IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Fagfolk for innovative og indenlandske byområder levested.

Madrid, vital, lyse og epicenter kultur, underholdning og kunst.

IED Madrid er en privat videregående Art Education Center tilhørsforhold til IED Design Group, et internationalt netværk af uddannelse i Design og ledelse født i Italien i 1966 og har i dag tretten afdelinger spredt mellem Italien, Spanien og Brasilien.

I 2014 fejrede sit 20 års jubilæum; en oplevelse, der har resulteret i en bred vifte af træning med en innovativ, unik og genkendelig akademiske model er i stand til at tilpasse sig behovene i et samfund i forandring, hvilket har resulteret i et stort antal elever tildelt i nationale og internationale prestigefyldte konkurrencer , parade i de bedste catwalks og reelle projekter i tæt samarbejde med virksomheder.

IED Madrid tilbyder højere Grader i design, svarende til lønklasse College, Erhvervsuddannelse Higher Level Kvalifikationer i Higher Technician i plastisk kunst og design, Diplom IED, etårige kurser, Masters, Intensive Masters, Masters of Design og Innovation, Kurser specialisering og Summer Junior kurser.

Siden åbningen har IED Madrid uddannet mere end 30.000 studerende hvert år og har 1.500 nye studerende.

design

IED Design reagerer fuldt markedets behov og forventede indhold, sprog, udtryksfulde og funktionelle koder i de mest forskelligartede sektorer.

Product Design, Interiør Design, byinventar, design Fashion Accessories, Automobile er nogle områder, hvor værdien af ​​design er steget i de senere år. I den forstand, designeren, som en fornyer af former og funktioner, giver trends og funktionelle krav i øjeblikket, og indtager sin udvikling og implementering.

IED Design kurser udvikle disse færdigheder, som eleverne opnår tekniske færdigheder gennem deltagelse i workshops og samarbejde med førende virksomheder i sektoren.

mode

Samarbejde med virksomheder og mode fagfolk er afgørende, og er forpligtet til store internationale designere.

Skolen underviser, hvordan man lever og føler mode i alle dens aspekter til at arbejde med professionalisme og innovere med nye kreationer.

Kurserne uddanne kommende fagfolk fra de forskellige områder, den kreative strategiske, organisatoriske kommercielle, markedsføring til billedrelaterede og formidlingsaktiviteter.

visuel kommunikation

IED Visuel Kommunikation er den kreative laboratorium, hvor instrumenter lært, kommunikative og ekspressive sprog, nye teknikker og færdigheder til at udvikle projekter visuelle kommunikationsteknologier.

Vi lever i en verden, hvor audiovisuelle elementer er en del af vores daglige liv og er det vigtigste middel af værdier og betydninger, der formidler ideer og produktive realiteter, herunder så forskellige som mode, design, diverse industriel produktion, reklame men også den kultur, politik og sociale spørgsmål.

Eksistensen af ​​et begreb eller projekt, langt fra at være en simpel tilbehør bidrager afgørende til succes for at kommunikere et budskab.

Flytning med professionalisme og kompetence på dette område betyder at have en eklektisk, cross-kultur, der bygger på et indgående kendskab til den ene side af den socio-kulturelle kontekst, hvori de arbejder, og på den anden side af de nye informationsteknologier konstant forandring papiret billeder og lyde i kommunikationen.

I dag forventes og produceret i systemet af multimedier; men de multimedier vil altid fortolket i to perspektiver: den heftige og konstant udvikling af digitale teknologier og samtidig, sameksistensen af ​​forskellige audiovisuelle medier, der kræver forskellige kompetencer og kreativitet.

De IED visuel kommunikation kurser er et element af rigdom, der gør denne skole et unikt uddannelsescenter inden for den italienske panorama. Den konstante opdatering af de teknologier til rådighed for de studerende gøre, takket være en lang tradition, i et forskningslaboratorium, inden for hvilken den opleves at udvikle kreativitet både indholdet og de sprog, således at træne og kvalificere deres elever, så de kan komme ind på arbejdsmarkedet i dag.

Ledelse & Kommunikation

Den IED Management forslag træning reagerer på en kontinuerlig behov for nye fagfolk i ekstremt dynamisk og ekspanderende områder: reklame, public relations, markedsføring og menneskelige ressourcer.

Fakultetet har stor erfaring og uddannelse og er i stand til at tilpasse indholdet af de kurser til kontinuerlig produktion og teknologiske forandringer.

Filosofien på skolen er suppleret med et direkte forhold til de professionelle, studiet af markedets krav, at der i studiegrupper og analyser til forskning og projektudvikling.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Spanish (Spain)

Se MA » Se Kandidatuddanninger » Se Postgraduate Certificates » Se Summer courses » Se Kursus » Se Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MA

Intensiv mester i event organisation, ledelse og ledelse

Undervisning både online og på universitetet Fuldtid 10 måneder February 2019 Spanien Madrid

Den intensive MA i event Organisation, Retning og Ledelse giver de studerende til at erhverve en generel og praktisk visning af konceptualisering, design, organisation og ledelse af arrangementer. [+]

Dette program er undervises i SPANSK

Den intensive MA i event Organisation, Retning og Ledelse giver de studerende til at erhverve en generel og praktisk visning af konceptualisering, design, organisation og ledelse af arrangementer.

