Læs den officielle beskrivelse

ICADE Business SchoolSom en integreret del af fakultetet for erhvervsøkonomi fra Universidad Pontificia Comillas, det er en modtager og arving til en lang tradition og erfaring i uddannelse erhvervsfolk. Mere end 50 års historie garantere vores kvalitet og omdømme i levering af relevante, aktuelle programmer, og udvikler sig til at passe til samfundets behov og økonomien. Vi er stolte af vores track record som en af ​​de institutioner, mest anciennitet i den spanske universitet scene, med dokumenteret succes i undervisningen erhvervsfolk. Derfor er vores afstamning af topkvalitet klart forankret og konsolideret.

ICADE Business School det repræsenterer således en strategisk investering i fremtiden, der kombinerer det bedste fra fortiden innovation i undervisning, forskning og videnoverførsel i forretningsområdet.

Vores identitet

  • INTERNATIONAL: Vi er specialiseret i at uddanne fagfolk i en international sammenhæng. Beviset på dette er vores strategiske alliance ARISTOS CAMPUS Mundus, (med universiteterne i Deusto, Ramón Llull, Georgetown, Boston College, og Fordham), og de muligheder, vi tilbyder vores elever i internationale udvekslinger med prestigefyldte universiteter.
INNOVATION: Vi er kreative og vovemod i business uddannelse med en vision. Vi indarbejder teknologiske og sektor viden fra andre centre i Comillas (ICAI School of Engineering, formænd for Økonomiske og Business Ethics, internationalisering af erhvervslivet, mangfoldighed og faglig udvikling, Bankia finansielle og skattemæssige Studies, Latinamerika eller BP Energi og bæredygtighed).

INTEGRAL TRÆNING: Vi er fagfolk forpligtet til god samfund og et system af etiske værdier, bekymret over faldende virksomhedernes bæredygtighed med social og miljømæssig bæredygtighed og fast besluttet på at aktivt at udøve samfundsansvar. Relationer til selskabets: Vi tager et omfattende netværk af virksomhedernes relationer med førende virksomheder, der letter beskæftigelsesmulighederne for vores studerende, oprettelse grundlaget for en succesfuld karriere (sponsorater, praktikophold, jobmuligheder, Comillas Forum Beskæftigelse, ...) . Iværksættertilgang: via "Comillas Emprende" tilskynde til og ledsage iværksætterinitiativer (konkurrencer, uddannelse, mentorordninger netværk platform for iværksættere Comillas Open Future mm). Karrierevejledning: Vi hjælper spore faglige og personlige karriere, takket være et system af personlig mentorordning. PRAKSIS OG BESKÆFTIGELSE: Vi har samarbejdsaftaler med mere end 5.000 virksomheder; Vi har modtaget et gennemsnit på 20 tilbyder ugentlige praksis; og 94,6% af vores studerende arbejder på 6 måneder efter afslutningen (med undtagelse af dem, der vælger at forlænge deres studier).

Programmer undervist i:
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

ICADE Business School

Master tilbyder omfattende uddannelse i finansiering og gør det muligt for studerende at forstå de økonomiske og finansielle fænomener, der er til stede, samt analysere o ... [+]

Den Master i Finance Det er arrangeret af fakultetet for Business and Economics ved Universidad Pontificia Comillas (ICADE), gennem ICADE Business School.

Master tilbyder omfattende uddannelse i finansiering og gør det muligt for studerende at forstå de økonomiske og finansielle fænomener, der er til stede, samt analysere og håndtere besparelser og erhvervsinvesteringerne.

Master er specielt velegnet til dem, der ønsker at arbejde i den finansielle sektor (herunder forsikring), finansiel rådgivning revision eller finansielle afdelinger af en virksomhed (især dem, der opererer i regulerede sektorer).

Vores differentiatorer Fokus giver en bred faglig spektrum (finansielle sektor, forsikring, revision, strategisk rådgivning, corporate finance virksomheder ...) Over 90% af kandidaterne får arbejde under forudsætning af finansielle funktioner. officielle titel bredt anerkendt af virksomheder, stærk efterspørgsel efter vores kandidater. professionel fakultet: omkring 50% af lærere med den øverste ledelse. Ratio godkendt i CFA I 80%. Mulighed for at udvikle Master kun på engelsk eller kombinere engelsk og spansk. Mulighed for at få erhvervserfaring på det finansielle område Mulighed for ophold i andre prestigefyldte internationale business schools. ... [-]
Spanien Madrid
Oktober 2020
Engelsk,Spansk
Fuldtid
10 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
ICADE Business School

Denne grad er specielt tilpasset kandidater i økonomi, erhvervsadministration eller studier, der letter solid kvantitativ træning. ... [+]

Hvad er den officielle kandidatgrad i finansiel risikostyring?

