Læs den officielle beskrivelse

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Den Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) er dedikeret til at tage afstand og nærvær uddannelse.

Den Fundacion Universitaria Iberoamericana (iberisk-amerikanske universitet Foundation - FUNIBER) anvendelser som sin ramme de to verdener universitetet og uddannelse.


FUNIBER formål er at udsende og dele spansk viden med iberisk-amerikanske folk. Siden grundlæggelsen i 1997 i Barcelona, ​​Spanien, har FUNIBER vokset kontinuerligt at blive en akademisk og fagligt netværk på tværs tyve fem lande.

FUNIBER er en videnskabelig og undersøgende universitet institution, der binder professionelle universiteter og institutioner til at tilbyde en Global Education, der respekterer lokale identitet. FUNIBER tre grundlæggende operative akser:

- Fremme oprettelsen af inter-universitetsuddannelser (programmer mellem universiteter). FUNIBER fremmer programmer, der tillader adgang til dobbelt-titlen akademiske grader. Undersøgelserne er for Masters, men der er post-uddannelser integreret blandt dem. På den ene side, Diplomer, specialiseringer og Extension Kurser, blandt andre, der er af kortere varighed. På den anden side klasseværelset-baserede undersøgelser for en ph.d.-grad.


- At støtte udvikling og aktiviteter i internationale samarbejdsprojekter. FUNIBER fremmer samarbejde og økonomisk udvikling, hvilket er hvorfor det virker på området for uddannelse og deltager i samarbejds- og udviklingsaktiviteter med en række institutioner, der arbejder på projekter for udvikling og / eller internationalt samarbejde.


- Løsninger til skræddersyet uddannelse og viden forvaltning for virksomheder og institutioner. På den ene side, FUNIBER udvikler og arbejder med virksomheder, virksomheder og koncerner i en rådgivende rolle orienteret mod generering af skræddersyede uddannelsesprogrammer. På den anden FUNIBER giver konsultation i viden management processer, der bidrager innovationer og løsninger, der går fra strategisk-viden styringsmodeller til systemer baseret på TIC af viden korporative portaler.

Den voksende og globale tilstedeværelse af FUNIBER skyldes en undervisningsmodel, der fremmer samarbejde og samarbejde mellem nationer til at berige mennesker formation. Denne model er resultatet af mere end otte års erfaring med FUNIBER undervisning graduate afstand semi-deltager og ikke deltager virtuelle internationale projekter for samarbejde og dannelse med virksomheden. Dette garanterer en model, der leverer effektive resultater i forhold til undervisningen investering antages versus afkastet i viden dannelse og personlig og organisatorisk læring. Alt dette fordi FUNIBER s opdragende model garanterer en høj kvalitet global dannelse.

Programmer undervist i:
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

På grund af dette, er Master i Projekt Udvikling af arkitektur og planlægning, organiseret under en innovativ uddannelsesordning for området, fordi det ikke kun går på .. ... [+]

Master i Arkitektur og Urban Projekter

&nbsp

Projektet Området har nu taget en stor rolle i den faglige udvikling af ledere fra de mest forskelligartede erhverv, for alle de involverede, med forskellige rolle i udviklingen og gennemførelsen af ​​et projekt. Arealet af arkitektur og urbanisme som helhed er ingen tvivl om, at yderligere udvikling og gennemførelse historisk set har haft siden sin udformning, så behovet for at udvikle et program, der opfylder aktuelle faglige krav, med speciale i bymæssige og arkitektoniske projekter.

&nbsp

På grund af dette, er Master i Projekt Udvikling af arkitektur og planlægning, organiseret under en innovativ uddannelsesordning for området, fordi det ikke kun løber parallelt de tre klassiske områder i verden af projekter, såsom: Design, ledelse og administration men gør det også på tværs med de fem relevante tematiske område: ... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Deltid
21 - 2 måneder
Online
Læs mere på dansk
Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Det er her, hvor Master of Occupational Health and Safety bliver et ideelt redskab til udvikling af en sikkerheds-uddannelse ... ... [+]

Master i Arbejdsmiljø og sikkerhed

&nbsp

Ingen tvivl om, enhver form for arbejde aktivitet indebærer en risiko for arbejdstagerne. Denne virkelighed har skabt en ny virksomhed har brug for, som kræver overholdelse af specifikke forpligtelser sæt af stadigt strengere af arbejdsgiverne. Sådanne forpligtelser er baseret på et sæt af regler og specifikke bestemmelser, som afgår fra et organ på højeste niveau, og er gradvist at indarbejde de enkelte lande, gradvis tilpasning til det lokale niveau.

&nbsp

Hvis dette er kombineret med den stadig større sociale efterspørgsel, som kræver regulering og overvågning af sikkerhed og sundhed, vi forstår interesse organisationer, uanset størrelse, opnå sikkerhed og administration arbejdsmiljø sætter dem i stand til at kontrollere deres risici og overholde loven. ... [-]

Spanien Barcelona
Åben tilmelding
Engelsk
Deltid
1 - 2 år
Online
Læs mere på dansk
Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Kandidatuddannelsen i fysisk aktivitet: Uddannelse og Sports Management er beregnet til alle fagfolk, der søger at uddybe deres viden om praksis og ... ... [+]

Master i fysisk aktivitet og Sports Management Training

&nbsp

Fysisk aktivitet er en vigtig faktor for at opretholde livskvalitet og sundhed for mennesker på forskellige stadier af livet. Desuden, hvis vi mener, der kan tjene både forebyggelse og behandling af sygdomme relateret til inaktivitet.

For den fysiske aktivitet er et rigtig nyttigt værktøj, må man tage højde for det store underskud ved en særlig uddannelse for trænere og sport management, for at opnå en mærkbar forandring i turistbusser, institutioner og virksomheder, give denne service og dermed opnå den eftertragtede status af sundhed og velfærd af en professionel på området.

&nbsp... [-]

Spanien Barcelona
Åben tilmelding
Engelsk
Deltid
6 - 24 måneder
Online
Læs mere på dansk

¿Por qué estudiar en FUNIBER?

Opiniones sobre esperiencia FUNIBER:

Opiniones de alumnos FUNIBER-Colombia:

FUNIBER
Address
FUNIBER Barcelona Paseo García Faria 29
08005 Barcelona, Catalonia, Spanien
Hjemmeside
Telefonnummer
+34 902 11 47 99