Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til GBS!

Geneva Business School er en førende institution, der leverer avanceret schweizisk kvalitetsuddannelse. Vores programmer undervises udelukkende på engelsk, og vores campusser er placeret i større europæiske byer som Genève og Barcelona.

Vores innovative metode betyder, at eleverne undervises i små og målrettede klasseværelser af nøje udvalgte fakultetets medlemmer, som alle er fagfolk på højt niveau, dedikeret til at lede dem på deres rejse til fremtidige virksomhedsledere.

Geneva Business School tilbyder en række bachelor-, kandidat- og doktorgradsprogrammer på campus Genève, Barcelona og Madrid.

Studerende kan vælge at specialisere sig i et af vores mange hovedfag, såsom internationale relationer, sportsledelse, digital marketing, iværksætteri og international finans, blandt andre.


Campus i Geneva Business School er strategisk placeret i de mest multikulturelle og dynamiske byer i Europa.
Vores Barcelona-campus ligger i et af de mest prestigefyldte kvarterer lige i hjertet af byen. Campussen kombinerer klassisk Barcelona-arkitektur med moderne faciliteter. Herunder en elegant terrasse til at nyde det evige solskin, Barcelona har at byde på.
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Geneva Business School Barcelona Campus

Master of Science i økonomi med en major i International Finance er designet til at udfordre og udvikle din forståelse af global finansiering gennem streng træning i de k ... [+]

Master of Science i økonomi med en major i International Finance er designet til at udfordre og udvikle din forståelse af global finansiering gennem streng træning i de konceptuelle, analytiske og empiriske kompleksiteter af moderne international finansiering og investering. Studerende vil forstå de makroøkonomiske kræfter, der forme verden i dag, hvordan man vurderer risiko og reagerer på nye finansierings- og investeringsudfordringer.

I løbet af programmet skal eleverne:Skaffe viden om international beskatning og ejendomsplanlægning.Lær risikostyring og få en dybdegående viden om forsikringsselskaber. Kunne udføre en teknisk analyse. Kendskab til Hedge Fund analyse og ledelse. Udforsk finansieringsoversigt analyse for ledere.FaktaVarighed: 18 månederKreditter: 90 ECTSSprog: EngelskIndtag: Februar og septemberTildelt grad: Master of Science Major i International Finance.Overføringsmuligheder: Vi tilbyder vores studerende mulighed for at overføre i et semester mellem vores campus i Genève og Barcelona.Praktikophold: Vi giver adgang til praktikophold i internationale virksomheder og organisationer.Program... [-]
Spanien Barcelona
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Rethinking Education

Let our students tell you!

Life at our Barcelona Campus

We love supporting our students!

Student Life

Location address
Geneva Business School Barcelona Campus,
Gran Via de les Corts Catalanes, 617 ppl.

Barcelona, Catalonien, 08007 ES
Social Media