Læs den officielle beskrivelse

Traditionen fra ICAI School of Engineering i videregående uddannelse begynder i Madrid i 1908. I øjeblikket er ICAI en polyteknisk skole med to hovedområder: Industriel ingeniørvirksomhed (herunder mekanisk, elektrisk og elektronik) og telekommunikationsteknologi.

ICAI School of Engineering tilbyder 6-årige programmer, der integrerer bachelor- og kandidatuddannelser, som giver adgang til de lovregulerede erhverv inden for industriteknik eller telekommunikationsteknologi. I nogle af programmerne er det muligt at kombinere ingeniørstudier med en bachelorgrad i erhvervsøkonomi (BBA) .

Vi søger omfattende ingeniøruddannelse ved at udvikle intellektuelle og faglige evner uden at ignorere kvaliteter som ansvar, kritisk tænkning, etik og værdier. Derudover udvikler vores studerende andre kvaliteter og faglige færdigheder som ledelse, teamwork og internationalisering.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

ICAI School of Engineering

Kandidatuddannelsen i Smart Grids (MSG) er en kandidatgrad på 90 ECTS, undervist af University of Strathclyde og ICAI School of Engineering i tæt samarbejde med Iberdrola ... [+]

Kandidatuddannelsen i Smart Grids (MSG) er en kandidatgrad på 90 ECTS, undervist af University of Strathclyde og ICAI School of Engineering i tæt samarbejde med Iberdrola. Hovedformålet med programmet er at reagere på den stigende efterspørgsel efter ingeniører, der er nødvendig for at lede den igangværende proces med digitalisering af elnettet. Dette kandidatuddannelsesprogram giver eleverne en detaljeret forståelse for driften og planlægningen af ​​nettet under dette nye paradigme sammen med nye forretningsmuligheder og modeller, der opstår i dette konstant skiftende felt.

Kursusprogrammet er udviklet i tæt samarbejde med Iberdrola. Denne alliance garanterer både den praktiske komponent takket være industriens deltagelse og den akademiske rigor af kurserne som følge af inddragelsen af ​​to internationalt anerkendte universiteter. Et af de mest interessante funktioner i programmet er den intensive internationale oplevelse, der tilbydes. Studerende bruger ikke kun et semester i både Spanien og Skotland, men udfører også praktikophold, der tilbydes inden for rammerne af denne kandidatgrad på en hvilken som helst af de internationale kontorer i Iberdrola i Spanien, Skotland, USA og Brasilien.... [-]

Spanien Madrid
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk