Læs den officielle beskrivelse

ICADE Business SchoolSom en integreret del af fakultetet for erhvervsøkonomi fra Universidad Pontificia Comillas, det er en modtager og arving til en lang tradition og erfaring i uddannelse erhvervsfolk. Mere end 50 års historie garantere vores kvalitet og omdømme i levering af relevante, aktuelle programmer, og udvikler sig til at passe til samfundets behov og økonomien. Vi er stolte af vores track record som en af ​​de institutioner, mest anciennitet i den spanske universitet scene, med dokumenteret succes i undervisningen erhvervsfolk. Derfor er vores afstamning af topkvalitet klart forankret og konsolideret.

ICADE Business School det repræsenterer således en strategisk investering i fremtiden, der kombinerer det bedste fra fortiden innovation i undervisning, forskning og videnoverførsel i forretningsområdet.

Vores identitet

  • INTERNATIONAL: Vi er specialiseret i at uddanne fagfolk i en international sammenhæng. Beviset på dette er vores strategiske alliance ARISTOS CAMPUS Mundus, (med universiteterne i Deusto, Ramón Llull, Georgetown, Boston College, og Fordham), og de muligheder, vi tilbyder vores elever i internationale udvekslinger med prestigefyldte universiteter.
INNOVATION: Vi er kreative og vovemod i business uddannelse med en vision. Vi indarbejder teknologiske og sektor viden fra andre centre i Comillas (ICAI School of Engineering, formænd for Økonomiske og Business Ethics, internationalisering af erhvervslivet, mangfoldighed og faglig udvikling, Bankia finansielle og skattemæssige Studies, Latinamerika eller BP Energi og bæredygtighed).

INTEGRAL TRÆNING: Vi er fagfolk forpligtet til god samfund og et system af etiske værdier, bekymret over faldende virksomhedernes bæredygtighed med social og miljømæssig bæredygtighed og fast besluttet på at aktivt at udøve samfundsansvar. Relationer til selskabets: Vi tager et omfattende netværk af virksomhedernes relationer med førende virksomheder, der letter beskæftigelsesmulighederne for vores studerende, oprettelse grundlaget for en succesfuld karriere (sponsorater, praktikophold, jobmuligheder, Comillas Forum Beskæftigelse, ...) . Iværksættertilgang: via "Comillas Emprende" tilskynde til og ledsage iværksætterinitiativer (konkurrencer, uddannelse, mentorordninger netværk platform for iværksættere Comillas Open Future mm). Karrierevejledning: Vi hjælper spore faglige og personlige karriere, takket være et system af personlig mentorordning. PRAKSIS OG BESKÆFTIGELSE: Vi har samarbejdsaftaler med mere end 5.000 virksomheder; Vi har modtaget et gennemsnit på 20 tilbyder ugentlige praksis; og 94,6% af vores studerende arbejder på 6 måneder efter afslutningen (med undtagelse af dem, der vælger at forlænge deres studier).

Programmer undervist i:
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

ICADE Business School

Kandidatuddannelsen i Finansiel Risikostyring er arrangeret af Fakultetet for Økonomiske og Erhvervsuddannelser fra Universidad Pontificia Comillas (ICADE) gennem ICADE B ... [+]

Kandidatuddannelsen i Finansiel Risikostyring er arrangeret af Fakultetet for Økonomiske og Erhvervsuddannelser fra Universidad Pontificia Comillas (ICADE) gennem ICADE Business School .

Hovedformålet er at yde specialiseret og faglig uddannelse inden for risici. Blandt de problemer, der gør denne mester forskellig: Træning og specialisering i finansielle risici, en sektor med øget efterspørgsel efter denne type fagfolk, motiveret af ændringer Erfarne, hovedsageligt i overensstemmelse med lovgivningen.

Ansættelsesmuligheder tæt på 100% efter 6 måneders gennemførelse af Master i risikostyring.

Kraftig træning med permanent og personlig support fra underviseren.... [-]

Spanien Madrid
Oktober 2020
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
ICADE Business School

Kandidatuddannelsen i Human Resources er organiseret af Det Økonomiske og Erhvervsøkonomiske Fakultet og Det Humanistiske Fakultet for Universidad Pontificia Comillas (IC ... [+]

Kandidatuddannelsen i Human Resources er organiseret af Det Økonomiske og Erhvervsøkonomiske Fakultet og Det Humanistiske Fakultet for Universidad Pontificia Comillas (ICADE) gennem ICADE Business School .

Kandidatuddannelsen svarer til den stigende efterspørgsel hos de fleste organisationer og virksomheder, der anser deres menneskelige kapital som deres mest værdifulde og ofte uerstattelige komponent. Personaleadministration bliver således et strategisk og afgørende problem, direkte forbundet med forretningsresultater.

Hvorfor studere Master i Human Resources med os:

- Master, der giver mulighed for at fokusere på et bredt fagligt spektrum.

