Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor skal du vælge HTSI?

Skole for turisme og gæstfrihed Sant Ignasi er et universitet i Ramon Llull Universitet integreret i Private Xavier Foundation, et fundament etableret af Jesu Samfund og med repræsentation på ESADE og IQS.

Vores forpligtelse er at uddanne kandidater for integritet og bevidsthed om deres ansvar til Bidrage til en humaniseret udvikling Af turisme og gæstfrihed sektor, i sammenhæng med Interkulturel dialog. Skole for turisme og gæstfrihed Sant Ignasi tilbyder en Streng akademisk uddannelse OG en Klar praktisk vejledning At lette den hurtige beskæftigelse af universitetsstuderende inden for sektoren:

  • Omfattende træning af individet, der kombinerer akademisk viden med bidrag fra etiske værdier.
  • Prestigefyldte internationale fakultet på højeste niveau.
  • Undervisningsmetodebaseret læringsstyring, der understreger casestudierne.
  • Konstant kontakt med fagfolk inden for turisme og gæstfrihed gennem besøg, gæsteforedrag og konferencer.
  • Obligatoriske og valgfrie praktikophold , så de studerende kan anvende viden erhvervet i klasseværelset i et rigtigt arbejdsmiljø.
  • Udvikling af beskæftigelsesegnethed i alle universitetsprogrammer for at lette ansættelse af studerende.
  • Internationalisering af studerende med mulighed for faglig og faglig udveksling i udlandet.
  • Personlig service og støtte til studerende.

Mission

Den Skole for turisme og gæstfrihed Sant Ignasi Er et internationalt universitet, hvis mission er at Fremme undervisning, forskning og formidling af viden Inden for ledelse og ledelse af gæstfrihed og turisme virksomheder. Det sigter mod at bidrage til den videnskabelige, sociale og menneskelige uddannelse af fagligt kompetente personer Bevidst om deres ansvar At samarbejde om udvikling af turisme som Humaniserende globalt fænomen Og som specifikke aktiviteter for enkeltpersoner og samfund. Inspirationen er den Kristen humanisme, Udført i sammenhæng med Interkulturel dialog.

Vision

Skolen for Turisme og Hospitality Management - Sant Ignasi etablerer sig som et universitet anerkendt for dets Intellektuel rigor, Dens kritiske sans og for akademisk ekspertise og i nær fremtid at danne en del af gruppen af ​​universiteter og uddannelsescentre, der er relateret til internationalt af kvaliteten og værdien af ​​deres uddannelse og betydningen af ​​deres uddannelse Bidrag til viden og dialog Inden for turisme og gæstfrihed og fremskridt i engagementet i de centrale værdier, der inspirerer dets mission og identitet.

HTSI ønsker at tilbyde omfattende træning, karakteriseret ved en omfattende tilgang til udvikling af mennesker til Fremragende fagfolk og ansvarlige borgere. Læringsvejen skal fokusere på at lære og udvikle det fulde potentiale, der tilbydes af det nye europæiske rum for videregående uddannelse. I forskning hjælper HTSI med at skabe relevant viden fagligt og socialt, så den kan anvendes og spredes bredt. I en global verden med store økonomiske og sociale udfordringer og i en sammenhæng med social og religiøs pluralisme har HTSI konsolideret sig som en Uafhængigt rum Hvor nogen kan udtrykke og diskutere de store problemer, der berører Turisme i det XXI århundrede. HTSI er knyttet til gruppen af ​​alumner og fortsætter med at vokse i sit forhold til erhvervslivet og den professionelle verden til Fremme videnuddannelse i nationale og internationale virksomheder Og organisationer, der ønsker at forbedre deres viden og færdigheder. HTSI samarbejder også for at styrke sine forbindelser med netværket af Jesuit og andre prestigefyldte universiteter, og fortsætter også samarbejdet med institutioner i udviklingslande.

For at gøre dette muligt skal HTSI være en attraktiv mulighed for fakultet og ikke-undervisende personale, hvor Alle kan udvikle deres faglige og faglige karriere. Tilsvarende skal HTSI mobilisere institutioner og virksomheder inden for dens indflydelsesområde for at opnå de ressourcer, der er nødvendige for vækst og udvikling, især for studieunderstøttelsesprogrammer og forskningsprojekter.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

HTSI School of Tourism and Hospitality Management Sant Ignasi

Den Executive Master i Hotel Business School for turisme og Hospitality Management er en mester egen grad fra University Ramon Llull fremmer og konsoliderer din passion f ... [+]

Den turisme og gæstfrihed er et af de områder med størst økonomisk vækst internationalt og efterspørgsel specialiserede fagfolk med en fremragende akademisk baggrund, der let tilpasse sig en stadigt skiftende industrien. den Executive Master i Business Hotel Fakultetet for Turisme og Hospitality Management er en kandidatgrad fra universitetet egen Ramon Llull fremmer og styrker din passion for gæstfrihed med det formål at du blevet en af ​​lederne af den internationale hotelbranche.

Programmet byder på:

En global og tværgående vision for hotelbranchen: fra undfangelsen, definition, implementering af hotellet projekt, opstart og lancering, drift og forvaltning af hotellet selskab, med særlig vægt på udvikling af strategiske og finansielle ekspertise. Praktisk vejledning: styrkelse af formel viden og udstyre deltagerne med metoder og værktøjer, som styrker succes i deres faglige og personlige udfordringer. Kompetenceudvikling og lederevner, forståelse det aktuelle miljø, tendenser, risici, trusler og muligheder, for at lære at drage fordel af både deres egen fordel og virksomheden. Til hvem det måtte vedrøre? ... [-]
Spanien Barcelona
September 2019
Spansk
Deltid
8 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
HTSI School of Tourism and Hospitality Management Sant Ignasi

Den Executive Master i Event og erhvervsturisme * Fakultet Turisme og Hotel Management Sant Ignasi giver dig indgående kendskab til sektoren begivenheder udvider din vide ... [+]

Event management og business turisme er et af de områder med størst fremskrivning i turistsektoren og hotel. Millioner af rejsende hver dag rejser internationalt til at deltage messer, konferencer, kongresser og andre forretningsmæssige begivenheder. den Executive Master i Business Events og Turisme Fakultetet for Turisme og Hotel Management Sant Ignasi giver dig indgående kendskab til sektoren begivenheder udvider din viden om strategisk ledelse og markedsføring, og styrker dine lederevner, så du bliver en af ​​lederne af turistsektoren og begivenheder internationalt.

Sektoren kræver specialiserede fagfolk i ledelse og organisering af arrangementerMed en fremragende akademisk baggrund og kender branchen turistsektoren i dybden, så de nemt kan tilpasse sig et stadigt skiftende industrien.... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Spansk
Deltid
8 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
HTSI School of Tourism and Hospitality Management Sant Ignasi

Universitetsuddannelsen i Hotel Management, der er tilpasset det europæiske videregående uddannelsesområde, er et fuldtidsprogram (90 ECTS), der tager sigte på nyuddanned ... [+]

Universitetsuddannelsen i Hotel Management , der er tilpasset det europæiske videregående uddannelsesområde, er et fuldtidsprogram (90 ECTS), der tager sigte på nyuddannede studerende, der er interesserede i hotelforvaltning. Det lægger særlig vægt på finansiering og ledelse i den internationale hospitalsbranche. Programmet sigter mod at uddanne operative ledere. Det er fokuseret på handling, og er participatorisk og resultatorienteret . Formålet er at uddanne fagfolk specialiseret i generalforretninger og driftsledelse af hotelvirksomheder . Efter færdiggørelsen vil kandidaten have et solidt kendskab til ledelsen, de skal kunne lede alle typer hotelprojekter på internationalt plan og have erhvervet de færdigheder, der er nødvendige for højansvarspositioner i hotelbranchen. Alt dette er inden for rammerne af bæredygtighed, social ansvarlighed og etik. ... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
16 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Grado en Gestión Turística y Hotelera - Bilingüe o 100% en inglés

Location address
HTSI-Facultad de Turismo y Dirección Hotelera Sant Ignasi
C/ Marqués de Mulhacén 40-42. Campus ESADE. Edificio 2.

Barcelona, Catalonia, 08034 ES
Social Media