Den officielle kandidatgrad i finansiel risikostyring tilbydes af Fakultet for økonomi og erhvervsadministration ved Comillas Pontifical University (ICADE) gennem ICADE Business School .

Dets hovedmål er at tilbyde specialiseret træning, der er orienteret til professionelle roller inden for risikofeltet.

Denne kandidatuddannelse undervises på fuld tid og struktureres i fire moduler.

Den første omfatter kerneuddannelse, der sigter mod at få en grundig forståelse af den teoretiske baggrund, der er nødvendig for at arbejde som finansiel risikostyring.

... [-]
Spanien Madrid
Oktober 2020
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
ICADE Business School

Master i International Management (MIM) forbereder dig til at arbejde på tværs af kulturer, der giver kompetencer til business management med speciale i et internationalt ... [+]

Den Master i International Management (MIM) forbereder dig til at arbejde på tværs af kulturer, der giver kompetencer til business management med speciale i et internationalt miljø. Vil give dig mulighed for at arbejde som leder på verdensmarkedet startede en karriere i en multinational eller global organisation.

Dette program er primært rettet mod studerende fra inden for økonomi, Business Administration eller Engineering grader. Kandidater fra forskellige studieretninger bliver nødt til at fuldføre uddannelse kosttilskud for at erhverve de grundlæggende elementer i ledelse.

Dette er en fuldtids-program, der har til formål at give de studerende en bred viden om ligheder og forskelle af mennesker og forskellige lande, regler og institutioner, hvilket gør dem opmærksom på bedste praksis og processer for international ledelse. Målet er også at give de studerende viden, færdigheder og kompetencer, der kræves for at operere på forskellige områder inden for en international organisation - både globalt og specifikt nationalt. Mulighed for ophold i andre prestigefyldte internationale business schools i Europa og USA. Evne til at udføre professionelle praktikophold.... [-]

Spanien Madrid
September 2020
Engelsk
Fuldtid
10 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
ICADE Business School

Denne kandidatgrad giver færdigheder og evner til styring af menneskelige ressourcer, både inden for evaluering og udvælgelse af personale, uddannelse, udvikling og karri ... [+]

Hvad er den officielle kandidatgrad i menneskelige ressourcer?

Den officielle kandidatgrad i menneskelige ressourcer tilbydes af Fakultet for økonomi og erhvervsadministration og Fakultet for humaniora og samfundsvidenskab på Comillas Pontifical University (ICADE) gennem ICADE Business School .

Kandidatuddannelsen imødekommer den voksende efterspørgsel fra adskillige organisationer og virksomheder, der betragter deres menneskelige kapital som deres mest værdifulde og ofte uerstattelige aktiver. Folkestyring bliver således en strategisk og afgørende sag, der er direkte knyttet til forretningsresultater.

Udvikling og styring af professionelle karrierer fra start til slut... [-]

Spanien Madrid
Oktober 2020
Spansk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
ICADE Business School

Den officielle kandidatuddannelse i regnskabsrevision og avanceret bogføring tilbydes af ICADE Business School ved Comillas Pontifical University. Dets hovedmål er at giv ... [+]

Hvad er den officielle kandidatgrad i regnskabsrevision og avanceret regnskabsføring?

Den officielle kandidatuddannelse i regnskabsrevision og avanceret bogføring tilbydes af ICADE Business School ved Comillas Pontifical University. Dets hovedmål er at give specialiseret faglig uddannelse i revision og regnskabsføring. Det er en kombineret master, der varer et år, hvis det tages på heltid eller to eller tre år, hvis det er taget på deltid.

Denne kandidatgrad er knyttet til vigtige revisionsfirmaer, der oversættes til fremragende professionelle praktikpladser i sektoren, så de studerende kan forstå indholdet fra første hånd.

Professionelle praktikpladser med vigtige revisionsfirmaer... [-]
Spanien Madrid
Oktober 2020
Spansk
Fuldtid
10 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
ICADE Business School

Dette officielle program tilbyder specialuddannelse til med succes at lede en professionel karriere inden for marketing, salg og markedsundersøgelser. Programmet undervis ... [+]

Den officielle kandidatgrad i marketing (MSc i marketing) tilbydes af Fakultet for økonomi og erhvervsadministration ved Comillas Pontifical University gennem ICADE Business School .

Dette officielle program tilbyder specialuddannelse til med succes at lede en professionel karriere inden for marketing, salg og markedsundersøgelser.

Programmet undervises næsten udelukkende på engelsk, da komplet kompetence på dette sprog er et vigtigt krav for at komme ind på arbejdsmarkedet og udvikle en karriere. Nogle seminarer, foredrag eller materialer kan leveres på spansk.

Høj beskæftigelsesegnethed. 100% af de studerende er ansat inden for 2 år efter afsluttet kandidatgrad, 85% inden for 6 måneder.... [-]

Spanien Madrid
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
11 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Vídeo Universidad Pontificia Comillas