På nuværende tidspunkt er begivenheder knyttet til kommunikation og marketing strategier og store virksomheder. For at kunne organisere alle former for arrangementer og etablere en passende kommunikationsstrategi for at udføre de fastsatte mål, er det vigtigt at låne fagfolk med værktøjer, der giver dem mulighed for at effektivt at imødegå de udfordringer, der er forbundet i planlægning, tilrettelæggelse, ledelse og ledelse af begivenheder i en felt, som kræver mere og mere innovation.... [-]


Intensiv mester i modedesign

Undervisning både online og på universitetet Fuldtid 10 måneder October 2018 Spanien Madrid

Den intensive MA i Fashion Design er rettet mod dem, der ønsker at dykke ned i denne sektor, og dem, der ønsker at gå i gang med en ny professionel fremtid, og lære om de forskellige muligheder, omfattet inden for mode design, fra produktdesign til den kommercielle retning af en samling. I de sidste par år, er mode oplever en sand revolution inden for produktion, design og strategisk design i alle dens områder, for at sikre vedvarende og succes for brands i sådan en skiftende og konkurrencedygtig sektor. Den intensive MA i Fashion Design tilbyder uddannelse, der formidler til studerende den nødvendige teoretiske og praktiske viden til at kunne designe og producere deres egen samling (selv designe deres klæder), give dem de nødvendige værktøjer og et opdateret og realistisk billede af mode marked. [+]

Dette program er undervises i SPANSK

Den metode er udviklet på tre overordnede niveauer:

Anvendelse af de begreber og viden erhvervet gennem arbejde og evalueres af hver lærer (gør en beklædningsgenstand, designerens studie, indsamling design), og som vil blive brugt til at se den studerendes udviklingspotentiale i hvert af de undersøgte områder. [-]

Master

Beherske intensiv produktdesign

Undervisning både online og på universitetet Fuldtid 10 måneder February 2019 Spanien Madrid

I dette kursus lærer eleverne at skabe fra hjertet hjulpet af alle de værktøjer og opleve en entusiastisk team med det ene formål at bringe det bedste frem i alle og vise, hvad de er i stand til at tilbyde en stadig trængende samfund af god og innovative ideer. [+]

Alt omkring os er resultatet af design og refleksion af en person. Ansvaret for en designer er så stor, at når et design er godt udført, bidrager aktivt til at forbedre brugerens værdighed og eksponentielt øge deres livskvalitet.

Design er den bekymring, som vi ønsker at udvikle studerende, så deres fremtidige bidrag til samfundet efterlade et uudsletteligt mærke, der varer over tid. Erhvervet som designer produkt er vigtigere end folk tror og deri ligger hans storhed, at de ting, vi gør for andre er næsten umærkelig, forstås som naturlig og intuitiv og opfylde deres funktion: gøre dem nemmere, værdig og komfortabelt liv.

I dette kursus lærer eleverne at skabe fra hjertet hjulpet af alle de værktøjer og opleve en entusiastisk team med det ene formål at bringe det bedste frem i alle og vise, hvad de er i stand til at tilbyde en stadig trængende samfund af god og innovative ideer.... [-]


Europæiske mester i fine kunstfotografi

på universitet Fuldtid Deltid 12 måneder April 2019 Spanien Madrid + 1 mere

Den europæiske Master of Fine Art Photography er i øjeblikket den mest ambitiøse træning forslag inden for kunstfotografi og sigter mod at blive mødested for kunstnere og fagfolk, berige dette felt i Spanien. Praktisk og innovative, det er et unikt program baseret på kvaliteten af ​​dets fakultet (Martin Parr, Elger Esser, Joan Fontcuberta og Alejandro Castellote, blandt andre). Det fremgik på grundlag af den forudsætning, at der findes en europæisk konceptuelle og kreative identitet, som kan og bør være et vigtigt referencepunkt inden for den akademiske verden, kultur og kunstmarkedet. I denne forstand, deltagelse af studerende fra en række kontinenter er særlig interessant og berigende. [+]

Dette program er undervist på engelsk

MÅL: • At blive fortrolig med nutiden fotografisk produktion, dens fag og repertoirer, kunstneriske praksis, kulturel værdi, rødder i historiske fotografi og kunsthistorie, dens diskurser og begrænsninger, fra perspektivet af vigtige fotografer og teoretikere. • At lære de vigtigste aktuelle teorier om europæisk fotografering. • Hvis du vil vide direkte og personligt fra de mest prestigefyldte mestre ineach område. • At blive fortrolig med kuratoriske praksis, collectionism, bevaring og måder præsentation / formidling af nutidig kunstnerisk fotografi. • At reflektere over betydningen af ​​fotografer på kunstmarkedet, inden for europæisk fotografering, virksomhed som fritid, og verden af ​​underholdning. • At opleve gennem et personligt projekt, hvordan det er at skabe et originalt værk, der er passende og værdig til at blive præsenteret på en fotoudstilling. • At udstille og offentliggøre det endelige projekt i en internationalt anerkendt prestigefyldte center / magasin, gennem vores europæiske partnere. • For at bryde ind i kunstens verden, gennem netværket dannet af Mesterens professorer og studerende, samarbejder institutioner, kuratorer og direktører.... [-]


Intensiv master brand design

Undervisning både online og på universitetet Fuldtid 10 måneder February 2019 Spanien Madrid

Har du nogensinde spekulerer på, hvad mærke excellence i design? Design en plakat til en udstilling, et album cover eller mobile applikationer, hvilket gør emballering af et produkt, layout og design en bog, definere den visuelle identitet af en virksomhed og endda gøre en fanzine, et stykke reklame eller illustration involverer indgående kendskab til design værktøjer, men også forstå og håndtere aspekter som typografi, form, farve, grafisk produktion og anvendelse til forskellige medier (fysisk og online). [+]

VIL DU BLIVER en grafisk designer eller mere DU VIL DIN EGEN FOOTPRINT LEAVE?

Saul Bass, den store mester af design kreditter og plakater af film som Alfred Hitchcocks Vertigo eller The Seven Year Itch Billy Wilder, blandt andre, revolutionerede reklame verden biograf med deres job. Milton Glaser, bedst kendt som skaberen af ​​det velkendte symbol for kampagnen I Love New York (I ♥ NY), var også ansvarlig for logoet for DC Comics og arbejdede for magasiner som Paris Macht eller Esquire. Men mange er blevet kaldet til at forlade deres præg på verden af ​​design. Den kontroversielle Dalí skabte logoet for en af ​​de mest populære slik i verden, Chupa Chups, og Beatrice Warde, den første typograf kvinde i de herlige dage i Arts & Crafts Skole, er fortsat et af de store nutidige referencer.... [-]


Intensiv master brand management

Undervisning både online og på universitetet Fuldtid 10 måneder February 2019 Spanien Madrid

Den Intensiv Master i Brand Management sigter mod at løse de mærker under alle dets facetter. Siden fødslen af ​​det mærke, dens DNA, sit fundament gennem kommunikationsstrategier, oprette beskeder, at kampagner og indhold nå forskellige berøringspunkter med forbrugeren gennem traditionelle, digitale medier erfaringer etc. [+]

Den Intensiv Master i Brand Management Det har til formål at tage fat på brand i alle dets facetter. Siden fødslen af ​​det mærke, dens DNA, sit fundament gennem kommunikationsstrategier, oprette beskeder, at kampagner og indhold nå forskellige berøringspunkter med forbrugeren gennem traditionelle, digitale medier erfaringer etc.

Med denne grad, vil de studerende komme til at imødegå udfordringerne i en brand fra alle synspunkter, uanset deres fremtidige karriere inden for strategi, kreativitet og kommunikation.

MÅL

Den Intensiv Master i Brand ManagementFødt med det formål at uddanne fagfolk lykkes i den nuværende situation og den fremtidige udvikling i disse sektorer. Fagfolk er i stand til: Kaste stærke brands eller hjælpe et brand for at redesigne sin strategi. Virksomheder, der ønsker at integrere i sin markedsføring og reklame profiler med større strategisk vision og forståelse af nye medier.... [-]


Intensiv Master i Fashion Management

Undervisning både online og på universitetet Fuldtid 10 måneder February 2019 Spanien Madrid

På grund af den hektiske hastighed, hvormed lanceres modeartikler i dag, og konfronteret med forbrugere, der er mere og mere krævende, er det af afgørende betydning, at produkterne når den endelige forbruger, præcis som de blev præsenteret, uden fejl, i en passende pris og i den fastsatte tid. På den anden side, faktorer som konsolideringen af ​​nye teknologier, real tid, udviklingen af ​​nye markeder og produktion decentralisering, tvinge tekstilsektoren at være konstant søge løsninger og forbedringer, som de kan innovere og lykkes. At forudse og imødegå disse ændringer, modevirksomheder i stigende grad behov fagfolk i stand til hurtigt at håndtere meget komplekse produktionsprocesser. Den intensive Master i Fashion Management er baseret på at tilegne sig viden på områderne ledelse, markedsføring og indkøb, således at de studerende til at opnå færdigheder og praktisk erfaring i forvaltningen af ​​mode produkter i prêt à porter, tilbehør og kosmetik. Med udgangspunkt i denne forudsætning blev mester oprettet for at uddanne fagfolk på området for udvikling, administration og distribution af mode produkt i bredeste forstand, og i et internationalt perspektiv. [+]

Dette program er undervist på spansk og engelsk

Formål: Den intensive Master i Fashion Management uddanner alsidige fagfolk i stand til at passe ind i det arbejde, team af en stor virksomhed, og det bidrager retningslinjer for alle de fagfolk, der begynder deres egen faglige eventyr. For at gøre dette, er skibsføreren på grundlag af en komplet teoretisk-praktisk program, med aktiviteter, som er meget lig professionel virkelighed, sammen med transmissionen af ​​erfaringerne fra de professionelle undervisning det.

Blandt andre mål, understreger vi: - Erhvervelse global viden om den komplekse verden af ​​mode, og hvordan dets marked fungerer.

At vide om livet processen med mode produkt, fra dens design, produktion og salg. Forståelse af vigtig del af marketing og brand management på mode spilles. Erhvervelse af de nødvendige værktøjer til at kunne anvende rentabilitet og effektivitet kriterier. Erhvervelse branchens vigtigste forhandlings- og lederevner. Forståelse af rollen som den kommercielle afdeling og de forskellige distributions- og salgskanaler. Forståelse af forvaltningen af ​​en fysisk og online butik. Erhvervelse af de nødvendige redskaber til at kunne blive en fremtidig iværksætter. Forståelse af kosmetik sektor som en grundlæggende del af modebranchen. ... [-]

Intensiv mester i marketing management, kreativitet og digital forretning

Undervisning både online og på universitetet Fuldtid 10 måneder February 2019 Spanien Madrid

Den Intensiv Master of Management i marketing, Kreativitet og Digital Business vil udstyre de studerende med den viden og færdigheder til at starte en karriere inden for virksomhedsledelse 360, fra strategi til forandringsledelse for at forberede fagfolk til at være virksomhedsledere i morgen. [+]

Den Intensiv Master i Marketing Management, Kreativitet og Digital Forretning udstyre de studerende med den viden og færdigheder til at starte en karriere i erhvervslivet ledelse 360, fra strategi til forandringsledelse for at forberede fagfolk til at være virksomhedsledere i morgen.

