Læs den officielle beskrivelse

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Den Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) er dedikeret til at tage afstand og nærvær uddannelse.

Den Fundacion Universitaria Iberoamericana (iberisk-amerikanske universitet Foundation - FUNIBER) anvendelser som sin ramme de to verdener universitetet og uddannelse.


FUNIBER formål er at udsende og dele spansk viden med iberisk-amerikanske folk. Siden grundlæggelsen i 1997 i Barcelona, ​​Spanien, har FUNIBER vokset kontinuerligt at blive en akademisk og fagligt netværk på tværs tyve fem lande.

FUNIBER er en videnskabelig og undersøgende universitet institution, der binder professionelle universiteter og institutioner til at tilbyde en Global Education, der respekterer lokale identitet. FUNIBER tre grundlæggende operative akser:

- Fremme oprettelsen af inter-universitetsuddannelser (programmer mellem universiteter). FUNIBER fremmer programmer, der tillader adgang til dobbelt-titlen akademiske grader. Undersøgelserne er for Masters, men der er post-uddannelser integreret blandt dem. På den ene side, Diplomer, specialiseringer og Extension Kurser, blandt andre, der er af kortere varighed. På den anden side klasseværelset-baserede undersøgelser for en ph.d.-grad.


- At støtte udvikling og aktiviteter i internationale samarbejdsprojekter. FUNIBER fremmer samarbejde og økonomisk udvikling, hvilket er hvorfor det virker på området for uddannelse og deltager i samarbejds- og udviklingsaktiviteter med en række institutioner, der arbejder på projekter for udvikling og / eller internationalt samarbejde.


- Løsninger til skræddersyet uddannelse og viden forvaltning for virksomheder og institutioner. På den ene side, FUNIBER udvikler og arbejder med virksomheder, virksomheder og koncerner i en rådgivende rolle orienteret mod generering af skræddersyede uddannelsesprogrammer. På den anden FUNIBER giver konsultation i viden management processer, der bidrager innovationer og løsninger, der går fra strategisk-viden styringsmodeller til systemer baseret på TIC af viden korporative portaler.

Den voksende og globale tilstedeværelse af FUNIBER skyldes en undervisningsmodel, der fremmer samarbejde og samarbejde mellem nationer til at berige mennesker formation. Denne model er resultatet af mere end otte års erfaring med FUNIBER undervisning graduate afstand semi-deltager og ikke deltager virtuelle internationale projekter for samarbejde og dannelse med virksomheden. Dette garanterer en model, der leverer effektive resultater i forhold til undervisningen investering antages versus afkastet i viden dannelse og personlig og organisatorisk læring. Alt dette fordi FUNIBER s opdragende model garanterer en høj kvalitet global dannelse.

Programmer undervist i:
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Master in Architecture and Urbanism Projects er rettet mod fagfolk, der har interesse i at deltage ved at integrere udviklings-, administrations- og projektledelsesteams ... [+]

I øjeblikket har Projekter-området taget en stærk rolle i den faglige udvikling af ledere i de mest varierede erhverv, da de alle med forskellige fremtrædende rolle deltager i udviklingen og gennemførelsen af et projekt. Området Arkitektur og Urbanisme som helhed er uden tvivl det, der historisk set har haft den største udvikling og anvendelse siden sin egen forestilling, og derfor er behovet for at udvikle et program, der opfylder de nuværende faglige krav, specialiseret i byarkitektoniske projekter. På grund af dette er Master i udvikling af projekter med arkitektur og urbanisme struktureret under en innovativ træningsplan for området, fordi det ikke kun rejser parallelt de tre klassiske områder i projekternes verden, såsom: Design, Management and Direction , men det gør det også i en tværgående forstand med de fem relevante tematiske akser i området: - Analyse og teori om arkitektur og urbanisme. - Metodologisk udvikling af projekter. - Implementering og projektstyring. - Teknologier anvendt til arkitektur- og urbanismeprojekter. - Miljø inden for arkitektur og urbanisme-projekter. - På denne måde tillader en højt specialiseret uddannelse i området fra alle de nødvendige tilgange til en korrekt privat faglig præstation i den private sfære og / eller i regeringsområder. Endelig er det vigtigt at fremhæve, at overlapningen af de 5 nævnte tematiske akser, med de tre klassiske projektområder, og kombinationen af teori og praksis med øjeblikkelig anvendelse udgør et træningsprogram, der fokuserer på at styrke kapaciteter, færdigheder og viden til - Design et projekt; - Administrer din fremskrivning fra indledningen til efterfølgende refleksion;... [-]

Spanien Barcelona
September 2020
Deltid
21 - 2 måneder
Online
Læs mere på dansk
Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Kandidatgraden i forebyggelse af erhvervsmæssig risiko bliver et optimalt instrument til udvikling af sundheds- og sikkerhedstræning på højt niveau takket være den samled ... [+]

Det er uden tvivl, at enhver arbejdsaktivitet indebærer en risiko for arbejdstagerne. Denne virkelighed har skabt et nyt forretningsbehov, som kræver opfyldelse af et sæt specifikke forpligtelser, der bliver stadig mere strenge for iværksættere.

Disse forpligtelser er baseret på et sæt specifikke forordninger og forordninger, der starter fra et agentur på højeste niveau og gradvist indarbejdes i hvert af landene og gradvist tilpasses det lokale niveau.

Hvis dette tilføjes til den stadig bredere sociale efterspørgsel, som kræver regulering og overvågning af sundheds- og sikkerhedsforhold, er organisationernes interesse uanset deres størrelse at opnå styring af Arbejdsmiljø og sikkerhed, der giver dem mulighed for at kontrollere deres risici og overholde gældende lovgivning.... [-]

Spanien Barcelona
Åben tilmelding
Engelsk
Deltid
1 - 2 år
Online
Læs mere på dansk
Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Kandidatuddannelsen i fysisk aktivitet: Træning og sportsledelse er rettet mod alle de fagfolk, der søger at uddybe deres viden om praksis og retning af fysisk træning og ... [+]

Fysisk aktivitet er en meget vigtig faktor for at bevare livskvaliteten og sundheden for mennesker i forskellige livsfaser. Endnu mere hvis det overvejes, at det kan bruges både til forebyggelse og til behandling af sygdomme relateret til stillesiddende livsstil.

For at udøvelse af fysisk aktivitet skal være et virkelig nyttigt værktøj, skal det store underskud i specifik træning for sportstræner og sportsledelse tages i betragtning for at opnå en konkret ændring i trænerne, institutionerne og virksomhederne, der leverer dette service og dermed opnå den meget ønskede tilstand af sundhed og velvære af en professionel inden for området.

Kandidatuddannelsen i fysisk aktivitet: Træning og sportsledelse er rettet mod alle de fagfolk, der søger at uddybe deres viden om praksis og retning af fysisk træning og alle aspekter i forbindelse med forvaltningen af sportscentre.... [-]

Spanien Barcelona
Åben tilmelding
Engelsk
Deltid
6 - 24 måneder
Online
Læs mere på dansk

¿Por qué estudiar en FUNIBER?

Opiniones sobre esperiencia FUNIBER:

Opiniones de alumnos FUNIBER-Colombia:

FUNIBER
Address
FUNIBER Barcelona Paseo García Faria 29
08005 Barcelona, Catalonien, Spanien
Hjemmeside
Telefonnummer
+34 902 11 47 99