- Professionel praksis.... [-]

Spanien Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
ICADE Business School

Kandidatuddannelsen i regnskabsrevision og overordnet regnskab er en kandidatgrad undervist af ICADE Business School , ved Universidad Pontificia Comillas. Hovedformålet ... [+]

Kandidatuddannelsen i regnskabsrevision og overordnet regnskab er en kandidatgrad undervist af ICADE Business School , ved Universidad Pontificia Comillas. Hovedformålet er at yde faglig og faglig uddannelse inden for revision og regnskab.

Blandt de forskellige punkter:

- Den ekspertise, vi udskriver i vores læringsprocesser.

- Sammenkobling med forskellige revisionsfirmaer, der omsætter til professionel praksis inden for sektoren.

- Master godkendt af ICAC at undtage den teoretiske del af den offentlige undersøgelse af adgangen til ROAC.

- Fremragende kloster med en vigtig repræsentation af fagfolk, der indtager repræsentationsstillinger i sektoren.

- Officiel titel med bred anerkendelse af virksomheder, stærk efterspørgsel fra vores kandidater.... [-]

Spanien Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
10 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
ICADE Business School

Master tilbyder omfattende uddannelse i finansiering og gør det muligt for studerende at forstå de økonomiske og finansielle fænomener, der er til stede, samt analysere o ... [+]

Den Master i Finance Det er arrangeret af fakultetet for Business and Economics ved Universidad Pontificia Comillas (ICADE), gennem ICADE Business School.

Master tilbyder omfattende uddannelse i finansiering og gør det muligt for studerende at forstå de økonomiske og finansielle fænomener, der er til stede, samt analysere og håndtere besparelser og erhvervsinvesteringerne.

Master er specielt velegnet til dem, der ønsker at arbejde i den finansielle sektor (herunder forsikring), finansiel rådgivning revision eller finansielle afdelinger af en virksomhed (især dem, der opererer i regulerede sektorer).

Vores differentiatorer Fokus giver en bred faglig spektrum (finansielle sektor, forsikring, revision, strategisk rådgivning, corporate finance virksomheder ...) Over 90% af kandidaterne får arbejde under forudsætning af finansielle funktioner. officielle titel bredt anerkendt af virksomheder, stærk efterspørgsel efter vores kandidater. professionel fakultet: omkring 50% af lærere med den øverste ledelse. Ratio godkendt i CFA I 80%. Mulighed for at udvikle Master kun på engelsk eller kombinere engelsk og spansk. Mulighed for at få erhvervserfaring på det finansielle område Mulighed for ophold i andre prestigefyldte internationale business schools. ... [-]
Spanien Madrid
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Fuldtid
10 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
ICADE Business School

Master i International Management (MIM) forbereder dig til at arbejde på tværs af kulturer, der giver kompetencer til business management med speciale i et internationalt ... [+]

Den Master i International Management (MIM) forbereder dig til at arbejde på tværs af kulturer, der giver kompetencer til business management med speciale i et internationalt miljø. Vil give dig mulighed for at arbejde som leder på verdensmarkedet startede en karriere i en multinational eller global organisation.

Dette program er primært rettet mod studerende fra inden for økonomi, Business Administration eller Engineering grader. Kandidater fra forskellige studieretninger bliver nødt til at fuldføre uddannelse kosttilskud for at erhverve de grundlæggende elementer i ledelse.

Dette er en fuldtids-program, der har til formål at give de studerende en bred viden om ligheder og forskelle af mennesker og forskellige lande, regler og institutioner, hvilket gør dem opmærksom på bedste praksis og processer for international ledelse. Målet er også at give de studerende viden, færdigheder og kompetencer, der kræves for at operere på forskellige områder inden for en international organisation - både globalt og specifikt nationalt. Mulighed for ophold i andre prestigefyldte internationale business schools i Europa og USA. Evne til at udføre professionelle praktikophold.... [-]

Spanien Madrid
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
10 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
ICADE Business School

Master i Marketing (MSc i Marketing) er arrangeret af fakultetet for Økonomi ved Universidad Pontificia Comillas (ICADE), gennem ICADE Business School. Mulighed for ophol ... [+]

Den Master i Marketing (MSc i Marketing) er arrangeret af fakultetet for Business and Economics ved Universidad Pontificia Comillas (ICADE), gennem ICADE Business School. Mulighed for ophold i andre prestigefyldte internationale business schools i Europa og USA. Evne til at udføre professionelle praktikophold.

Denne officielle program yder specialiseret uddannelse til at udvikle en succesfuld karriere inden for markedsføring, salg og markedsundersøgelser.

Programmet er undervist næsten udelukkende på engelsk som fuld beherskelse af dette sprog er nødvendigt for at komme ind på arbejdsmarkedet og til at udvikle sig i samme stand.

Programmet er i øjeblikket rangeret 41 i Masters i deres speciale som den bedste Universal Master og 4. i Spanien i henhold til rækkefølgen af ​​verden Graduate.... [-]

Spanien Madrid
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
11 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Vídeo Universidad Pontificia Comillas

Location address
Universidad Pontificia Comillas
C. Alberto Aguilera 23

Madrid, Community of Madrid, 28015 ES