Med denne mester, eleverne arbejder tanke og strategisk planlægning gennem udvikling af en forretningsplan, herunder inden for det din marketingplan. Tværs vil behandle hele kurset de grundlæggende begreber i Social Business til at sætte de studerende i miljøet både teknologiske og digitale, derefter flytte til den operationelle del, hvor de studerende lærer at bruge og måle eksisterende værktøjer til at optimere business og øge sin omsætning, uanset om virksomheder med henblik på den endelige forbruger (B2C), og til forhandlere eller distributører (B2B).... [-]


Intensiv mester indretning

Undervisning både online og på universitetet Fuldtid 10 måneder February 2019 Spanien Madrid

Opleves gennem de fem sanser i en formation, der vil føre til at designe for forskellige typer af rum med en åben og holistisk tilgang. [+]

VIL DU BLIVE INDRETNINGSARKITEKT?

Philippe Starck, altid forbundet med dets dristige Juicy Salif juicer har en prisbelønnet karriere som indretningsarkitekt; Patricia Urquiola, arkitekt og tværfaglig designer med speciale i indretning og møbler har arbejdet for virksomheder som Moroso anerkendte, B & B, Gandia Blasco eller Flos; Piero Lissoni, der steg til kult begrebet rum dedikeret til køkkenet, har indretningsprojekter omfatter hoteller, showrooms, rum til udstillinger, huse, butikker og endda yachts. Men ikke nok med det. Valget af en profession som dette er mange og varierede.

En tom plads bliver et sted beboet og beboelige når de beslutninger, som designeren er i stand til at afspejle de behov, ønsker og vaner brugeren, virksomhed eller institution, der vil bruge dette miljø. Betydningen af ​​disse beslutninger, vi ser i hverdagen, som vi nærmer os en udstilling, deltage i et arrangement eller præsentation, og selv at deltage i vores hjem eller kontor. Deres fysiske og psykologiske virkning på os, er fordi passende valg, men også tekniske løsninger (materialer, teksturer, møbler, belysning ...) der gør betydninger, begreber og følelser, som rummet indeholder synlige. Konvertere det til en bragende succes afhænger i høj grad indretning. ... [-]


Kandidat i Indretningsdesign

Online på universitet Fuldtid 9 måneder February 2019 Spanien Madrid + 1 mere

Master of Interior Design definerer og udvikler de væsentlige begreber interiør design for at forstå forholdet mellem brugeren og rummet omkring ham eller hende, et rum, der har udviklet sig sammen med nye trends og livsstil. [+]

Dette program er undervises i SPANSK

Den Master i Interior Design definerer og udvikler de væsentlige begreber interiør design for at forstå forholdet mellem brugeren og rummet omkring ham eller hende, et rum, der har udviklet sig sammen med nye trends og livsstil.

Eksperimenter gennem vores fem sanser er en væsentlig del af Master tilgang, der dykker ind i begreber som: volumen, materialer, lys, transparenter og den rumlige rejse og rytme som elementer, der skaber fornemmelser og erfaringer, hvilket skaber et solidt fundament for innovative løsninger.

Master i Interior Design foreslår en forskningsproces, der materialiserer i projekter på de forskellige former for rum, udlån dem en åben tilgang, eksperimenterer med en række af rum: bolig, erhverv, udstilling, multi-use, flygtig, etc., til tilbud studerende en omfattende udsigt over deres fremtidige erhvervsvirksomhed.... [-]


Kommunikation design laboratorier

på universitet Fuldtid 11 måneder February 2019 Spanien Madrid

The Master of Kommunikationsdesign Labs giver nøglerne til at styre kompleksiteten af ​​de indbyrdes forbundne discipliner, der er udforsket under den kreative proces. Studerende vil lære at beherske sproglige ressourcer og applikationer, til at lede tværfaglige teams i kommunikationsprojekter. Master til formål at øge den faglige profil af studerende, så de kan være en del af nye virksomhedsstrukturer, hvor begreber og sprog er stadig tættere. Den næsten konstante udveksling mellem elever og lærere (aktive fagfolk med bred erfaring inden for kommunikation) forbedrer de processer af innovation og kreativitet, der kendetegner denne master. [+]

Dette program er undervist på engelsk

Hvad er Master of Kommunikationsdesign Labs?

Den rolle, kreative / kommunikator i en virksomhed gennemgår en transformationsproces, der kræver en ny profil. Virksomheder i alle sektorer er begyndt at bruge en anden slags kreativ direktør, en person, der er i stand til at koordinere og håndtere flere specialister i det samme miljø og styre de processer, der driver strategier kreativitet og business.

The Master of Kommunikationsdesign Labs skaber gunstige betingelser for at opnå, over et år af læring og erfaring, følgende mål: - Konceptualisere, udvikle og formidle innovative ideer.

Bly tværfaglige teams. Byg og kommunikere tidløse begreber. Etablere personlige kontakter med en række fagfolk fra det kreative miljø. "De-specialisere", og aflære at få et bredere perspektiv. ... [-]

Master i kommunikation og mode

på universitet Fuldtid 9 måneder October 2018 Spanien Madrid

Kombiner dine to lidenskaber og blive professionelle i modebranchen og udvikle kommunikationsstrategier til modemærker på en kreativ og innovativ måde. [+]

Kandidatuddannelsen for kommunikation og mode træner folk, der er i stand til at forvalte kommunikation i modebranchen, at forstå den transcendentale karakter af sin funktion for at skabe et sammenhængende brand image, dygtigt bruge værktøjerne og udvikle de nødvendige strategier til at kommunikere dynamisk, kreative og innovative, der definerer modeens natur.

Meddelelsen omfatter alle de handlinger, der er designet til at offentliggøre, etablere og placere brand image i den nuværende komplicerede situation og gøre det nødvendigt at have højt kvalificerede fagfolk, der designer specifikke strategier tilpasset de nye tendenser, der udbrud hvert år.

I Master of Communication and Fashion erhverver hun en komplet og professionel vision om modebranchen og dens tætte forbindelse med kommunikation.... [-]


Master i mode kommunikation

på universitet Fuldtid 9 måneder October 2018 Spanien Madrid

Master of Fashion Communication træner folk, der er i stand til at styre kommunikationen i modebranchen, for at forstå betydningen af ​​sin funktion for at skabe et billede af ensartet mærke, at bruge de dygtige værktøjer og udvikle strategier, der er nødvendige for at kommunikere i dynamisk, kreativ og innovative udtryk, der definerer modeens karakter. [+]

DETTE PROGRAM ER TAGET I SPANISH

Master of Fashion Communication træner folk, der er i stand til at styre kommunikationen i modebranchen, for at forstå betydningen af ​​sin funktion for at skabe et billede af ensartet mærke, at bruge de dygtige værktøjer og udvikle strategier, der er nødvendige for at kommunikere i dynamisk, kreativ og innovative udtryk, der definerer modeens karakter.

Kommunikation omfatter alle de aktioner, der tager sigte på at offentliggøre, etablere og positionere brand image i den komplekse nuværende situation og gør det nødvendigt at stole på højt kvalificerede fagfolk, der designer specifikke strategier tilpasset de nye trends, der bryder ind på markedet hvert år.... [-]


Master i Strategisk Design Labs

på universitet Fuldtid 11 måneder February 2019 Spanien Madrid

The Master of Strategic Design Labs danner fagfolk til at omdanne visionære ideer til projekter og forretningsmuligheder. Studerende vil lære at udvikle en forretningsmodel, overvejer deltagelse af kunder og markedet, informations- og kommunikationsteknologi og bæredygtighed. I løbet af Masters, vil de studerende få værktøjerne til at lytte til kunden, designløsninger og levere produkter og ydelser med indhold og indflydelse på samfundet. [+]

Programmet er undervises på engelsk

Hvad er Master of Strategic Design Labs?

Den nuværende situation er fuld af muligheder for alle de mennesker, der har de nye værdier, som samfundet har brug for. Blandt dem, lægger vi vægt på innovation som en global værdi og en ny måde at gøre, at relatere, at nærme problemer og løsninger, som vi kunne kalde tværgående viden.

Designet har potentiale til at generere en ny kontekst at skabe værdi og nye forretningsmodeller, hvor vigtigt redskab for succes er innovation.

Der er ikke én måde at innovere, og der er mange sammenhænge, ​​der kræver forskellige tilgange og metoder, så Master of Strategic Design Labs fremmer nysgerrighed og kreativitet, således at viser eleverne den korrekte sti til innovation.... [-]


Master kommunikation og digital markedsføring intensiv mode

Undervisning både online og på universitetet Fuldtid 10  February 2019 Spanien Madrid

Kan vi tale i dag Fashion 2.0? Er mode kommer før "på mode"? Har tendenserne forekommer i netværk og digitale medier snarere end på landingsbanerne? Alle disse spørgsmål er latent og til stede i den aktuelle virkelighed. Sociale forandringer, nye teknologier, sociale netværk, forbruger evolution og demokratisering af mode har ført til at sætte spørgsmålstegn mærker nytænke deres strategier. [+]

Kan vi tale i dag om en Fashion 2.0? Er mode kommer før "mode"? Har tendenserne forekommer i netværk og digitale medier frem på catwalken? Alle disse spørgsmål er latent og til stede i den aktuelle virkelighed. Sociale forandringer, nye teknologier, sociale netværk, forbruger evolution og demokratisering af mode har ført til at sætte spørgsmålstegn mærker nytænke deres strategier.

For mange mærker denne "digitale tidsalder" har været en mulighed for at give sig til kende, eller endda genopfinde position. Identiteten af ​​en brand er en nøgle til at definere en omfattende og sammenhængende strategi faktor, ikke kun i udformningen af ​​kollektionen, men også i forretningsmodellen, den type produkter, publikum det omhandler, etc.... [-]


Master of Communication Design Labs

på universitet Fuldtid 1 år February 2019 Spanien Madrid

Master of Communication Design Labs tilbyder nøglerne til at styre kompleksiteten af ​​de indbyrdes forbundne discipliner, der udforskes under den kreative proces. Studerende vil lære at beherske sproglige ressourcer og applikationer, for at lede tværfaglige hold i kommunikationsprojekter. [+]

Master of Communication Design Labs tilbyder nøglerne til at styre kompleksiteten af ​​de indbyrdes forbundne discipliner, der udforskes under den kreative proces. Studerende vil lære at beherske sproglige ressourcer og applikationer, for at lede tværfaglige hold i kommunikationsprojekter.

Mesteren sigter mod at øge de studerendes faglige profil, så de kan indgå i nye forretningskonstruktioner, hvor koncepter og sprog bliver stadig tættere. Den næsten konstante udveksling mellem studerende og lærere (aktive fagfolk med stor erfaring inden for kommunikation) fremmer de processer af innovation og kreativitet, der karakteriserer denne mester.

