Harbour.Space University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Harbour.Space University

Velkommen til Harbour.Space, Europas nyeste universitet med fokus på teknologi , iværksætteri og design for at skabe fremtidens ledere.

Den hurtige vækst inden for innovation, kommunikation og teknologi tvinger en stille revolution inden for uddannelse, hvilket efterlader mange traditionelle universiteter, der kæmper for at holde trit. Hos Harbour.Space har vi til formål at omdefinerer læringsoplevelsen ved at tilbyde aktiv oplevelsesbaseret uddannelse , drevet af nogle af verdens førende industriledere.

Vi tilbyder progressive Foundation-, Bachelor- og Master-programmer , hvor problemer i den virkelige verden er centralt i klasseværelset, ikke udfordringer i lærebogen. Vores studieår er opdelt i 15 intense 3-ugers moduler og fungerer som en accelerator for iværksættere, et innovationslaboratorium for kreative og et praktisk træningscenter for tech-elskere. Studerende opfordres til at påtage sig en international og tværfaglig tankegang og forberede dem til ikke kun at mødes, men også til at overgå kravene fra den professionelle arbejdsstyrke.

Filosofi

Harbour.Space er et universitet for innovative, fremtidssindede og forandrings-sultne . Vores filosofi er baseret på tre grundlæggende søjler - et link til industrien, en moderne og smidig uddannelsesmodel og et netværk af ekstraordinære innovatører og iværksættere, der er klar til at skabe fremtidens forretninger.

Vi er skabere og pionerer inden for vores felter og har de øverste ledere inden for branchen som vores studerendes personlige lærere og mentorer. Vi tænker stort, tager chancer og forstyrrer industrier ved at forestille os igen, hvordan vi lærer, forbinder og udfører forretninger. En personlig, praktisk tilgang er kernen i vores interaktive læringsfilosofi. Dette skaber en uddannelsesmæssig oplevelse, der går på tværs af traditionelle uddannelsesinstitutter og forbereder de studerende til fremtidens job. Ved at samarbejde med innovative internationale eksperter, succesrige iværksættere, førende videnskabsmænd og kreative forandringsproducenter fra hele verden, er vi i stand til at udvikle vores moderne kreative og tekniske programmer baseret på morgendagens industribehov.

På campusser i Barcelona og Bangkok har vi som mål at pleje og fremskynde talent, støttet af de mest kyndige og succesrige mennesker inden for teknologi- og designindustrien. Se vores eksamensvideo nedenfor for at se, hvordan vores studerende beskriver deres Harbour.Space-oplevelse.

De vigtigste grunde til at studere på Harbour.Space

 • Fremtidens kreative og teknologiske discipliner: 10 unikke programmer, der fokuserer på design, teknologi og iværksætteri for at sikre meningsfulde og kreativt tilfredsstillende professionelle fremtidsniveau.

 • Bedste ledere inden for branchen som professorer: 75+ banebrydende fagfolk fra hele verden som vejledning, vejledning og forberedelse på morgendagens job.

 • Tværfaglig læring: 15 intensive 3-ugers moduler, hvoraf 5 er valgfag, så du kan udforske nye discipliner og udvikle et holistisk færdigheds sæt.

 • Personlig tilgang: 100+ kurser at vælge imellem og opbygge en unik uddannelsesmæssig oplevelse tilpasset dine personlige og professionelle mål.

 • Praktisk erfaring: Arbejd med tværfaglige teams for at udvikle din Capstone, en tværfaglig personlig virksomhed / projekt, der er baseret på en innovativ løsning på et ægte problem. Find ud af mere om Capstone-projekter her.

Hvem skal anvende

Alle med en kærlighed til teknologi og design er velkomne til at ansøge: vi er en global akademisk institution for enhver nationalitet, køn og kulturel baggrund.

Alle ansøgninger skal indsendes online, og håbefulde studerende er velkomne til at indsende deres ansøgninger på ethvert tidspunkt i året. Ansøgninger foretages bedst før end senere, fordi både vores ansøgningsproces såvel som potentielle visumansøgninger tager tid.

Hvis du er viet til at udvikle og udføre store ideer inden for design og teknologi, der vil have en positiv effekt på verden, kan Harbour.Space være dit akademiske hjem.

Akademiske partnere

 • UTCC
 • Technical University of Munich
 • X-labs Tsinghua
 • INRIA
 • Higher School of Economics
 • Moskva Fysik og Teknologi Institut

Hasso Plattner Institut

Harbour.Space in Numbers

Nogle gange er det lettere at lade tallene tale for sig selv. Her er nogle hurtige statistikker, vi er sikre på, at du finder interessant:

 • 95% af vores kandidater arbejder i øjeblikket

 • 83% af dem fandt et job inden for de første 3 måneder siden uddannelsen

 • 53% af vores kandidater fandt faktisk arbejde, før de tog eksamen

 • 80% af vores kandidater er tilfredse med deres nuværende position

Vil du se mere? ou kan finde alle de numre, du har brug for, samt§ historien bag dem i vores rapport om beskæftigelse . Tjek hele rapporten her.

Placeringer

Barcelona

Harbour.Space University

Address
Carrer de Rosa Sensat 9
08005 Barcelona, Catalonien, Spanien
Telefonnummer
+34 674 29 14 22

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig