Læs den officielle beskrivelse

Formato Educativo udviklet en dobbelt aktivitet inden for de videregående uddannelser: Masters Underviser Ledere og udvikler e-learning-løsninger


indhold:/>


1.Contenido fastsat for alle studerende: Specialty Materials og Tværgående og Integrated Management Training/>

2. Variabel Indhold per elev afhængigt af den rute, du vælger:

 • Videnskabelig og teknisk latinamerikanske tænkte og dens indflydelse på den sociale virkelighed og sociale modeller (pavelige University of Salamanca). Det omfatter følgende indhold:
  • Nøgle Identitet Iberoamericana.
  • Videnskab, teknologi og kultur i verden Collaboration.
  • Ny kommunikationsteknologi, Globalisering og Marked i Latinamerika.
 • Management Systems (University of Cádiz). Det omfatter følgende indhold:
  • Kvalitetsstyringssystemer.
  • Modeller af topkvalitet.
  • Miljøstyring.
  • Systemintegration.


Kalender:/>

 • Hjem Distance Learning: November.
 • Start klasseundervisning: Februar.


anerkendelse:/>


Fælles for alle STUDERENDE/>

a. Akkreditering af pleje til tilstedeværelsen scenen. Denne akkreditering er udelukkende for deltagerne klasseværelset fase af programmet Gadex.

b. Diplom Master Executive (MBA Intensiv), udstedt af Formato Educativo og Sammenslutningen af professorer i Spanien On Line, når fuldført End of Course Project.


Varierende efter VÆLGE ALLE ELEVER/>

c. Diplom udstedt af Institute of latinamerikanske Thought, den pavelige universitet Salamanca, når fuldført End of Course Project.

d. Diplom udstedt af universitetet i Cádiz, når fuldført End Kursus Projekt:


Formato Educativo forbeholder sig ret til at foretage nogen ændringer eller modifikationer i indhold, ekstern titrering tidsplan eller program, der er nødvendig, ønskelig eller force majeure, af tekniske årsager, akademisk, kontraktmæssige eller markedet. den søger dog altid at overholde alle betingelser præcist, som er forblevet uændret helt i alle tidligere udgaver./>

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Formato Educativo

Det er en mester specielt designet til faglig og personlig udvikling, som har til formål at sætte fokus på form, på forskellige områder inden for virksomhedsledelse og ti ... [+]

Det er en mester specielt designet til faglig og personlig udvikling, som har til formål at sætte fokus på form, på forskellige områder inden for virksomhedsledelse og tilstrækkelig viden om nye metoder til ledelse og administration, for at opnå og give et markant løft til studerendes karriere som manager.

Dette program er designet, så de studerende finde svar på deres faglige interesser. Videnskab og teknologi udvikler sig meget hurtigt, så vi bliver forældet hver dag, og derfor er vi nødt til at opdatere vores viden, uddybe dem, der allerede har eller lære nye ting.

Lærer professionel prestige garanterer studerende en berigende oplevelse, både personligt og professionelt.... [-]

Spanien Madrid Spain Online
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
13 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk

FORMATO EDUCATIVO PROGRAMA GADEX 2015