Karrieremuligheder: Kreativ leder. Kundechef. Marketing direktør. Brand manager. Strategisk direktør. Konceptuel direktør.... [-]


Master of Management og product management mode

på universitet Fuldtid 9 måneder October 2018 Spanien Madrid

Nøglen til succes for et produkt er ikke kun en stor design. Bliv en professionel inden for produktudvikling og indkøb ledelse gennem viden om strategi, markedsføring og produktion af mode. [+]

Master of Management og Product Management Fashion Den er designet til at uddanne fagfolk inden for produktudvikling og indkøb ledelse, være afgørende for den at kende samspillet mellem design, markedsføring, produktion og betydningen af ​​at arbejde i et team af forskellige faglige profiler.

Nøglen til succes for et produkt er ikke kun en stor design, er det vigtigt, at produktet når den endelige forbruger med de funktioner, der blev udtænkt, fejlfri kvalitet, rigtige pris og tidsplan.

Derfor er Master of Management og Product Management Fashion baseret på to hovedakser: på den ene side, refleksion og tilegnelse af viden inden for områder af strategi, marketing og produktion, hvilket giver den studerende en bred viden om etaperne lige fra produkt skabelse til idriftsættelse shop; og for det andet, erhvervelse af færdigheder og praktiske vision om god ledelse af produktet i et modefirma enten egen eller andres, stor eller lille.... [-]


Masters intensiv brand management

på universitet Fuldtid 10 måneder February 2019 Spanien Madrid

Den Intensiv Master i Brand Management Brand har til formål at løse mærke i alle dets facetter. Siden fødslen af ​​det mærke, dens DNA, sit fundament gennem kommunikationsstrategier, oprette beskeder, at kampagner og indhold nå forskellige berøringspunkter med forbrugeren gennem traditionelle, digitale medier erfaringer etc. [+]

Dette program er på spansk Underviste

Den Intensiv Master i Brand Management Det har til formål at tage fat på brand i alle dets facetter. Siden fødslen af ​​det mærke, dens DNA, sit fundament gennem kommunikationsstrategier, oprette beskeder, at kampagner og indhold nå forskellige berøringspunkter med forbrugeren gennem traditionelle, digitale medier erfaringer etc.

Med denne grad, vil de studerende komme til at imødegå udfordringerne i en brand fra alle synspunkter, uanset deres fremtidige karriere inden for strategi, kreativitet og kommunikation.

MÅL: Intensiv Master of Brand Management, der blev grundlagt med det formål at danne succesfulde fagfolk i den nuværende situation og den fremtidige udvikling i disse sektorer.... [-]


Masters intensiv forvaltning i digital marketing & business

Undervisning både online og på universitetet Fuldtid 10 måneder February 2019 Spanien Madrid

Den Intensiv Master of Management i Marketing & Digital Forretning udstyre de studerende med den viden og færdigheder til at starte en karriere i erhvervslivet ledelse 360, fra strategi til forandringsledelse for at forberede fagfolk være virksomhedsledere i morgen. [+]

Dette program er på spansk Underviste

Den Intensiv Master of Management i Marketing & Digital Forretning udstyre de studerende med den viden og færdigheder til at starte en karriere i erhvervslivet ledelse 360, fra strategi til forandringsledelse for at forberede fagfolk til at være virksomhedsledere i morgen.

Med denne mester, eleverne arbejder tanke og strategisk planlægning gennem udvikling af en forretningsplan, herunder inden for det din marketingplan. Tværs vil behandle hele kurset de grundlæggende begreber i Social Business til at sætte de studerende i miljøet både teknologiske og digitale, derefter flytte til den operationelle del, hvor de studerende lærer at bruge og måle eksisterende værktøjer til at optimere business og øge sin omsætning, uanset om virksomheder med henblik på den endelige forbruger (B2C), og til forhandlere eller distributører (B2B).... [-]


Masters og forvaltning af modevirksomheder

på universitet Fuldtid 9 måneder October 2018 Spanien Madrid

Bliv leder eller iværksætter inden for mode danner dig gennem oplevelsen af ​​anerkendte fagfolk fra industrien jævnaldrende og med særlig vægt på luksus. [+]

Master of Management og administration modevirksomheder giver alle dem, der ønsker at træne som ledere og iværksættere i modebranchen gennem oplevelsen af ​​fagfolk anerkendte virksomheder inden både inden for luksus og detailhandel.

I den stærkt konkurrenceprægede modebranchen, det kræver en specifik viden om strategisk ledelse, Product Management, Marketing og Kommunikation, finans ... der er absolut nødvendigt for en virksomhed at lykkes og at positionere sig på markedet med ønskede resultater og succes.

Til dette formål, Master of Management og administration modevirksomheder samler alle disse meget væsentlige aspekter ved også at fremhæve de nye formater af online-forretning og de muligheder, som den digitale verden, som de nuværende begreber som bæredygtighed eller identificere tendenser , blandt andre.... [-]


Mester i bevægelse grafik design

på universitet Fuldtid 9 måneder October 2018 Spanien Madrid

Master of Motion Graphics Design afsluttes med fremstillingen af ​​en rulle, hvor eleverne samle alt det arbejde, de har udført i løbet af kurset, bliver en trofast afspejling af deres evner som motion grafik designere, samt deres introduktionsbrev som fremtidig fagfolk. [+]

Dette program er undervises i SPANSK

Master of Motion Graphics Design giver den nødvendige teknisk uddannelse for at skabe motion grafik. Programmet kombinerer værktøjer, teknikker, forståelse af audiovisuelle sprog, workshops og projekter, der tilbyder et omfattende overblik over de aktuelle krav.

