ICAI School of Engineering

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

121259_adult-business-meeting-business-people-1438072.jpg

ICAI School of Engineering er en polyteknisk skole beliggende i Madrid med en lang tradition for undervisning i ingeniørarbejde, der begyndte i 1908. ICAI tilbyder 2-årige kandidatuddannelser i industriel teknik (herunder mekanisk, elektrisk og elektronisk teknik) og inden for telekommunikationsteknik. Sådanne højere grader kræves for at arbejde som chartret ingeniør i Spanien. Derudover tilbyder vores ingeniørhøjskole otte 1-årige professionelle kandidatuddannelser inden for sektorerne energi, transport og industri , der deler et fælles fokus på digital transformation og bæredygtighed .

ICAI har en mangeårig tradition for at samarbejde i forskning med den private og offentlige sektor gennem vores stole og hovedsageligt vores Institut for Forskning i Teknologi (IIT) . Dette samarbejde er hjørnestenen i vores professionelle kandidatuddannelser, der søger at imødekomme de reelle behov i samfundet. Takket være denne tætte forbindelse med den professionelle sektor har vi desuden privilegiet at samarbejde med anerkendte eksperter fra industrien for at designe læseplanen og gennemføre undervisningsaktiviteter.

På en anden note stræber vi efter at give omfattende uddannelse i ingeniørarbejde ved at udvikle intellektuelle og faglige færdigheder ( lederskab, teamwork og internationalisering ) og fremme andre vigtige egenskaber såsom ansvar, kritisk tænkning og etik i karriereudvikling.

Placeringer

Madrid

Address
Comillas ICAI
Alberto Aguilera, 25
Madrid

28015 Madrid, Madrid-samfundet, Spanien