet til virksomheden FBS blev født ud af et initiativ taget af en lille gruppe af forretningsfolk. I øjeblikket er der mere end 250 virksomheder, som omfatter instituttet. Dette tætte forhold til erhvervslivet giver os mulighed for at tilbyde programmer tilpasset de reelle behov for erhvervsorganisationer og for at opnå et højt niveau af beskæftigelsesmuligheder for vores studerende.
  2. Praktisk Metode FBS Målet er, at eleverne "ved hvordan man gør". Vores programmer følge en interaktiv metode med den umiddelbare anvendelse af denne lært. Studerende konfrontere situationer svarende til den virkelighed markedet, ved hjælp af business spil, og anvende det, de har lært. Den pædagogiske fokus giver mulighed for udvikling af ledelseskvalifikationer og styring af forandringer.
  3. erfarne lærere Vores lærerteam består af over 250 arbejder fagfolk, der deler deres tid mellem deres karriere i alle områder af virksomheden ledelse og deres undervisning. Det tætte forhold etableret mellem FBS lærere og deres elever skaber den ideelle atmosfære for udviklingen af ​​vores participatorisk metode og dens umiddelbare anvendelse.

  4. dedikation til service FBS er en business school forpligtet til både personlig og faglig udvikling af sine studerende. Dette ansvar er afspejlet i de tjenester, vi tilbyder, der dækker alle aspekter, der er involveret i din træning og velvære:

Jobbank

Praktikophold program Velkommen til udenlandske studerende Exchange Programmer

  1. multikulturelt miljø Hos FBS, gør vi alt for at gøre dig føle sig hjemme. Vi mener, at en venlig atmosfære er gunstigt for udveksling af erfaringer og viden. Vi tilbyder dig en pluralistisk rum, hvor formel uddannelse med en dialog mellem fagfolk fra forskellige virksomheder og lande let kommer sammen for at dele skikke, ledelsesstil og måder at drive forretning
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Spanish (Spain)

Se Kandidatuddanninger » Se Deltids-MBA » Se 1-year MBAs » Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Mestre I Digital Markedsføring (MMDI)

på universitet Deltid 400 timer April 2019 Spanien Alicante

I dag er ingen tvivl den effekt, har haft på erhvervslivet i almindelighed og markedsføring især udviklingen af ​​internettet og den digitale verden. [+]

Få trænet med de bedste fagfolk på nationalt plan Digital Marketing

MÅL

Studerende, der passerer master vil være i stand til: - Få et overblik over verden online og internet markedsføring.

Beherskelse af begreber og centrale læring digitale værktøjer til enterprise implementering. Udvikle og identificere forskellige strategier og taktikker for online markedsføring og ved, hvordan du vælger den rette blanding til fremme af webstedet og nå målene. Opret en plan egen Internet Marketing: mål, strategier, operationelle planer, måling investeringsafkast. Master de værktøjer, der giver optimal forvaltning af sociale netværk og online communities. Førende online fællesskaber, skabe samtaler og gøre de interaktioner resultere i en ROI. Succesfuld styre sporing og overvågning af tilstanden af ​​virksomheden i online univers (brand management, måling web målinger relevante virksomhed, kommunikation og omdømme). Opret, udvikle og lede forretningsprojekter og menneskelige teams i den digitale verden. METODE ... [-]

Videoer

It goes quick but It is forever: An MBA in our lives