IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til vores business school, IEBS

IEBS, School of Business Innovation og Entrepreneurship, født under verdenskrise med det formål at give et reelt alternativ til traditionel undervisning model alternativ. Takket være støtte fra forskellige institutioner foreslå en ny pædagogisk model baseret på solide værdier, som danner mere ansvarlige mennesker til at lede projekter med en iværksætterånd fra Innovation, etik og bæredygtighed.

Et nyskabende koncept Business School Vi træner professionelle ledere i stand til innovation og iværksætteri, mennesker, der tilfører værdi til deres virksomheder, medarbejdere og samfundet generelt, gennem en ny måde at drive forretning.

Om os

I IEBS vælge en formation, ved hvilken:

Anvendelsen af ​​nye teknologier og innovation i læring er grundlaget for uddannelsen. Brugen af ​​casestudier og simuleringer er rygraden i uddannelse, forberede eleverne til at møde den virkelige verden. Formel læring klasseværelset kombineret med uformel læring Internet undervisning du hvordan man lærer og tilskynde kollaborativ læring. de nyeste trends og innovationer i alle områder af viden er indarbejdet. Vores lærere bliver dine mentorer, vejlede og hjælpe den studerende på alle tidspunkter og blive en aktiv del af uddannelsen processen med den studerende. Den studerende til at deltage, udtrykke deres meninger og lærer at analysere og træffe deres egne beslutninger.

Mission og Vision

Vi ønsker at være en anden skole virksomhed, der fokuserer på uddannelse baseret på innovation og iværksætteri Vores mission er at uddanne kommende iværksættere, iværksættere og virksomhedsledere til at føre forandring og transformation i deres organisationer gennem innovation, iværksætteri , etik og bæredygtighed.

I vores vision ønsker vi at være en anden skole virksomhed, der fokuserer på uddannelse baseret på innovation og iværksætteri. Vores mål er at formidle til de studerende mulighed for at innovere og forpligter sig til at støtte deres projekter fra start til slut.

vores værdier

Innovation, iværksætteri, etik og bæredygtighed

IEBS sidder på de fire søjler, som vi mener bør understøtte virksomhedernes ledelse i de kommende årtier:

Innovation: Vi er engagerede fagfolk og innovative virksomheder, der bringer større fordele for samfundet. Entrepreneurship: støtte iværksættere og innovation er en del af vores grundlæggelse mission. Derfor kan alle studerende på Master og iværksættere programmer deltage i en campus, hvor støtte og finansiering til de bedste projekter leveres. Etik: Vi er forpligtet til en verden, hvor de traditionelle værdier tillid, ærlighed og gensidig fordel komme sig. Bæredygtighed: Vi tror på langsigtet forretning, der giver en fordel for virksomheden, medarbejdere og samfundet samt være bæredygtigt med miljøet.

Social ansvarlighed

IEBS handler i overensstemmelse med vores principper og værdier og gælder for forvaltningen af ​​Business School.

IEBS følger filosofien om bæredygtig udvikling ved at erstatte brugen af ​​papir ved det elektroniske format ved at indarbejde "e-Reader" eller e-bog. Studerende kan hente indhold direkte til enheden. IEBS tilbyder fuld stipendier samarbejde i sine Master programmer for at fremme iværksætteri og innovation, primært i udviklingslandene i Latinamerika. IEBS tildeler en del af sit overskud til samarbejde og udvikling af uddannelse i udviklingslandene.

Placeringer

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig