HTSI School of Tourism and Hospitality Management Sant Ignasi

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor skal du vælge HTSI ?

School of Tourism and Hospitality Management Sant Ignasi er et universitetscenter for Ramon Llull University integreret i Private Xavier Foundation, en stiftelse oprettet af Society of Jesus og med repræsentation i bestyrelserne for ESADE og IQS. Vores forpligtelse er at uddanne kandidater til integritet og bevidsthed om deres ansvar for at bidrage til en humaniseret udvikling af turisme- og gæstfrihedssektoren i forbindelse med interkulturel dialog . Skolen for turisme og gæstfrihedsledelse Sant Ignasi tilbyder streng akademisk uddannelse og klar praktisk vejledning for at lette den hurtige ansættelse af universitetsuddannede i sektoren:

  • Omfattende træning af individet, der kombinerer akademisk viden med etiske værdiers bidrag.
  • Prestigefyldt internationalt fakultet på højeste niveau.
  • Undervisningsmetodikbaseret læringsstyring med vægt på casestudier .
  • Konstant kontakt med fagfolk inden for turisme og gæstfrihed gennem besøg, gæsteforelæsninger og konferencer.
  • Obligatoriske praktiske praktikpladser , så studerende kan anvende den viden, der er erhvervet i klasseværelset, i et reelt arbejdsmiljø .
  • Udvikling af beskæftigelsesegenskaber i alle universitetsprogrammer for at lette ansættelsen af studerende.
  • Internationalisering af studerende med mulighed for akademisk og faglig udveksling i udlandet.
  • Personlig service og studerendes support.

Mission

School of Tourism and Hospitality Management Sant Ignasi er et internationalt universitet, hvis mission er at fremme undervisning, forskning og formidling af viden inden for ledelse og ledelse af gæstfrihed og turismevirksomheder. Det sigter mod at bidrage til den videnskabelige, sociale og menneskelige uddannelse af fagligt kompetente mennesker, der er opmærksomme på deres ansvar for at samarbejde i udviklingen af turisme som humaniserende globalt fænomen og som specifik aktivitet for enkeltpersoner og samfund. Inspirationen er den kristne humanisme , der udføres i sammenhæng med interkulturel dialog .

Vision

Skolen for turisme og gæstfrihedsstyring - Sant Ignasi er ved at etablere sig som et universitet anerkendt for sin intellektuelle strenghed , sin kritiske sans og for akademisk ekspertise og udgør i den nærmeste fremtid en del af gruppen af universiteter og uddannelsescentre til internationalt efter kvaliteten og værdien af dens uddannelse og betydningen af deres bidrag til viden og dialog inden for turisme og gæstfrihed og fremskridt i forpligtelsen til de kerneværdier, der inspirerer dens mission og identitet. HTSI ønsker at tilbyde omfattende træning, kendetegnet ved en omfattende tilgang til udvikling af mennesker, for fremragende fagfolk og ansvarlige borgere . Læringsstien skal fokusere på læring og den fulde potentialeudvikling, der tilbydes af det nye europæiske rum for videregående uddannelse. I forskning hjælper HTSI med at skabe relevant viden professionelt og socialt, så det kan anvendes og spreder sig bredt. I en global verden med store økonomiske og sociale udfordringer og i en sammenhæng med social og religiøs pluralisme har HTSI konsolideret sig i at være et uafhængigt rum, hvor enhver kan udtrykke og diskutere de vigtigste spørgsmål, der berører turismen i det XXI århundrede . HTSI er knyttet til gruppen af alumner og vokser fortsat i sit forhold til erhvervslivet og den professionelle verden for at fremme videnuddannelse i nationale og internationale virksomheder og organisationer, der ønsker at forbedre deres viden og færdigheder. HTSI samarbejder også for at styrke sine forbindelser med netværket af jesuitter og andre prestigefyldte universiteter og fortsætter også sit samarbejde med institutioner i udviklingslande. For at gøre dette muligt skal HTSI være en attraktiv mulighed for personale og ikke-undervisere, hvor alle kan udvikle deres akademiske og professionelle karriere . Tilsvarende skal HTSI være i stand til at mobilisere institutioner og virksomheder inden for sin indflydelsesfære for at få de nødvendige ressourcer til vækst og udvikling, især til studiestøtteprogrammer og forskningsprojekter.

Placeringer

Barcelona

Address
HTSI-Facultad de Turismo y Dirección Hotelera Sant Ignasi
C/ Marqués de Mulhacén 40-42. Campus ESADE. Edificio 2.

08034 Barcelona, Catalonien, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig