Læs den officielle beskrivelse

Erhverv, turisme og gæstfrihed er de højeste beskæftigelsesgeneratorer, men de kræver også kvalitetskræfter. Med dette i betragtning tilbyder HTL International School of Hospitality, Tourism and Languages ​​et antal studieprogrammer inden for Business, Tourism and Hospitality Industry.

Blandt skolens mål er:

  • At producere forskning af høj kvalitet, der understreger både samfundsmæssige og industrielle behov.
  • At udvikle og tilbyde postgraduate, bachelorgrad, diplom og certifikatprogrammer selvstændigt og i samarbejde med nationale og internationale institutioner / organisationer / industri.
  • At tilbyde kapacitetsopbygning, uddannelsesprogrammer, iværksætterudviklingsprogrammer og ledelsesudviklingsprogrammer til forskellige niveauer, uafhængigt og i samarbejde med nationale og internationale institutioner / organisationer / industri.

Alle deres programmer blev udviklet i samråd med eksperter fra turistsektoren, industriforeninger og akademikere. Alle fakultetets medlemmer af skolen er fuldt kvalificerede og erfarne i flere virksomheder, marketing og turisme-relaterede områder som forretningsadministration, digital markedsføring, hotelforvaltning, F

HTL sigter mod at skabe den perfekte blanding af viden, praktisk erfaring og relevans for at udstyre sine studerende med den tillid og de færdigheder, de har brug for for at komme videre i arbejdslivet. Ikke alene er beskæftigelsesevner indbygget i hvert kursus, men den sektorbestemte fremtidige karriere og beskæftigelsestjeneste tilbyder hjælp og rådgivning, kurser og erhvervserfarings muligheder for at hjælpe elevernes CV'er skille sig ud fra pakken.

FACILITETER

Skolen har to campusser: en af dem er placeret i Barcelonas centrum, en anden i Valencia centrum.

Akkrediteringer / PARTNERSKABER

HTL International School of Hospitality, Tourism and Languages ​​er en privat uddannelsesinstitution akkrediteret af Barcelona og Lloret de Mar byrådene. De arbejder tæt sammen med Girona University, European University Miguel de Cervantes, Artesis Plantijn Antwerpen School. De er en samarbejdspædagogisk institution med et hotellets guild i Lloret de Mar, Blanes, Tossa.

Skolen er akkrediteret af Instituto Cervantes, den statslige institution for spansk sprog for udlændinge som eksamenscenter for SIELE eksamener. Deres studieplaner omfatter det spanske sprog forberedelsesmodul til DELE en SIELE eksamen af et hvilket som helst af 5 udbudte niveauer fra A1 til C1.

LÆRERE

HTLs lærere, instruktører, specialister og assistenter følger kernens værdier af deres institution.

Læring: De støtter elevers succes, adgang til uddannelse, passende brug af teknologi, udvikling af læsefærdigheder, kommunikation og udveksling af ideer på tværs af discipliner og lokationer, udforskning og anvendelse af ny tanke og udøvelse af livslang læring.

Opdagelse: Gennem udøvelsen af ​​gratis forespørgsel fremmer de et varigt læringssamfund.

Forlovelse: De værdsætter løbende samarbejde med deres partnere i uddannelse, med lokalsamfund i deres region og med kolleger over hele verden.

Achievement: de tror på deres ældres potentiale og er forpligtet til at fremme deres elever, fakultet, medarbejderes og alumners ekspertise og succes.

Mangfoldighed: De værdsætter menneskelig mangfoldighed i alle dens dimensioner og er forpligtet til at opretholde læring og arbejdsmiljøer, der er retfærdige, forskelligartede og inklusiv.

Fejring: de fejrer resultaterne af deres elever, fakultet, personale, alumner og de samfund, de tjener.

Bæredygtighed: De støtter et sundt bæredygtigt miljø gennem progressive driftspraksis og fremme af miljøbevidsthed.

BARCELONA SCHOOL FACILITIES

Byen Barcelona er udformet i en grand stil og er det perfekte sted at studere. Med sin privilegerede beliggenhed mellem Middelhavskyst og snedækkede bjerge og uovertruffen faciliteter til turisme, sport og udendørs aktiviteter, er det ikke så rart at så mange af eleverne har valgt at flytte til Barcelona. At være placeret inden for byens centrum har gjort det muligt for HTL International School at tilbyde en bred vifte af fremragende faciliteter til at skabe den uddannelsesmæssige proces fokuseret på personlig professionel læring.

Hos HTL International School har de to store campusser: Barcelona og Valencia. På skolen kan eleverne nyde campus 'store klasseværelser, gratis internetadgang, online læringsfaciliteter, computerlaboratorier til eksamenspraksis, biblioteker og et kommunikationsrum. Derudover er Barcelona-skolen omgivet af et stort antal seværdigheder, restauranter, sportsfaciliteter, transportnet, bystrande, museer, teatre og indkøbsgader.


VALENCIA SCHOOL FACILITIES

Valencia er værd at leve i ikke kun på grund af paella. Dette er den tredje store by i Spanien og den vigtigste destination for både kultur og fritidsturisme. Vores campus ligger i det almindelige centrum, så du kan kombinere alle typer turisme med dine studier.

På HTL International School har vi to store campusser: Barcelona og Valencia. På skolen kan eleverne nyde vores store klasseværelser, gratis internetadgang, online læringsfaciliteter, computerlaboratorier til eksamenspraksis, biblioteker og et kommunikationsrum. Takket være sin beliggenhed kan Valencia campus give dig mange muligheder. Fra kulturelle attraktioner til de dovne dage på stranden, som kan nås med en direkte bus fra skolen.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages

Dette et akademisk år intensivt fagligt træningsprogram er designet til at producere fagfolk inden for Digital Marketing. Dette program vil sandsynligvis være en særlig f ... [+]

På Campus version

Dette 1 akademiske år intensiv fagligt træningsprogram er designet til at producere fagfolk inden for Digital Marketing . Dette program vil sandsynligvis være en særlig fordel for eleverne at studere kurser inden for gæstfrihed, turisme, reklame, forretning, massemedier, markedsføring, kommunikation, PR og relaterede emner, hvor en vurdering af e-handel, e-marketing, e-reklame, sociale medier er påkrævet.

Digital markedsføring er et professionelt fagområde, der kræver stærke verbale og skriftlige kommunikationsevner, nøjagtighed og detaljerethed, gode teamkompetencer og samtidig evne til at arbejde selvstændigt, evne til at bære flere projekter samtidigt, kreative færdigheder til at give innovative ideer, evne til at arbejde under pres og respektere deadlines, god viden om netværk og analytiske færdigheder.... [-]

Spanien Barcelona Valencia Madrid
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages

Dette 1-årige intensiv træningsprogram er designet til at producere fagfolk inden for Event Management. ... [+]

På Campus version

Dette 1-årige intensiv træningsprogram er designet til at producere fagfolk inden for Event Management . Dette program vil sandsynligvis være en særlig fordel for eleverne at studere kurser i gæstfrihed, turisme, projektledelse og beslægtede emner, hvor der kræves en vurdering af arrangementshåndtering, planlægning, strategi og projektorganisation. De, der studerer Event Management, kommer frem med forretnings- og projektstyringsevner af højeste orden, klar til at møde eventuelle forretningsudfordringer.

Arrangementstyring er et professionelt fagområde, der kræver avancerede færdigheder inden for strategisk planlægning og analyse, risikovurdering, marketing, budgettering, cash flowplanlægning, eventforslagudvikling og mange andre emner. Field Management er et forretningsfag med et stærkt projektfokus. De færdigheder og viden, der er opnået i studiet af Events Management, kan bruges i en bred vifte af sammenhænge og kan dække interessante områder som erhvervsliv, sport og kunst. Turismens indflydelse af arrangementer tiltrækker i stigende grad regeringernes interesse for at maksimere indenlandske og internationale turismeindtægter. Alle disse arbejder sammen om at udvikle Event Management som et professionelt felt og bidrage Event Management er et af de mest spændende miljøer til at arbejde i.... [-]

Spanien Barcelona Valencia Madrid
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages

Dette 1 studieårsprogram er designet til at producere fagfolk inden for Hotel og Tourism Management. ... [+]

På Campus version

Dette 1 studieårsprogram er designet til at producere fagfolk inden for Hotel og Tourism Management. Det primære undervisningssprog er engelsk . Studieplanen indeholder et intensivt sprogstudiemodul til at vælge mellem spansk for udlændinge, fransk eller russisk. Efter at de teoretiske moduler er afsluttet eller samtidig med det, skal alle studerende afslutte en praktikperiode i en af sektorens virksomheder i Spanien eller i udlandet.

Dette program vil give dig teoretiske, sproglige og praktiske færdigheder.

Undervisningen foregår i form af forelæsninger, seminarer, workshops, videokonferencer, sager og individuelle opgaver. Eksamen sker i form af skriftlige eksamener, individuelle og gruppearbejder og værkstedsøvelser.... [-]

Spanien Barcelona Valencia Madrid
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages

Luxury / VIP Management Master grad i turistindustrien giver dig den nødvendige viden og ekspertise til at komme ind i luksus serviceindustrien gennem en blanding af akad ... [+]

På Campus version

Luksus turistindustrien er en rig industri, der omfatter en bred vifte af områder: indkvartering, mad

Luxury / VIP Management Master grad i turistindustrien giver dig den nødvendige viden og ekspertise til at komme ind i luksus serviceindustrien gennem en blanding af akademiske søjler og professionel praktisk erfaring.

Det primære undervisningssprog er engelsk . Studieplanen indeholder et intensivt sprogstudiemodul til at vælge mellem spansk for udlændinge, fransk eller russisk. Efter at de teoretiske moduler er afsluttet eller samtidig med det, skal alle studerende afslutte en praktikperiode i en af sektorens virksomheder i Spanien eller i udlandet.

... [-]
Spanien Barcelona Valencia Madrid
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk