GBSB Global Business School -International

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor GBSB Global Business School?

I dagens verden med globalisering, intens konkurrence, og øjeblikkelig kommunikation, forandring er konstant. Folk flytter fra et land til et andet, er hjemmemarkeder åbner for udenlandske investeringer, innovative kommunikation, såsom sociale netværk, få stor betydning for det globale samfund, og virksomheder er på udkig efter muligheder inden for de globale markeder. På vores internationale handelsskole med campusser i Barcelona og Madrid (Spanien) tager vi fat på disse udfordringer ved at give de studerende en praktisk uddannelse støttet af konstant pædagogisk innovation og de nyeste undervisningsmetoder.

For fremtidens erhvervsledere til at lykkes i denne verden af ​​ekstraordinære udfordringer det vil kræve nye former for ledelsesmæssige færdigheder og evner. På GBSB Global Business School vi er forpligtet til at give vores studerende med mere eksponering til globale tendenser og tværkulturel færdigheder, at udvikle kapacitet til at kommunikere med mennesker fra forskellige baggrunde, og evnen til at føle sig hjemme overalt i verden.

Det første universitet i Spanien med fokus på verden

GBSB Global Business School er et fuldt akkrediteret private management universitet med campus i Barcelona og Madrid, Spanien, der underviser i engelsk og er dedikeret til at forberede eleverne til karrierer i den globale økonomi. Vores grader inden for virksomheden, International Management, Finance, Marketing, Entrepreneurship og Operations Management forbereder eleverne til at operere med lethed på tværs af grænser og kulturer - i et miljø, præmier mangfoldighed og evnen til at bringe et globalt perspektiv til studiet af international business . GBSB Global Business School er et glimrende sted for studerende, der er på udkig efter innovative business grader i Europa i middelhavets trendy by og kosmopolitiske miljø.

Forretningen Skolens differentiatorer er:

Global Focus - uddanne studerende til at blive globale borgere, der tænker globalt med at handle lokalt

Business Ethics & Bæredygtighed - løse globale udfordringer i dag ved at uddanne etiske og ansvarlige virksomhedsledere morgendagens

beskæftigelsesegnethed - støtte eleverne i at sikre deres fremtidige karriere ved at give dem gældende praktisk og moderne business viden

Moderne University Style - tilbyde innovative læseplaner, internationale professorer og top amerikanske business school undervisningsmetoder ved hjælp casestudier, gruppeøvelser og præsentationer

Individuel tilgang - fremme elevcentreret aktiv læring tilgang i små klasser

Vi er det første universitet i Barcelona, ​​der er virkelig fokuseret på verden

Fra et unikt indledende kursus i Bachelor of Business Administration-programmet til et avanceret kursus i MBA-programmet, er oplevelsen hos GBSB Global Business School grundigt international og er orienteret om at udvikle den globale bevidsthed. Denne tilgang til erhvervsuddannelse gør os til et af de mest innovative universiteter, der underviser i engelsk i Spanien.

Placering

Beliggende i den smukke middelhavsby Barcelona og den imponerende hovedstad Madrid, giver GBSB Global Business School en unik uddannelsesmæssig oplevelse. Det kombinerer glæden ved at leve ved havet i en verdensklasse by med at studere på engelsk på et internationalt universitet, der garanterer streng universitetsstudierne og programmer i erhvervslivet og fremragende kandidat beskæftigelsesudsigter i Spanien, i Europa og i hele verden.

vores studerende

Internationalisme er kernen til vores etos. Vores studerende kommer fra Europa, Nord- og Sydamerika, Afrika og Asien. Denne meget kosmopolitisk, flersproget, multikulturel studerende gruppe skaber et dynamisk miljø for design og levering af vores akademiske pensum. På GBSB Global Business School er vi forpligtet til at integrere internationalisme i det akademiske indhold af vores uddannelser og udnytte den rigdom og mangfoldighed af vores studerendes sproglige, kulturelle og uddannelsesmæssige baggrund. Vi er overbevist om, at en moden, ansvarlig udsigter for fremtidige erhvervsledere i den globaliserede økonomi i det 21. århundrede er mest effektivt fremmes gennem formelle og uformelle samspil mellem studerende fra en bred vifte af lande fra mange forskellige dele af verden. Som en af ​​de internationale universiteter, der underviser i engelsk i Spanien, er GBSB Global Business School en bro, der forbinder folk fra forskellige nationaliteter til den internationale forretningsområde.

Vores tilgang til Business Education

For at ændre den måde, vi driver forretning, må vi også bringe ændring i den måde universiteterne underviser forretning. På GBSB Global Business School er vi begyndt denne proces ved at sikre, at vores studerende forstår, at det internationale landskab er blevet omdannet. Business er ikke længere kun et anliggende for Wall Street eller Main Street USA, men for hver sidevej i alle samfund, store og små, i verden.

På vores universitet lærer vi stade teori, fordybe studerende i internationale erfaringer, og forbinde dem til bedste praksis i erhvervslivet. De kvaliteter vi udvikler repræsenterer:

 • Intellektuel fleksibilitet;
 • Kulturel læsefærdigheder, et solidt kendskab til skikke og historie samfund over hele verden, i de steder, der bliver en del af det globale marked;
 • En stærk forankring i etik;
 • Evnen til at kommunikere ideer godt og taler fremmedsprog
 • Optimisme, kreativitet, et samarbejde outlook, at viljen føre;

Grøn Uddannelse

Gør GBSB Global Business School et af de mest bæredygtige universiteter i Barcelona og i Europa

På GBSB Global Business School genkender vi alle menneskers ambitioner og nødvendigheden af ​​at passe på vores skrøbelige planet. Vi underviser eleverne til håndværk forretningsmetoder, der matcher den bæredygtige vision ved at gøre godt for samfundet, mens du gør godt for virksomheden, ved at drage andre, mens dreje en fortjeneste.

Muligheder for forskning, ledelse og advokathjælp hjælper studerende på GBSB Global Business School tilslutte deres erhvervsuddannelse med virkelige problemer. Vores University tilbyder studerende mange måder at lære om og praksis bæredygtighed. Her er blot et par eksempler:

 • Innovative kurser, såsom Global Environmental Science og etiske dimensioner International Business;
 • Mentorships med biologer, miljøaktivister fra Spanien og Europa, og lokale ledere;
 • Co-læseplanerne muligheder såsom Campus bæredygtighed tema gulv, genbrug aktiviteter, og vedvarende energikilder konferencer

Vores mission

GBSB GLOBALmission

GBSB Global Business School støtter og fremmer internationalisering af vores business schools læseplan, service og opsøgende. Vi stræber efter at være konkurrencedygtig på globalt plan og globalt relevant og uddanne vores elever til at blive globale borgere, der tænker globalt med at handle lokalt.

Vi mener, at GBSB Global Business School vil spille en vigtig rolle i fremtidens erhvervsliv og i at løse de vigtigste globale udfordringer i dag, herunder uddannelse af etiske og ansvarlige virksomhedsledere, miljømæssig bæredygtighed, global opvarmning og finansiel og økonomisk stabilitet i forskellige lande i verdenen.

Målene for de globale region studier i vores forretning skolens læseplan er at bidrage til at øge elevernes bevidsthed om stigende indbyrdes afhængighed i verden og fremme i de studerende en respekt for mangfoldigheden i verdenssamfundet. GBSB Global Business School værdsætter bevidstheden om nationer og folks indbyrdes afhængighed samt et engagement i ligestilling, der kræver mangfoldighed og retfærdighed blandt alle mennesker, grupper og ideer.

Som center for excellence for erhvervsuddannelse fremmer GBSB Global Business School de højeste standarder inden for business management, administration, sikkerhed og miljøbeskyttelse og giver en mekanisme til international udveksling og overførsel af viden. Især vores forretning skolen:

 • Forbereder de studerende til lederskab i en bred vifte af business-relaterede erhverv
 • Giver bachelor og kandidatstuderende med et miljø, der fokuserer på alle dimensioner af læring - viden, forståelse, færdigheder, adfærd, værdier og holdninger
 • Accepterer udfordringerne og mulighederne for os og forstår, at GBSB Global Business School skal konstant ændre, tilpasse og vokse for at imødekomme behovene i en hurtigt udviklende global forretning

Placeringer

Barcelona

Address
Aragon Campus
Carrer d'Aragó, 179

08011 Barcelona, Catalonien, Spanien

Madrid

Address
Madrid, Madrid-samfundet, Spanien