IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

3

1

Innovative fagfolk til by og hjem.

Århundreder med fælles påvirkninger har markeret de historiske og kulturelle forbindelser mellem Italien og Spanien. Vi kan huske den spanske herredømme over Milano, der varede næsten to århundreder, og den i det sydlige Italien. På en måde kom beslutningen om, at Spanien ville være det første land uden for Italien, der var vært for IED-campusser, ganske naturligt.

I denne by, en af de vigtigste i verden og en krydsning af europæiske og latinamerikanske kulturer, udvikler IED sin undervisning i design inden for sine traditionelle områder (Design, Mode, Visuel Kunst og Kommunikation), mens den også implementerer innovative områder til uddanne fagfolk, der er i stand til at designe interaktioner, tjenester og systemer, der sætter fokus på den enkelte. Dette er fagfolk, der er bevidste om moderne problemer, der er i stand til at designe i henhold til miljømæssige, etiske-sociale, økonomiske og politiske krav.

Design

I årevis har vores studerende skelnet sig professionelt, næret både fænomenet Made in Italy og produktion i deres oprindelseslande med deres kreativitet og kompetence.

4

5

IED Design er skolens konkrete og komplette svar på de utallige og diversificerede krav fra det professionelle designsamfund.

I disse dage er designen en vigtig bestanddel inden for ethvert produktionsområde, bidragende indhold, leksika, udtrykskoder og form og tekniske og funktionelle aspekter. Gademøbler, mode-tilbehør, biler og IT-hardware er blot nogle af de felter, hvor påskønnelse af værdien af design er skudt op i de senere år.

Designeren er pr. Definition en innovatør af former og funktioner, en tolk og samtidig en forløber for nye estetiske linjer og moderne funktionelle krav. Kurserne hos IED Design er skræddersyet til at udvikle disse gaver, samtidig med at de foretrækker erhvervelse af omfattende tekniske og designfærdigheder i løbet af workshops og adskillige aktive partnerskaber med førende industrielle bekymringer.

Mode

90.000 virksomheder og 800.000 job er den vitale statistik for det italienske modesystem. Hvis vi relaterer dem per indbygger til landets befolkning, oversættes de til en verdensherredømme med hensyn til kvalitet, mængde og økonomisk indvirkning.

6

IED Fashion er et komplet, udtømmende svar på de stadig mere diversificerede og specialiserede træningskrav, der udtrykkes af modesystemet.

En komplet skole i sig selv, baseret på princippet om krydsbefrugtning og fuldstændigheden af dens undervisningsmetoder, der i tråd med IED-filosofi kombinerer viden med know-how, teori med praksis.

Grundlæggende for denne tilgang er skolens forhold til iværksættere og fagfolk, der arbejder i den italienske modevirksomhed , verdens største koncentration af beklædningsindustrielle og kreative. De mennesker, der arbejder i denne branche, har opnået succes og international anerkendelse som et resultat af modesystemets evne til at blande en iværksætterånd med kreativitet og opfattelse af innovation.

IED Fashion peger vejen for sine studerende til at leve og føle denne følelse af mode, i en favnende helhed og i dens individuelle dele, som et samspil mellem forskellige perspektiver og en kombination af forskellige faglige færdigheder. Da kurserne sigter mod at uddanne de professionelle profiler, der er vitale for branchen, spænder disse fra de mere kreative til de strategiske områder, fra organisatoriske til kommercielle aspekter, fra marketing til image og kommunikationsarbejde.

Visuel kunst

De billeder og lyde, der er indgroet i vores liv, formidler værdier og betydninger, der vedrører meget forskellige områder af produktionssystemet, såsom mode, produktdesign, alle de forskellige områder af industriel produktion, hvor det anvendes, og kultur og politik.

7

IED Visual Arts er det kreative laboratorium, hvor man kan lære om instrumenterne, det specifikke sprog og udtryk, nye teknikker og den teknologi, der er nødvendig for at udvikle et visuelt kommunikationsprojekt.

Vi lever i en verden, hvor billeder og lyde gennemtrænger vores daglige eksistens og er de primære køretøjer, vi bruger til at overføre værdier og betydning af vores ideer og produkter, som mellem dem er så forskellige, såsom mode, design, forskellige typer industriel produktion, og reklame; men også kulturelle, politiske og sociale områder.

Den måde, et koncept eller et projekt præsenteres på, betragtes ikke længere som et tilbehør. Det bestemmer og bidrager væsentligt til succes for kommunikationen af en meddelelse.

At vide, hvordan man arbejder i dette miljø med professionalisme og kompetence, betyder, at du besidder en eklektisk og varieret kulturel baggrund, baseret på en dyb forståelse af både de socialkulturelle aspekter af situationen såvel som de nye informationsteknologier, der konstant ændrer rollen af selve billederne og lydene af kommunikationen.

I dag designer og producerer man inden for multimediesystemet, men multimedia skal overvejes fra to synsvinkler; den impulsive og konstante ændring af digital teknologi, og samtidig sameksistens af andre typer medier, der kræver andre færdigheder og kreative kompetencer.

Kurserne, der tilbydes i IED Visual Arts, er en kilde til fortsat stolthed og gør denne skole unik i panoramaet af italienske uddannelsesprogrammer. De kontinuerlige teknologiske opdateringer, som eleverne har adgang til, efter en lang og historisk tradition, gør denne skole til et forskningslaboratorium, hvor man kan eksperimentere for at udvikle højere kreative evner, både i relation til programmets indhold samt sproget og derved hjælpe med at forme og kvalificere sine studerende og forberede dem til dagens arbejdsmarked.

Meddelelse

Italiensk ekspertise inden for design og i edelt håndværk kræver flere og flere iværksættere og ledere med en proaktiv holdning til lokal produktion

t

IED Communicaalt = "tion er alt =" firsalt = "t IED plaalt =" tform dedicaalt = "ted alt =" til alt = "træning i alt =" managemenalt = "t creaalt =" tivialt = "ty i erhvervslivet processer. ="trong>

Ialt = "t foreslår en alalt =" ternaalt = "tive model alt =" til alt = "the alt =" tradialt = "tional økonomiske skoler, kommercielle salt =" tudies og communicaalt = "tion, concenalt =" traalt = "ting hovedsageligt på alt =" behovene til creaalt = "tivialt =" ty og aralt = "tisalt =" tic sensibilialt = "bånd, som Ialt =" taly er så berømt for alt = "throughoualt =" t alt = "verden .

IED Communicaalt = "tionsområde ="trong> foreslår managemenalt = "t alt =" træning, hvor "design alt =" tænker "er alt =" the prevalenalt = "t alt =" tema. Denne creaalt = "tive tilgang, alt =" typisk i alt = "designverdenen, condialt =" tions alt = "managemenalt =" t og økonomisk aspecalt = "ts for alle virksomheder, og som er en naalt =" tural paralt = "t af enhver forretningssalt =" uhyggelig oplevelse.

Objecalt = "tive of alt =" skolen er alt = "til alt =" træne en leder, der vil være i stand til promoalt = "ting og styring, som en paralt =" t alt = "managemenalt =" t alt = "hold i en creaalt =" tive eller mere alt = "tradialt =" tional virksomhed, alt = "the udviklingsmenalt =" t processen med ny produktion = "ts og services, alt =" tager et førende salt = "traalt =" tegisk rolle. I alt = "denne forstand, alt =" denne paalt = "th salt =" tudy represenalt = "ts en evolualt =" tion i alt = "the alt =" tradialt = "tional figur af en design manager, der sigter alt = "for at udvide hans compealt =" tence in alt = "udtryk for salt =" traalt = "tegy, services, managemenalt =" t og markealt = "ting.

Alt af alt = "the kurser, der tilbydes af alt = "IED Communicaalt =" tion ="trong> område er salt = "trongly aalt =" talt = "tuned alt =" til alt = "the alt =" temaer for susalt = "tainable developmenalt =" t, boalt = "th fra et miljømenalt =" tal såvel som et socialt poinalt = "t syn: alt =" kurserne er designet wialt = "th alt =" the alt = "tema for susalt =" tainabilialt = "ty presenalt =" t i ethvert aspecalt = "t alt =" the educaalt = "tional proces, så alt =" thaalt = "t bortset fra at have fælles jusalt =" t alt = "principperne for hvalt =" t er righalt = "t og nødvendigt, ialt =" t acalt = "tually consalt = "tialt =" tualt = "tes an inalt = "tegral paralt =" t af alt = "the alt =" toalt = "tal idenalt =" tialt = "ty of alt =" the IED Communicaalt = "tion Area. ="trong>

Placeringer

Madrid

IED Madrid

Address
C/ Flor Alta 8 28004
Madrid, Madrid-samfundet, Spanien
Telefonnummer
+34 914 48 04 44

Programmer