I de sidste par årtier har Motion Graphics revolutioneret inden for audiovisuelle discipliner. Vi har været vidne til en kreativ eksplosion, der kommer til udtryk i brugen af ​​ressourcer og sprog, samt i vejen for at forstå fortællinger. Derudover teknologiske fremskridt tvinger sektoren til konstant at udvikle, hvilket gør det nødvendigt for fagfolk til permanent være at opdatere deres viden.... [-]


Mester i lysdesign

Online på universitet Fuldtid Deltid 9 måneder October 2018 Spanien Madrid + 2 mere

Master of Lighting Design tilbyder træning på manipulation af lys i rummet, tilføjer noget ud over den blotte svar på et rent funktionelt eller æstetisk efterspørgsel. [+]

Dette program er undervises i SPANSK

Den Master i Lighting Design tilbyder undervisning på manipulation af lys i rummet, tilføjer noget ud over den blotte svar på et rent funktionelt eller æstetisk efterspørgsel.

Med Master of Lighting Design, vil de studerende arbejde på måder at kombinere de tekniske aspekter af lyskilder og deres tilbehør for at opnå kunstneriske, visuelle og følelsesmæssige resultater, generere rum ved hjælp af manipulation af lys.

SIGTE PÅ: Kandidater eller kandidater inden for Kunst og Design, arkitekter og indretningsarkitekter. Erhvervserfaring vil blive værdsat.

Formål: Master of Lighting Design uddanner designere, der ser lys som et element, der skaber rum. Belysning er en af ​​de vigtigste faktorer til at skabe en atmosfære; det har direkte konnotationer på stedet, dimensioner, subjektive byrde, kvalitet ...... [-]


Mester i mode og kommunikation

på universitet Fuldtid October 2018 Spanien Madrid

Master for Kommunikation Fashion uddanner folk i stand til at styre kommunikationen i modebranchen, at forstå betydningen af ​​dens funktion til at skabe et billede af konsekvent mærke til at bruge dygtigt de værktøjer og udvikle de strategier, der er nødvendige for at kommunikere på dynamisk, kreativ og innovative udtryk, der definerer arten af ​​mode. [+]

Dette program er undervises i SPANSK

Den Master i Kommunikation og mode uddanner folk i stand til at styre kommunikationen i modebranchen, at forstå betydningen af ​​dens funktion til at skabe et billede af konsekvent mærke til at bruge dygtigt de værktøjer og udvikle de strategier, der er nødvendige for at kommunikere i dynamiske, kreative og innovative udtryk, der definerer natur af mode.

Kommunikation omfatter alle de foranstaltninger med henblik på udgivelse, om oprettelse og placering image i den komplekse nuværende situation og gør det nødvendigt at stole på højt kvalificerede fagfolk, der designer specifikke strategier, der er tilpasset til de nye tendenser, der bryder ind på markedet hvert år.... [-]


Mester i modevirksomheder ledelse

Online på universitet Fuldtid 1 år October 2018 Spanien Madrid + 1 mere

Master i Fashion Business Management er udtænkt for dem, der ønsker at træne som ledere og iværksættere i modebranchen. [+]

Dette program er undervises i SPANSK

Den Master i Fashion Business Management er udtænkt for dem, der ønsker at træne som ledere og iværksættere i modebranchen.

Fashion er kreativitet. Ikke desto mindre, for at et produkt triumferer, når den ønskede målgruppe og arbejder kommercielt, har brug for en strategisk udvikling. En forretningsplan bør omfatte alle aspekter, der er nødvendige for at opbygge en virksomhed i stand til at opnå resultater, og for at opnå den søgte succes.

Læringsprocessen af ​​Master of Fashion Business Management dækker alle områder af interesse for modeverdenen og analyserer de forretningsmæssige evner, som de studerende har brug for at starte deres virksomhed i denne sektor. Af denne grund, den bygger på højt kvalificerede fagfolk, der gør deres erfaringer til rådighed for de studerende.... [-]


Mester i produktdesign laboratorier

på universitet Fuldtid 1 år February 2019 Spanien Madrid

I Master of Product Design Labs studerende vil lære at forske, udvikle og levere et produkt til høje tekniske og kvalitetsstandarder ved hjælp af en metode, der bygger på projektet, fuldt ud og i stor detalje at forstå udviklingen af ​​processer og industrielle begrænsninger. [+]

Dette program er undervises i SPANSK

i Master of Product Design Labs studerende vil lære at forske, udvikle og levere et produkt til høje tekniske og kvalitetsstandarder ved hjælp af en metode, der bygger på projektet, til fuldt ud og i stor detalje forstå udviklingen af ​​processer og industrielle begrænsninger.

Ved at give adgang til branchens værktøj, innovative materialer og fremstillingsprocesser, skaber vi den ideelle arbejdsmiljø for eleverne, så de kan forudse markedets behov, på udkig efter alternativer til de sædvanlige metoder til at løse problemer, fremme kritisk tænkning og social bevidsthed .

Karrieremuligheder: Senior designer. Design manager. Projektleder. Product manager. Design konsulent. Freelance designer.... [-]


Mester i professionel fotografering

på universitet Fuldtid 9 måneder October 2018 Spanien Madrid

"Vi tror, ​​at fotografering er noget du nemt kan lære dig selv, du ikke virkelig har brug for en skole for det. Faktisk vores studerende kender normalt deres handel ganske godt. Hvad du gør behovet er mennesker, der støtter dig og give dig input, rådgivning, og mod - i virkeligheden, det er måske den allervigtigste ting. Learning by doing, men hånd i hånd med et stærkt team af professionelle og vejledere, dette er begrebet Professional Photography Course på IED Madrid. [+]

Dette program er undervist på engelsk

Denne Master program består af tre moduler, der koncentrerer sig om Dokumentar og Reportage; Mode og Livsstil; Reklamer og redaktionelt. Master Studerende har at forelægge en endelig projekt suppleret med en skriftlig dossier.

Master of Professional Photography på IED Madrid fra IED Madrid på Vimeo.

De vigtigste mål med denne Master program er:

At tilbyde eleverne et billede af de aktuelle tendenser i anvendt og kommerciel fotografering. For at gennemføre de redskaber og viden, der anvendes i fotografering industrien. At gøre de studerende bekendt med moderne arbejdsmetoder inden for produktion, studie ledelse, post-produktion, udgivelse og materiel. For at vise den kulturelle værdi af fotografering, samarbejdsformer og kreative finansieringsmodeller, For at analysere de udfordringer og begrænsninger på markedet i tider med stærk mediekonvergens og nedskæringer, For at få at vide om historien om fotografering i forbindelse med design. [-]

Mester i redaktionelt design: print og digital

på universitet Fuldtid 9 måneder October 2018 Spanien Madrid

Tag at designe alle former for udgivelse formater og nye digitale medier kontrollerer rolle fotografering og illustration, sammensætning, typografi og de involverede i læseprocessen processer. [+]

Den Master i Design Udgiver: Digital Print Medier og tog eleverne til at arbejde i dagens udgivelse miljø, både på papir og i nye digitale medier.

Det professionelle marked kræver en professionel specialiseret konvergere om redigering for print og en solid baggrund i forlagsbranchen miljø i digitale medier viden i dag. Stigningen i at sælge forlagsprodukter, spredning af bærbart elektronisk udstyr og skiftende former for adgang til oplysninger kræver den faktiske designer til at udføre en løbende undersøgelse af sprogene i visuel kommunikation i trykte medier.

Af denne grund, Master of Design Udgiver: Print Medier og Digital ikke kun omfatter undersøgelse af de forskellige udgivelse formater, rolle fotografering og illustration, principperne for sammensætning og typografiske æstetik, men undersøger de kognitive processer involveret i læseprocessen og teknisk interface design og brugeroplevelse, at drage fordel af de muligheder, der bringer det digitale miljø.... [-]


Mester i tekstil og overflader design

Online på universitet Fuldtid 9 måneder October 2018 Spanien Madrid + 1 mere

Master of Textiles og Surfaces Design uddanner studerende på de kreative facetter af deres arbejde, hjælpe dem udtrykke deres ideer på baggrund af et sæt af æstetiske kriterier, samt på økonomien af ​​ressourcer, til at vælge de bedste måder at bære et projekt til termin. [+]

Dette program er undervises i SPANSK

Den Master of Tekstil og Surfaces Design tilbyder særlig uddannelse i mønstret design af udskrifter, der gælder for en række områder: tekstiler og produkter (tapet, keramik, husholdningsartikler etc.) og uddanner fagfolk til at udvikle design til specifikke overflader, så de kan træffe beslutninger vedrørende teknikker og produktionsprocesser på grundlag af deres muligheder og formål, at lære om de industrielle, semi-industrielle og manuelle processer, der anvendes i hver af dem, med deres specifikke leksikon og tekniske ejendommeligheder.

Los alumnos del Máster de Diseño Textil y de superficies del IED Madrid presentan sus proyectos en el Company Day fra IED Madrid på Vimeo.... [-]


Posgrado en teknologisk og innovativ tekstil

på universitet Fuldtid 4 måneder March 2019 Spanien Madrid

Undersøgelser og teknologier er værdifulde og modale. [+]

El exponencial crecimiento del mundo de la moda obligatorisk en diseñores y marcas en enfrentarse en nuanceret retos af materiales innovadores, nuevos processos og formas de distribution, etc. Du kan også vælge mellem forskellige typer af ulemper, som du ikke har brug for.

La technología nos ofrece novedosos atributos que pueden añadir gran valor al producto y marcar la diferencia: materiales que cambian de color en función de la temperatura, prendas con wearables incorporados o elaboradas con tejidos tecnológicos que repelen las manchas ...

Este Curso de Postgrado en Tecnología e Innovación Tekstil til proporciona un amplio conocimiento en la aplicación de nueva tecnologías en materiales, processos de fabricación y gestão.... [-]


Videoer

Semana de workshops de diseño con alumnos en el IED Madrid

Máster de Dirección y Gestión de Comunicación, Marketing y Publicidad del IED Madrid

#digifashion en el IED Madrid. Mesa redonda para las buenas prácticas en Comunicación Digital y Moda

Nuestros alumnos opinan sobre la sostenibilidad. Laura Valdez

Experience IED Madrid Moda

IED Master Madrid, pensar, proyectar, innovar

IED MADRID DESIGN. TURBOLATA

Documental Diseño de Interiores 2010 - IED Madrid

Tesis Diseño de Moda 2011. IED Madrid. Enso

Kontakt

IED Madrid

Adresse, linje 1 C/ Flor Alta 8 28004
Madrid, Community of Madrid, Spanien
Hjemmeside http://www.ied.es/
Telefon +34 914 48 04 44