IE Law School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

IE Foundation er en nonprofit organisation, der arbejder for at forbedre IE's indflydelse gennem anvendelse af egne ressourcer og samarbejde med strategiske partnere. Fonden oprettede i 1997 aktivt at fremme institutionens værdier for iværksætteri, mangfoldighed, inklusivitet og innovation i over tyve år med særlig vægt på humaniora som et grundlæggende aspekt af vores tilgang til videregående uddannelse. Vores handlinger og mål kan grupperes i fire hovedområder:

  • Tilvejebringelse af ressourcer og skabelse af både interne og samarbejdsmæssige initiativer, der forbedrer uddannelsens kvalitet ved IE.
  • Støtte til anvendte forskningsprojekter med en høj social og uddannelsesmæssig effekt, der giver værdi for det akademiske samfund og samfundet som helhed.
  • Finansiering stipendier programmer for talentfulde individer.
  • At fremme en kultur med social bevidsthed og samfundsindsats ved at fremme sociale tiltag, der understøtter mangfoldighed og tværkulturel kommunikation.

Alt dette gøres muligt ved konstant støtte fra IE studerende, familier, alumner, medarbejdere og partnere. Deres generøsitet er drivkraften bag succesen af IE Foundation. Med støtte fra dette utrolige samfund arbejder vi utrætteligt for at nå vores mål, forbedre vores drift, fremme vores værdier og udvide de uddannelsesmæssige og faglige muligheder, der er tilgængelige for alle.113565_people-woman-coffee-meeting.jpgOpstart Stock Photos / Pexels

Law School

IE Law School leverer top-notch, innovativ, globalt orienteret og tværfaglig juridisk uddannelse, der bryder de traditionelle barrierer for at forme morgendagens advokater.

Skolen drager fordel af et intensivt fokus på teknologi med hensyn til indhold og læringsmetoder fremmer en iværksætterindstilling i eleverne for at omdanne lovens praksis og genererer relevant viden om forretningsmæssige områder for at skabe værdi.

På IE er der ingen undskyldning for ikke at blive involveret

Nogensinde overvejet at tappe ind i din indre skuespiller ved at deltage i en TEDx-tale, lige her på Campus? Hvad med at prøve dykning i Alicante? Vil du udføre en af dine helt egne sange i en Talent Show? Ligegyldigt hvilke interesser du har, vores 80-plus studieklubber og -organisationer har du dækket. Der er aldrig et kedeligt øjeblik på IE!

Universitets enorme historie med stolthed og ånd er blevet afspejlet gennem årtierne med campus-brede arrangementer og programmer. Så kom med, sjov, og vær en del af IEs begivenheder og traditioner. At huske fortiden og hvor vi kom fra, begrunder os som et fællesskab og en institution og hvor vi er i dag. Omhygger historien om dette store universitet og deltager i vores traditionelle arrangementer i løbet af året. Vi søger altid nye ideer og nye studerende. Tag dine venner sammen og vær med i det sjovt at holde disse rige traditioner levende på campus.

Placeringer

Madrid

Address
C/ María de Molina, 11 28006
Madrid, Madrid-samfundet, Spanien

Segovia

Address
C/ Cardenal Zúñiga, 12 40003
Segovia, Castilla y León, Spanien