GBSB Global Business School - International

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor GBSB Global Business School?

I nutidens verden af globalisering, intens konkurrence og øjeblikkelig kommunikation er forandringer konstante. Folk bevæger sig fra et land til et andet, hjemmemarkeder åbner op for udenlandske investeringer, innovative kommunikationer, såsom sociale netværk, har dybe konsekvenser for det globale samfund, og virksomheder leder efter muligheder på de globale markeder. På vores internationale handelshøjskole med campus i Barcelona og Madrid (Spanien) løser vi disse udfordringer ved at give de studerende praktisk uddannelse, der er støttet af konstant uddannelsesmæssig innovation og de nyeste undervisningsmetoder. For at fremtidige forretningsførere skal lykkes i denne verden af ekstraordinære udfordringer vil det kræve nye former for ledelsesevner og evner.

GBSB Global Business School er vi forpligtet til at give vores studerende mere eksponering for globale tendenser og tværkulturel færdighed, udvikle evnen til at kommunikere med mennesker med forskellige baggrunde og evnen til at føle sig hjemme overalt i verden.

Det første universitet i Spanien med fokus på verden

GBSB Global Business School er et fuldt akkrediteret privat ledelsesuniversitet med campusser i Barcelona og Madrid, Spanien, der underviser i engelsk på erhvervslivet og er dedikeret til at forberede studerende til karrieren i den globale økonomi. Vores grader inden for områderne Business, International Management, Finance, Marketing, Entrepreneurship and Operations Management forbereder de studerende til at arbejde let på tværs af grænser og kulturer - i et miljø, der præmierer mangfoldighed og evnen til at bringe et verdensomspændende perspektiv på studiet af international virksomhed . GBSB Global Business School er et fremragende sted for studerende, der leder efter innovative forretningsgrader i Europa i det trendy by- og kosmopolitiske miljø i Middelhavet. Forretningsskolens differentiere er:

 • Globalt fokus - at uddanne studerende til at blive globale borgere, der tænker globalt, mens de handler lokalt
 • Forretningsetik og bæredygtighed - løse globale udfordringer i dag ved at uddanne morgendagens etiske og ansvarlige forretningsførere
 • Beskæftigelsesegnethed - støtte studerende i at sikre deres fremtidige karriere ved at give dem relevant praktisk og moderne forretningskendskab
 • Moderne universitetsstil - tilbyder innovative læseplaner, internationale professorer og top amerikanske undervisningsmetoder på handelshøjskolen ved hjælp af casestudier, gruppeøvelser og præsentationer
 • Individuel tilgang - fremme af studentcentreret aktiv læringsmetode i små klasser

Vi er det første universitet i Barcelona, der virkelig er fokuseret på verden

Fra et unikt introduktionskursus i Bachelor of Business Administration-programmet til et avanceret kursus i MBA-programmet, er oplevelsen på GBSB Global Business School grundigt international og er orienteret om at udvikle den globale bevidsthed. Denne tilgang til erhvervsuddannelse gør os til et af de mest innovative universiteter, der underviser i engelsk i Spanien.

Beliggenhed

GBSB Global Business School ligger i den smukke middelhavsby Barcelona og den imponerende hovedstad Madrid og giver en unik uddannelsesmæssig oplevelse. Det kombinerer fornøjelsen ved at bo ved havet i en by i verdensklasse med at studere på engelsk på et internationalt universitet, der garanterer strenge bachelor- og postgraduate-programmer i erhvervslivet og fremragende kandidatbeskæftigelsesmuligheder i Spanien, i Europa og over hele verden.

Vores studerende

Internationalisme er kernen i vores etos. Vores studerende kommer fra Europa, Nord- og Sydamerika, Afrika og Asien. Denne meget kosmopolitiske, flersprogede, multikulturelle studerende skaber et dynamisk miljø til design og levering af vores akademiske læseplan. På GBSB Global Business School er vi forpligtet til princippet om at indlejre internationalisme i det akademiske indhold af vores uddannelser og drage fordel af rigdommen og variationen i vores studerendes sproglige, kulturelle og uddannelsesmæssige baggrunde. Vi er overbevist om, at et modent, ansvarligt syn på fremtidens forretningsførere i den globaliserede økonomi i det 21. århundrede fremmes mest effektivt gennem formel og uformel interaktion mellem studerende fra en lang række lande fra mange forskellige dele af verden. GBSB Global Business School er et af de internationale universiteter, der underviser på engelsk i Spanien, og er en bro, der forbinder mennesker fra forskellige nationaliteter til den internationale forretningsarena.

Vores tilgang til erhvervsuddannelse

For at ændre den måde, vi driver forretning på, skal vi også bringe ændringer til den måde universiteterne underviser i erhvervslivet. På GBSB Global Business School er vi begyndt denne proces ved at sikre, at vores studerende forstår, at det internationale landskab er blevet transformeret. Forretning er ikke længere kun et spørgsmål for Wall Street eller Main Street USA, men for hver byway i alle samfund, store og små i verden. På vores universitet lærer vi state of the art teori, fordyber studerende i international erfaring og forbinder dem til bedste praksis inden for erhvervslivet. De kvaliteter, vi udvikler, repræsenterer:

 • Intellektuel fleksibilitet
 • Kulturel alfabetisme, et solidt kendskab til samfundets skikke og historie over hele verden på de steder, der er ved at blive en del af den globale markedsplads
 • En stærk forankring i etik
 • Evnen til at kommunikere ideer godt og tale fremmedsprog
 • Optimisme, kreativitet, et samarbejdsmæssigt syn, viljen til at lede

Grøn uddannelse gør GBSB Global Business School til et af de mest bæredygtige universiteter i Barcelona og i Europa

På GBSB Global Business School anerkender vi alle menneskers forhåbninger og presserende behov for at passe på vores skrøbelige planet. Vi lærer studerende at skabe forretningsmetoder, der matcher den bæredygtige vision ved at gøre godt for samfundet, samtidig med at de gør godt for virksomheden, ved at drage fordel af andre, samtidig med at de gør en fortjeneste. Muligheder for forskning, ledelse og fortalervirksomhed hjælper studerende ved GBSB Global Business School med at forbinde deres erhvervsuddannelse med problemer i den virkelige verden. Vores universitet tilbyder studerende mange måder at lære om og praktisere bæredygtighed. Her er blot et par eksempler:

 • Innovative kurser, såsom global miljøvidenskab og etiske dimensioner af international virksomhed
 • Mentorskaber med biologer, miljøaktivister fra Spanien og Europa og lokale ledere
 • Samfundsmuligheder som temagulv på campus bæredygtighed, genbrugsaktiviteter og konferencer med vedvarende energi

Vores mission

GBSB GLOBALmission

GBSB Global Business School understøtter og fremmer internationalisme i vores handelshøjskoles læseplan, service og opsøgende arbejde. Vi stræber efter at være globalt konkurrencedygtige og globalt relevante og uddanne vores studerende til at blive globale borgere, der tænker globalt, mens de handler lokalt. Vi tror, GBSB Global Business School vil spille en vigtig rolle i det fremtidige erhvervsliv og med at løse de vigtigste globale udfordringer i dag, herunder uddannelse af etiske og ansvarlige forretningsførere, miljømæssig bæredygtighed, global opvarmning og økonomisk og økonomisk stabilitet i forskellige lande i verdenen. Målene med de globale regionundersøgelser i vores handelsskoles læseplan er at bidrage til at øge de studerendes opmærksomhed om stigende gensidig afhængighed af verden og at fremme de studerende en respekt for verdenssamfundets mangfoldighed.

