HTSI School of Tourism and Hospitality Management Sant Ignasi

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor skal du vælge HTSI?

Skole for turisme og gæstfrihed Sant Ignasi er et universitet i Ramon Llull Universitet integreret i Private Xavier Foundation, et fundament etableret af Jesu Samfund og med repræsentation på ESADE og IQS.

Vores forpligtelse er at uddanne kandidater for integritet og bevidsthed om deres ansvar til Bidrage til en humaniseret udvikling Af turisme og gæstfrihed sektor, i sammenhæng med Interkulturel dialog. Skole for turisme og gæstfrihed Sant Ignasi tilbyder en Streng akademisk uddannelse OG en Klar praktisk vejledning At lette den hurtige beskæftigelse af universitetsstuderende inden for sektoren:

  • Omfattende træning af individet, der kombinerer akademisk viden med bidrag fra etiske værdier.
  • Prestigefyldte internationale fakultet på højeste niveau.
  • Undervisningsmetodebaseret læringsstyring, der understreger casestudierne.
  • Konstant kontakt med fagfolk inden for turisme og gæstfrihed gennem besøg, gæsteforedrag og konferencer.
  • Obligatoriske og valgfrie praktikophold , så de studerende kan anvende viden erhvervet i klasseværelset i et rigtigt arbejdsmiljø.
  • Udvikling af beskæftigelsesegnethed i alle universitetsprogrammer for at lette ansættelse af studerende.
  • Internationalisering af studerende med mulighed for faglig og faglig udveksling i udlandet.
  • Personlig service og støtte til studerende.

Mission

Den Skole for turisme og gæstfrihed Sant Ignasi Er et internationalt universitet, hvis mission er at Fremme undervisning, forskning og formidling af viden Inden for ledelse og ledelse af gæstfrihed og turisme virksomheder. Det sigter mod at bidrage til den videnskabelige, sociale og menneskelige uddannelse af fagligt kompetente personer Bevidst om deres ansvar At samarbejde om udvikling af turisme som Humaniserende globalt fænomen Og som specifikke aktiviteter for enkeltpersoner og samfund. Inspirationen er den Kristen humanisme, Udført i sammenhæng med Interkulturel dialog.

Vision

Skolen for Turisme og Hospitality Management - Sant Ignasi etablerer sig som et universitet anerkendt for dets Intellektuel rigor, Dens kritiske sans og for akademisk ekspertise og i nær fremtid at danne en del af gruppen af ​​universiteter og uddannelsescentre, der er relateret til internationalt af kvaliteten og værdien af ​​deres uddannelse og betydningen af ​​deres uddannelse Bidrag til viden og dialog Inden for turisme og gæstfrihed og fremskridt i engagementet i de centrale værdier, der inspirerer dets mission og identitet.

HTSI ønsker at tilbyde omfattende træning, karakteriseret ved en omfattende tilgang til udvikling af mennesker til Fremragende fagfolk og ansvarlige borgere. Læringsvejen skal fokusere på at lære og udvikle det fulde potentiale, der tilbydes af det nye europæiske rum for videregående uddannelse. I forskning hjælper HTSI med at skabe relevant viden fagligt og socialt, så den kan anvendes og spredes bredt. I en global verden med store økonomiske og sociale udfordringer og i en sammenhæng med social og religiøs pluralisme har HTSI konsolideret sig som en Uafhængigt rum Hvor nogen kan udtrykke og diskutere de store problemer, der berører Turisme i det XXI århundrede. HTSI er knyttet til gruppen af ​​alumner og fortsætter med at vokse i sit forhold til erhvervslivet og den professionelle verden til Fremme videnuddannelse i nationale og internationale virksomheder Og organisationer, der ønsker at forbedre deres viden og færdigheder. HTSI samarbejder også for at styrke sine forbindelser med netværket af Jesuit og andre prestigefyldte universiteter, og fortsætter også samarbejdet med institutioner i udviklingslande.

For at gøre dette muligt skal HTSI være en attraktiv mulighed for fakultet og ikke-undervisende personale, hvor Alle kan udvikle deres faglige og faglige karriere. Tilsvarende skal HTSI mobilisere institutioner og virksomheder inden for dens indflydelsesområde for at opnå de ressourcer, der er nødvendige for vækst og udvikling, især for studieunderstøttelsesprogrammer og forskningsprojekter.

Placeringer

Barcelona

Address
HTSI-Facultad de Turismo y Dirección Hotelera Sant Ignasi
C/ Marqués de Mulhacén 40-42. Campus ESADE. Edificio 2.

08034 Barcelona, Catalonien, Spanien