Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til vores business school, IEBS

IEBS, School of Business Innovation og Entrepreneurship, født under verdenskrise med det formål at give et reelt alternativ til traditionel undervisning model alternativ. Takket være støtte fra forskellige institutioner foreslå en ny pædagogisk model baseret på solide værdier, som danner mere ansvarlige mennesker til at lede projekter med en iværksætterånd fra Innovation, etik og bæredygtighed.

Et nyskabende koncept Business School Vi træner professionelle ledere i stand til innovation og iværksætteri, mennesker, der tilfører værdi til deres virksomheder, medarbejdere og samfundet generelt, gennem en ny måde at drive forretning.

Om os

I IEBS vælge en formation, ved hvilken:

Anvendelsen af ​​nye teknologier og innovation i læring er grundlaget for uddannelsen. Brugen af ​​casestudier og simuleringer er rygraden i uddannelse, forberede eleverne til at møde den virkelige verden. Formel læring klasseværelset kombineret med uformel læring Internet undervisning du hvordan man lærer og tilskynde kollaborativ læring. de nyeste trends og innovationer i alle områder af viden er indarbejdet. Vores lærere bliver dine mentorer, vejlede og hjælpe den studerende på alle tidspunkter og blive en aktiv del af uddannelsen processen med den studerende. Den studerende til at deltage, udtrykke deres meninger og lærer at analysere og træffe deres egne beslutninger.

Mission og Vision

Vi ønsker at være en anden skole virksomhed, der fokuserer på uddannelse baseret på innovation og iværksætteri Vores mission er at uddanne kommende iværksættere, iværksættere og virksomhedsledere til at føre forandring og transformation i deres organisationer gennem innovation, iværksætteri , etik og bæredygtighed.

I vores vision ønsker vi at være en anden skole virksomhed, der fokuserer på uddannelse baseret på innovation og iværksætteri. Vores mål er at formidle til de studerende mulighed for at innovere og forpligter sig til at støtte deres projekter fra start til slut.

vores værdier

Innovation, iværksætteri, etik og bæredygtighed

IEBS sidder på de fire søjler, som vi mener bør understøtte virksomhedernes ledelse i de kommende årtier:

Innovation: Vi er engagerede fagfolk og innovative virksomheder, der bringer større fordele for samfundet. Entrepreneurship: støtte iværksættere og innovation er en del af vores grundlæggelse mission. Derfor kan alle studerende på Master og iværksættere programmer deltage i en campus, hvor støtte og finansiering til de bedste projekter leveres. Etik: Vi er forpligtet til en verden, hvor de traditionelle værdier tillid, ærlighed og gensidig fordel komme sig. Bæredygtighed: Vi tror på langsigtet forretning, der giver en fordel for virksomheden, medarbejdere og samfundet samt være bæredygtigt med miljøet.

Social ansvarlighed

IEBS handler i overensstemmelse med vores principper og værdier og gælder for forvaltningen af ​​Business School.

IEBS følger filosofien om bæredygtig udvikling ved at erstatte brugen af ​​papir ved det elektroniske format ved at indarbejde "e-Reader" eller e-bog. Studerende kan hente indhold direkte til enheden. IEBS tilbyder fuld stipendier samarbejde i sine Master programmer for at fremme iværksætteri og innovation, primært i udviklingslandene i Latinamerika. IEBS tildeler en del af sit overskud til samarbejde og udvikling af uddannelse i udviklingslandene.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores

På Master i Agile Project Management lærer du de agile metoder, der er nødvendige for at udvikle innovative produkter / tjenester, arbejde i komplekse miljøer, forbedre k ... [+]

Agile projektstyring er nødvendig som reaktion på de nuværende markeder, da hovedformålet er at garantere branchens fire hovedkrav - værdi, tidsreduktion, fleksibilitet og tillid - at tilføje den maksimale værdi til produktet / servicen, tilpasning udviklingsprocessen til udviklende krav og omgivelserne i omgivelserne.

På Master i Agile Project Management lærer du de agile metoder, der er nødvendige for at udvikle innovative produkter / tjenester, arbejde i komplekse miljøer, forbedre konkurrenceevnen og produktiviteten og være mere effektiv i projektledelse og planlægning .

Hvad skal jeg lære?

Efter færdiggørelsen af Master i Agile Project Management vil du være i stand til at:... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
450 timer
på universitet
Læs mere på dansk
IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores

I denne Master i Digital Marketing og Social Media vil du lære det grundlæggende i Digital Marketing, hvad er de nye forretningsmodeller og de mest innovative og effektiv ... [+]

Virksomheder, der endnu ikke har vedtaget de nye teknikker inden for digital og interaktiv markedsføring og ikke er til stede i de sociale netværk, har stor ulempe i forhold til dem, der fornyer og tilpasser deres forretningsmodeller og strategier til kommunikationsmediet med større projektion i dag: Internet .

At være til stede i netværket er ikke nok, vi skal mestre viden, teknikker og værktøjer, så vores digitale marketingstrategier er virkelig effektive og skaber mere værdi for virksomheden.

Denne Master i Digital Marketing og sociale medier, vil du lære det grundlæggende i Digital Marketing, hvad er de nye forretningsmodeller og de mest innovative og effektive teknikker: SEO, SEM, PPC, i - vise annoncer, e-mail marketing, sociale medier, Social Media Ads og kreativitet for at opnå den maksimale indkomst af de muligheder , som Internet tilbyder til virksomheder.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Portugisisk
Fuldtid
450 timer
på universitet
Læs mere på dansk
IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores

I Master i indgående markedsføring lærer du på en praktisk måde gennem et integreret indgående marketingprojekt med Hubspot-softwaren, at designe en indgående marketingst ... [+]

Mediemætning har gjort reklamer mere kostbare og mindre effektive. Desuden er brugerne mere og mere sofistikerede og afviser påtrængende og irrelevante former for kommunikation.

Indgående markedsføring er blevet et uundværligt værktøj i online marketingafdelingen, da den bidrager med en attraktion og konverteringsmarkedsføringsmetode, der fungerer på en integreret måde med digitale marketingteknikker med det formål at tiltrække, fastholde og konvertere brugere til kunder på en bæredygtig og rentabel måde.

I Master i indgående markedsføring lærer du på en praktisk måde gennem et integreret indgående marketingprojekt med Hubspot-softwaren, at designe en indgående marketingstrategi, identificere "Buyer Persona" og tegne konverteringstragtene samt argumenterne , indholds- og marketingteknikker, der passer til hvert publikum og i hvert øjeblik af købscyklussen.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Portugisisk
Fuldtid
450 timer
på universitet
Læs mere på dansk

¿Qué quieres aprender?

Espíritu IEBS

Nuevas Profesiones Digitales

Bienvenida a IEBS

Sesion informativa General de IEBS. Curso 2014-2015

Entrevista a IEBS en TVE

Sesión Informativa General IEBS 2014

Sesion informativa de la 9ª convocatoria de Masters y Postgrado en IEBS Business School

A todos ellos la formación les cambió la vida - IEBS