GBSB Global Business School værdsætter bevidsthed om nationers og menneskers indbyrdes afhængighed samt en forpligtelse til ligestilling, som kræver mangfoldighed og retfærdighed blandt alle mennesker, grupper og ideer. Som centrum for ekspertise inden for erhvervsuddannelse fremmer GBSB Global Business School de højeste standarder inden for forretningsstyring, administration, sikkerhed og miljøbeskyttelse og tilvejebringer en mekanisme til international udveksling og overførsel af viden. Især vores handelsskole:

 • Forbereder de studerende til ledelse i en lang række forretningsrelaterede erhverv
 • Giver studerende og kandidatstuderende et miljø, der fokuserer på alle dimensioner af læring - viden, forståelse, færdigheder, adfærd, værdier og holdninger
 • Accepterer de udfordringer og muligheder, vi står overfor, og forstår, at GBSB Global Business School konstant skal ændre sig, tilpasse sig og vokse for at imødekomme behovene i en hurtigt udviklende global forretning

137151_137144_logo.jpg

GBSB Global Business School tildelt global forretningsgodkendelse fra ACBSP

Vi er stolte af at dele med dig, at Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP) den 28. maj 2020 tildelte GBSB Global en global forretningsakreditering af sine forretningsprogrammer. GBSB Global Business School er hædret og stolt over at være en del af samfundet af institutioner, der leverer førende erhvervsuddannelse over hele verden.

ACBSP er en førende akkrediteringsforening for erhvervsuddannelse og et af de mest anerkendte navne inden for erhvervsuddannelse på verdensplan - det akkrediterer i øjeblikket forretningsprogrammer på næsten 1.200 campusser i 63 lande og er kendt for at have de højeste standarder for ekspertise inden for akkreditering.

ACBSP-akkreditering evaluerer aspekter af lederskab, strategisk planlægning, forhold til interessenter, kvaliteten af de akademiske programmer, fakultetsbeviser og uddannelsesstøtte. ACBSP-akkreditering bekræfter, at undervisnings- og læringsprocesserne inden for de forretningsprogrammer, der tilbydes gennem GBSB Global Business School, opfylder de uddannelsesstandarder, der er fastlagt af ACBSP.

ACBSP-akkrediteringsfordele for potentielle studerende

Akkreditering fra ACBSP fungerer som et vidnesbyrd for alle potentielle studerende, der ønsker at ansøge om at studere ved GBSB Global Business School. Med det kan alle potentielle GBSB Global-studerende være sikre på, at skolen selv og alle dens uddannelsesprogrammer er nøje overvejet og evalueret på forskellige kategorier.

GBSB Global er blevet anerkendt for at give sine studerende et højt kvalificeret fakultetsorgan , et stærkt akademisk læseplan og forskellige uddannelsesmæssige partnerskaber med andre institutioner. GBSB Global er også blevet vurderet til at have et stærkt uddannelsesstøttesystem gennem hele forretningsundersøgelser og ud over eksamen.

ACBSP-akkrediteringsfordele for GBSB Global Students & Alumni

 • Lettere overførsel: ACBSP-akkreditering letter processen med at overføre optjente gradskreditter. Da disse kreditter hyppigere accepteres af andre institutioner, er det enklere for GBSB Global-studerende og alumner at forfølge avancerede grader eller andre kurser at overføre dem senere.
 • Beskæftigelsesmuligheder: ACBSP-akkrediteringsstandarderne er meget værdifulde på tværs af arbejdsgivere, licensorganer og reguleringsorganer. At studere ved GBSB Global åbner nyhedsdøre og professionelle muligheder over hele verden. At studere og have en erhvervsgrad fra en ACBSP-godkendt institution gør det lettere at finde arbejde efter afslutningen af ens studier.
 • Medlemskab og forbindelse: ACBSP-anerkendte handelsskoler er en del af et globalt uddannelsesnetværk. Dette netværk giver GBSB Globale studerende og alumner adgang til forskellige forsknings- og udvekslingsprogrammer samt kulturelle berigelsesmuligheder.

Placeringer

Barcelona

Address
Aragon Campus
Carrer d'Aragó, 179

08011 Barcelona, Catalonien, Spanien

Madrid

Address
Madrid, Madrid-samfundet, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig