Instituto Europeo de Posgrado - Colombia

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Instituto Europeo de Posgrado Business School er stiftende medlem af den spanske sammenslutning af handelsskoler (AEEN) og et associeret medlem af det internationale udvalg for fjernundervisning (ICODE).

Mere end 1 million undervisningstimer afholdes hvert år via sin online platform til studerende af forskellige nationaliteter (internationalt netværk). I 2013 studerede mere end 2000 mennesker på Instituto Europeo de Posgrado.

Til dette tæller Instituto Europeo de Posgrado med direktører, lærere, professorer og kandidater fra de mest prestigefyldte universiteter og erhvervskoler fra hele verden.

Stipendier og betalingsfaciliteter

Hvis du er interesseret i at studere en kandidat eller MBA, kan Instituto Europeo de Posgrado hjælpe dig med at give dig 40% stipendier og betalingsfaciliteter:

Personligt telefoninterview

For at opnå et stipendium skal ansøgeren aflevere et personligt telefoninterview, hvor Instituto Europeo de Posgrado vil forsøge at afgøre, om ansøgeren opfylder de fastsatte krav.

Disse krav er relateret til kandidatens personlige, faglige og økonomiske situation. Til bedømmelsen følger vi en streng ordreansøgning.

Betalingsfaciliteter


Der er også særlige betalingsfaciliteter, der fremmes af Instituto Europeo de Posgrado.

Placeringer

Madrid

Address
Instituto Europeo de Posgrado
C/ Caléndula 93
Edificio J (Miniparc III),
Alcobendas, 28109 Madrid

28109 Madrid, Madrid-samfundet, Spanien

Spanien Online

Address
Spanien Online, Spanien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: