Read the Official Description

En skole i National Top 10

"Du kan kun nå 50 års mærket, hvis du har levet de 50 år med succes."

98128_pexels-photo-1249158.jpeg

Fundesems oprindelse går tilbage til 1965, da skolen blev oprettet for at imødekomme efterspørgslen efter en ny generation af fagfolk. Siden da og indtil nu har vi forsvaret værdien af ​​indsatsen og efterspørgslen efter excellence som nøglepunkter til opnåelsen af ​​konkrete resultater.

Efter at have forberedt mere end 63.000 fagfolk til ledende stillinger sammen med vores konstante kapacitet til innovation og forbedring har vi placeret os i top 10 på den nationale liste over erhvervsskoler.

Et ubestrideligt kald til tjeneste for samfundet

Vores Business School - FBS - indgår i en non-profit foundation, der involverer mere end 260 virksomheder i at arbejde hen imod og belønne god praksis for at skabe beskæftigelse.

Vi samarbejder med ansættelsesuddannelse og netværksbegivenheder for at forbedre beskæftigelsesmulighederne for over 1.200 deltagere på disse begivenheder årligt.

Vi organiserer og sponsorerer også forskellige sportsaktiviteter som Women's Race og Fundesem Basket School, som har gratis træning og deltagelse for hold i socialt berøvede områder i vores by.

Meget engageret i sport og børn

Programs taught in:
Engelsk
Spanish (Spain)

Denne skole tilbyder også:

Master

Fundesem Business School

Master i Marketing og Digital Communication Strategy (MMDI) er en af ​​de første mestre i denne specialitet, der har været i Spanien. Mere end 600 studerende har gennemgå ... [+]

En af de mest prestigefyldte herrer i Spanien

Master i Marketing og Digital Communication Strategy (MMDI) er en af ​​de første mestre i denne specialitet, der har været i Spanien. Mere end 600 studerende har gennemgået vores klasseværelser, som nu har ansvarsområder i virksomhederne.

Hvad gør Fundesem MMDI anderledes end andre lignende programmer er følgende:

Konstant opdatering af pensum og fakultetskloister. Denne Master, mere end nogen anden, kræver at være i konstant kontakt med virksomhedernes virkelighed.Meget høj beskæftigelsesegnethed. Næsten 100% af MMDI-studerende finder arbejde efter eksamen. Der er kampagner hvor 100% beskæftigelsesegnethed er opnået efter at have taget dette førende program på markedet.Højt fagniveau. Forskellen mellem en mester og et kursus er netop muligheden for at kunne analysere dybtgående hver af værktøjerne og emnerne.Kontinuerlig træning I Fundesem er vi opmærksomme på, at dette vidensområde løbende udvikler sig, så vi stiller MMDI alumni til rådighed for en konstant træning (som vi kalder postmaster) for at opdatere og genbruge de nye tendenser, der opstår i denne disciplin. Disse klasser er gratis og eksklusive til MMDI studerende.Mange aktiviteter uden for klasseværelset. Dette giver en større forståelse af emnerne.Og en vision af virksomheden som helhed. Hvad gør MMDI-studerende i Fundesem ikke kun eksperter i digitalt miljø, men de kan se firmaet som helhed.... [-]
Spanien Alicante
April 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

Experiencia FBS Episodio 1_Primer día de clase, buen viaje a todos

Open Day en Fundesem - InformaciónTV | FBS