IE Law School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om IE University

Verden ændrer sig som aldrig før, og ved IE University er vi forberedt, vi er forbundet og vi bevæger os videre. Vi fører forandring, fordi uanset omstændighederne, vores modstandsdygtighed, lidenskab og grus brænder os til at tilpasse os og skubbe grænserne - mest af alt vores egne.

Uanset hvor du er i verden tilpasser vi vores programmer kontinuerligt til dine behov for at tilbyde dig en uovertruffen interaktiv læringsrejse og transformationsoplevelse. Vores programmer tilpasser sig dit liv og dine behov: opret forbindelse til en klasse fra en hvilken som helst enhed, deltage i online video ansigt til ansigt gruppearbejde med klassekammerater fra hele verden, samarbejd for at opbygge løsninger til virkelige udfordringer i fora og live simuleringer . Hos IE er vi forbundet, uanset hvad situationen kræver.

Alle vores programmer, der starter i 2020, tilpasses, så du kan deltage i undervisningen og modtage den samme oplevelse af høj kvalitet, uanset hvor du er, eller hvad du har brug for. Sæt ikke din uddannelse på vent og start det næste kapitel i dit liv.

Undervisning og læring ved IE er flydende - en unik uddannelsesmæssig oplevelse, der problemfrit blander forskellige fysiske og digitale miljøer for at give vores studerende en meget interaktiv læringsrejse. Med over 20 års erfaring udruster vi enkeltpersoner med det tankesæt og de værktøjer, de har brug for for at have en varig indvirkning gennem vores unikke undervisningsmetoder, innovative teknologier og forskelligartede fakulteter i verdensklasse.

Uanset hvor du befinder dig i din professionelle karriere eller i verden, tilpasser vores akademiske tilbud sig til dine specifikke behov: Fuldtid, for en fuldstændig fordybende oplevelse eller deltid til at studere, mens du fortsætter din professionelle karriere. Vælg den mulighed, der skaber den rette balance mellem dine personlige, professionelle og uddannelsesmæssige behov.

IE Law School

På IE Law School vi fast besluttet på at forberede dig til at arbejde, trives og opbygge løsninger til en kompleks globaliseret og digital verden.

Vi har brug for juridiske fagfolk, der er parate til at tackle globale udfordringer, og vi mener, at dette nye miljø kræver en global juridisk uddannelse. IE Law School giver dig viden og færdigheder til at navigere i dette dynamiske, internationale miljø og inkorporerer vigtige tværfaglige emner, herunder politik, filosofi, økonomi og humaniora. Juridisk uddannelse, der går ud over grænserne, er nu vigtigere end nogensinde, da lokale løsninger eller perspektiver ikke er nok. En dyb forståelse af komparativ lovgivning giver dig mulighed for at mestre de forskellige retssystemer og vil give dig en unik og kreativ global juridisk tankegang.

Vi anerkender de muligheder, der ligger foran os til at udnytte teknologiens magt til at forbedre juridisk uddannelse, juridisk praksis og retssystemer, og vi er forpligtet til forskning og undervisning i krydset mellem lov og teknologi. På IE Law School vil du undersøge implikationer i front of tech og law: fra kunstig intelligens og databeskyttelse til problemer i forbindelse med cybersikkerhed og smarte kontrakter.

Uddannelse af globale advokater kræver ekspertise og innovation inden for global juridisk uddannelse. Vores internationale og mangfoldige fakulteter i verdensklasse, med akademisk og professionel baggrund, bruger innovative undervisningsmetoder og juridisk branchekendskab, og de er den perfekte kombination til at styrke dig og give dig mulighed for at forbedre dit professionelle syn.

Placeringer

Madrid

Address
C/ María de Molina, 11 28006
Madrid, Madrid-samfundet, Spanien

Segovia

Address
C/ Cardenal Zúñiga, 12 40003
Segovia, Castilla y León, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig