Fundesem Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

En skole i National Top 10

"Du kan kun nå 50 års mærket, hvis du har levet de 50 år med succes."

98128_pexels-photo-1249158.jpeg

Fundesems oprindelse går tilbage til 1965, da skolen blev oprettet for at imødekomme efterspørgslen efter en ny generation af fagfolk. Siden da og indtil nu har vi forsvaret værdien af ​​indsatsen og efterspørgslen efter excellence som nøglepunkter til opnåelsen af ​​konkrete resultater.

Efter at have forberedt mere end 63.000 fagfolk til ledende stillinger sammen med vores konstante kapacitet til innovation og forbedring har vi placeret os i top 10 på den nationale liste over erhvervsskoler.

Et ubestrideligt kald til tjeneste for samfundet

Vores Business School - FBS - indgår i en non-profit foundation, der involverer mere end 260 virksomheder i at arbejde hen imod og belønne god praksis for at skabe beskæftigelse.

Vi samarbejder med ansættelsesuddannelse og netværksbegivenheder for at forbedre beskæftigelsesmulighederne for over 1.200 deltagere på disse begivenheder årligt.

Vi organiserer og sponsorerer også forskellige sportsaktiviteter som Women's Race og Fundesem Basket School, som har gratis træning og deltagelse for hold i socialt berøvede områder i vores by.

Meget engageret i sport og børn

Placeringer

Alicante

Address
FBS Business School
Deportistas Hermanos Torres, 17, 03016 Alicante

Alicante, Valencian Community, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig